İran Ordusunun Müthiş Tatbikatı , Mutlaka İzleyinn
-
http://www.youtube.com/watch?v=tB84JU1ukhU&mode=related&search=iran%20army
vallaa ben bu kadar güçlü olduklarını bilmezdim : ) -
iran bu boru değil koca Abd ye kafa tutuyo :D
-
yeni ürettik dedikleri silahların 78 rus malı oolduu ortaya çıktı (:
bazılarının guçlu ordulkar tarafından kullanılmadıı ortaya çıktı...
ama olsun yine de gözdağı vermek için iyi .. -
güç? ben burda güclü gorunen bisi goremedimde soba borusundan 2tane roket yapmıslar onu gosteriolar ucaklar rusların belese verdigi eski model mig ler helikopterler eski rus malı toplar vietnam savasından kalma abd topu tank desen eski rus tankları sıradan bir ordu tatbikatı guc gosterisi diel bisi deil bide guclu gorunen neresi , iman gucunden bahsediosan o ayrı =)
-
a.k abd istese iranı havada karada ezer ama basının yankısını uyandırmak istemiyor daha anlayamadınızmı onlarda nüükler varsa abd de ne var kim bilir....
adamlar atom bombasını taak diye patlattı hiroşimada abd de boru değil. -
Fon müziği iyiymiş :) Rammstein - Sonne
-
ne diiym diyecek bişey byulamadım ama rammstein harbi manyak müxik yapmış helal olsun ama oraya america şarkısı dha iyi giderdi
-
bi kaç helikopter ve tank hariç kullanılan araçların hepsi 2. dünya savaşında almanlar tarafından kullanılmış şeyler. ben pek teknolojik görmedim. üstelik tatbikat yapmakla hava atmak veya gözde gösterisi yapmaktan başka bişey yapamazsınız. Önemli olan 2 şey vardır teknoloji ve tecrübe. bence iran bu ikisindende kaybediyo tek avantajı nüfus fazlalığı
-
zaten bu da epey eski bi klip
-
Bu güç gösterisi olmasaydı zaten kamerayla çekmezleri 'çok akıllı arkadaşlar' asıl cekilme amacı zaten gövde gösterisi.
-
muzik superr
Toplam Hit: 2648 Toplam Mesaj: 15