İran Uçak Jet Yapmış
-
alayı feyk ulan!
-
Abicim taşak geçilmeyecek gibi değil. Ama bu bile bir adım.
Bir kaç sene sonra sağlam işler çıkartmaya başlayacaklar. Bu işler böyle olur.
Biz olan uçak fabrikalarını kapataduralım...
---
birde herif İran'ı mı örnek alsak demiş. Ulan 1941'de , Atatürk'ün attığı adımlar sayesinde sanayi, tarım, hayvancılık gibi alanlarda sağlam işler yaptık ; bunun uzantısı Uçak Fabrkası kuruldu.
Sen Atatürk'ü örnek alacağına , İran'ı örnek alalım diyorsun. Kendi tarihine bi dönüp baksan ; öyle 300-500 sene değil, 80-100 senelik olay.
-
rus ve çin teknolojisiyle üretmiş oalbilirler
yada eski bir rus uçağını modifiye etmişte olabilirler
-
jayde bunu yazdı
rus ve çin teknolojisiyle üretmiş oalbilirler
yada eski bir rus uçağını modifiye etmişte olabilirler
Rusya bu mallara teknoloji vermez verse de anlayıp kullanamazlar.
http://www.gdefon.com/download/air_fighter_dry_T-50/344835/3547x2362
Rus teknolojisini hafife almak da fiziğe hakarettir.
-
Koca ülke yaparlar,
-
bi' adam da dememiş ki "uçak jet" nedir? başlık google da yapılan aramalara benzemiş. anahtar kelimeler: "iran, uçak, jet, yapmış ..."
-
RockZs bunu yazdı
bi' adam da dememiş ki "uçak jet" nedir? başlık google da yapılan aramalara benzemiş. anahtar kelimeler: "iran, uçak, jet, yapmış ..."
Ben Dedim Şu An Bakıyordum Başlığa Yine Dedim Ama Sen Hepimizden Önce Yazıya Dökmüşsün... :)Ahkam Kesmek Gibi Olmasın Ama Şöyle Olmalıydı..; İran Radara Yakalanmayan Jet Uçağı Yaptı.
ShockMan tarafından 03/Şub/13 13:47 tarihinde düzenlenmiştir -
İran'ın yeni ürettiği ve radara yakalanmadığı iddia edilen Kahhir-313 adlı savaş uçağını değerlendiren Albay Emekli Pilot Memduh Kayışbudak,
"Bu uçak bence hiçbir iş yapmaz" diyerek şunları kaydetti:"Pilotun oturduğu görsele bakarsak pilotun sığamayacağı kadar küçük. Dizleri dışarıda kalmış. Radar anteninin burun kısmında olması lazım, prototipe bakarsak orası radar anteni sığacak kadar büyük tasarlanmamış. Küçük bir uçak, uçacağından bile şüpheliyim. Hava alıkları yanlış yerde, burnu kalkınca oradan giren hava yeterli olmaz, hava alıklarının önü kapanır. Uçağın sağlıklı uçabilmesi için hava alıklarından giren havanın yakıtla ateşlenip egzozdan çıkması gerekir. Bu akış sağlanamazsa uçak uçamaz. Levye kabzası Amerika'nın 1960'dan beri kullandığı standart kabzalardan. Bu uçağın bu kanat boylarıyla fazla yük taşıyabileceğini sanmıyorum. F-16 uçaklarının aldıkları yakıtlarla 1 saat uçabildiklerini düşünürsek, bu uçağın havada kalma süresi oldukça az olacak." http://www.ensonhaber.com/iranin-savas-ucagi-begenilmedi-2013-02-03.html
-
helal olsun bunu yapamayanlarda var
-
iran halkının beynini sikiim ben. Başkanları bir de pilotla konustum çok memnun demis, vay amk. RC uçak goruntusu koymuslar bi de :/