İran'da Türkiye Korkusu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

Oyların HAKKI.

yada....

saygılarımla..

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emre_gss
    emre_gss's avatar
    Erkek

Thelordmax bunu yazdı:
    -----------------------------

Türkiye eski Türkiye mi ? Dünyaya sadece borç para toplamak için açıldığı günler bitti

Avrupaya rest çeken Ortadoğunun abisi olma yolunda adımlar atılıyor.

Bu yüzden çevredeki iki güçlü ülke ; İsrail ve İran şimdiden rahatsız.

Büyük devletler potansiyel güce sahip olmak için bedeller ödemek zorunda..

Her güçlü ülkenin terör olayları vardır. Küçük ülkeyi kim ne yapsın a.k ?

Güçlüysek niye pkk'yı bitiremiyoruz diye sormayın. O sorun bitmez. Amerika bitirebildi mi kendi düşmanlarını..

-----------------------------

katılıyorum... bu işler onun bunun borcunu yatcıklarını göstererk olmaz..hiç bi partiyi tutmam..Atatürkçüyüm ama hiç bi lider nede parti görüşümü yansıtıyor..ben ne baştaki gibi bir lider.nede başa geçemk isteyen liderler gibi düşünüyorum..

Hepsi az düşünüyor..bana çok düşünen daha büyük hedefi olan türkiye lazım..teknolojiye ve eğitimin gözüne gözüne sokan ..her kesime eğitim..her kesime bilgi ulaştırabilen lider lazım..ama yok..baştakinden de şikayetçi değilim diyemem.şikayetçiyim..ama gelende giden de şu ankiler hiç bir işe yaramıyacak..boşuna sizde bir birinizi kırmayın..siyasi görşleri bi kenara bırakın kendiniz ve ülkenz için yapın..SİZ YAPIN TAM OLRAK SİZ.. burayı okuyan SEN...ve SEN..evet gözlüklü SENDE..saçını yıkması gerken sende..ve sen biraz kilolu olan..ve sen üniversteye girmeye çalışan arkdaşım.. HEPİNİZ....

yorgun senarist .]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukan
    Mukan's avatar
    Erkek

Türkiye abi olur ama önce babasının iş görüp bir kardeş yapması lazım. O kardeşin adı da kürdistan.Kendi canından, toprağından...

Türkiye'de güvenliğin yok, işin yok, değerlerin yerlerde, askerlerin içeride, toprağın elden çıkmış (kıbrıs)... olursun abicik, ağacık, paşacık.

Adama bak terör her güçlü devletin ortak paydası diye övünüyor. Arkadaşım teröristinle övünme. Hergün şehit veriyoruz.

Bu dediklerinizin hepsi Osmanlı'nın son döneminde de meşrutiyetler ve tanzimatlarla uygulandı ve etkileri görüldü. "Hasta adam" güya iyileşiyordu. Ee sonunda ne oldu? Hasta adamı pay ettiler. Şimdi ne olacak? Ne olacağı 1. cümlede.

Hakkımda atıp tutan birine rastlarsanız pm gönderin log ve görüntü kazanın. İster atın ister tutun.
Toplam Hit: 2496 Toplam Mesaj: 14