folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İran"Dan Ultimatom - İncirlik"İ De Vururuz!

İran"Dan Ultimatom - İncirlik"İ De Vururuz!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    onur35 bunu yazdı:
    -----------------------------

DkN bunu yazdı:
    neyle vuracak cok merak ediyorum. O şoparların elinde bizi vuracak birşey yok ama bizde bütün iran'ı dümdüz edecek bir hava kuvveti var. buyursunlar, bize de tatbikat olur.
    kardeş şakamı yapıon nükleer silahlardan bahsedio adamlar su tabancasından deil

Kaç milyon sefer söylemem gerekiyor anlamanız için, nekadar kalın kafanız var, iran da nükleer silah yok. iran nükleer silah üretme aşamasında olan bir ulke, calısmalarına devam ederse en erken 20 sene sonra nukleer silaha kavusacak. Başlığı olmayan füzeyi atsan ne olur, ağaca isabet etse ağaç devrilmez. Zaten ABD eğer iran'a saldıracak olursa saldırıdan önce nato tarafından Türkiye ye patriot bölge savunma sistemi gönderilir, ırak savasında oldugu gibi. Özellikle belirtmeme rağmen hala anlaşılmamış, orta doğunun en güçlü Ordusu Mısır ordusudur, ardından TSK ve onun ardından suud silahlı kuvvetleri gelir. Bu ulkelerin orduları arasında iran şoparının latifesi bile yapılamaz. Olurda iran Türkiye sınırından iceri sapanla taş bile atarsa ABD hava kuvvetleri tek başına 1 haftada dümdüz edeceğine THK nın da bizzat savasa girmesiyle gece gunduz 24 saat suren bombardımanla max. 3 gun icerisinde dümdüz olur. Ha belki adamların düşüncesi şudur, madem zikecekler ne kadar cabuk biterse okadar iyi ozaman THK da girsin kurtulalım gitsin.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

hatırlatırım  arakadaşlar  sizin  o bi bok  yapamaz  dediğiniz  iran  15  tane  ıngiliz  askerini esir aldı  yoksa ben yanlış mı  hatırlıyorum

kontra bisiklet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek

DkN bunu yazdı:
    onur35 bunu yazdı:

DkN bunu yazdı:
    neyle vuracak cok merak ediyorum. O şoparların elinde bizi vuracak birşey yok ama bizde bütün iran'ı dümdüz edecek bir hava kuvveti var. buyursunlar, bize de tatbikat olur.

Kaç milyon sefer söylemem gerekiyor anlamanız için, nekadar kalın kafanız var, iran da nükleer silah yok. iran nükleer silah üretme aşamasında olan bir ulke, calısmalarına devam ederse en erken 20 sene sonra nukleer silaha kavusacak. Başlığı olmayan füzeyi atsan ne olur, ağaca isabet etse ağaç devrilmez. Zaten ABD eğer iran'a saldıracak olursa saldırıdan önce nato tarafından Türkiye ye patriot bölge savunma sistemi gönderilir, ırak savasında oldugu gibi. Özellikle belirtmeme rağmen hala anlaşılmamış, orta doğunun en güçlü Ordusu Mısır ordusudur, ardından TSK ve onun ardından suud silahlı kuvvetleri gelir. Bu ulkelerin orduları arasında iran şoparının latifesi bile yapılamaz. Olurda iran Türkiye sınırından iceri sapanla taş bile atarsa ABD hava kuvvetleri tek başına 1 haftada dümdüz edeceğine THK nın da bizzat savasa girmesiyle gece gunduz 24 saat suren bombardımanla max. 3 gun icerisinde dümdüz olur. Ha belki adamların düşüncesi şudur, madem zikecekler ne kadar cabuk biterse okadar iyi ozaman THK da girsin kurtulalım gitsin.

ya nükleer silah la alkalı değil,haklısın üretim aşamasında,ama nie boşu boşuna amerika için savaşa girelim,al işte a.q amerikası her yönden s*kio hayatımızı,sadece bu anlaşmazlıktan dolayı orta doğu karışabilir

Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    O konuda bişey demiyorum hocam elbette ABD için savaşmamızı kimse istemez, ama iran tarafından topraklarımıza herhangi bir saldırı olursa o iş ABD için olmaktan çıkar, bu dünyanın her yerinde 1. derece savaş sebebidir.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

o değilde

2 müslüman ülke savaş yapar mı?

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

DkN bunu yazdı:
    onur35 bunu yazdı:

DkN bunu yazdı:

hacı nasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsun anlamıyorum adamlar götüne güvenmese böyle şeyler yazmaz.bu arada savaş stratejine hayran kaldım 3 günde koca ülkeyi yok ettin :D ayrıca hacı senin düşüncedene ters düşüyor diye kimsey kalın kafalı deme hakkın yok.

iranın elinde bence çok güçlü nükleer var diye düşünüyorum böyle olmasa bu şekilde kafa tutmazdı abd de bu kadar baskı yapmazdı.Ayrıca çocuk oyuncağı değil bu iş Türkiyenin menfaati nerede olursa o tarafa kayacaktır en doğal olarak siz ne derseniz diyin ama tabiki gönlümüz irandan yana...

"İran silahlı kuvvetleri İsrail'in kalbini ve bölgedeki 32 Amerikan üssünü, bu saldırının tek bir kumu yere düşmeden hedefleyecektir" bu lafı blöf olsun diyede söyleyeceğini hiç sanmıyorum

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

Sisarp bunu yazdı:

o değilde

yani  abi

kontra bisiklet
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorry_13
    sorry_13's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sisarp bunu yazdı:

o değilde

türkiye müslüman bi ülkeye karşı amerikan piçoılarına üssünü seve seve verirse tabki iki müslüman ülke vurur bırbırını ben bu durumda irana hak veririm valla

sevgim gercek olmasaydı aglayabilirmiydim.... aşkın benle olmasaydı nasıl gülebilirdim.. ates beni yaktıkça daha çok soğuyorum.. soğuyorum ben ateşi körükledikçe buz gibi donuyorum... bana şaşkın bakıyorlar onlarıda anlıyorum.. evvel zaman bir damla iken durumum... elhan derya hal buluyorum
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

Sisarp bunu yazdı:

o değilde

Öyle bi yaparkı hemde kan gövdeyı götürür. Defalarca savaştılar zaten

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

müslüman iki mezhep ( şii ve sünni) hemde aynı ülkede (ırak)  savaş yapıyorken  2 ülke arasında neden olmayacak ?

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
Toplam Hit: 11220 Toplam Mesaj: 75