İran"Dan Ultimatom - İncirlik"İ De Vururuz!
-
onur35 bunu yazdı:
-----------------------------DkN bunu yazdı:
-----------------------------
neyle vuracak cok merak ediyorum. O şoparların elinde bizi vuracak birşey yok ama bizde bütün iran'ı dümdüz edecek bir hava kuvveti var. buyursunlar, bize de tatbikat olur.
kardeş şakamı yapıon nükleer silahlardan bahsedio adamlar su tabancasından deil
-----------------------------Kaç milyon sefer söylemem gerekiyor anlamanız için, nekadar kalın kafanız var, iran da nükleer silah yok. iran nükleer silah üretme aşamasında olan bir ulke, calısmalarına devam ederse en erken 20 sene sonra nukleer silaha kavusacak. Başlığı olmayan füzeyi atsan ne olur, ağaca isabet etse ağaç devrilmez. Zaten ABD eğer iran'a saldıracak olursa saldırıdan önce nato tarafından Türkiye ye patriot bölge savunma sistemi gönderilir, ırak savasında oldugu gibi. Özellikle belirtmeme rağmen hala anlaşılmamış, orta doğunun en güçlü Ordusu Mısır ordusudur, ardından TSK ve onun ardından suud silahlı kuvvetleri gelir. Bu ulkelerin orduları arasında iran şoparının latifesi bile yapılamaz. Olurda iran Türkiye sınırından iceri sapanla taş bile atarsa ABD hava kuvvetleri tek başına 1 haftada dümdüz edeceğine THK nın da bizzat savasa girmesiyle gece gunduz 24 saat suren bombardımanla max. 3 gun icerisinde dümdüz olur. Ha belki adamların düşüncesi şudur, madem zikecekler ne kadar cabuk biterse okadar iyi ozaman THK da girsin kurtulalım gitsin.
-
hatırlatırım arakadaşlar sizin o bi bok yapamaz dediğiniz iran 15 tane ıngiliz askerini esir aldı yoksa ben yanlış mı hatırlıyorum
-
DkN bunu yazdı:
onur35 bunu yazdı:
neyle vuracak cok merak ediyorum. O şoparların elinde bizi vuracak birşey yok ama bizde bütün iran'ı dümdüz edecek bir hava kuvveti var. buyursunlar, bize de tatbikat olur.
-----------------------------Kaç milyon sefer söylemem gerekiyor anlamanız için, nekadar kalın kafanız var, iran da nükleer silah yok. iran nükleer silah üretme aşamasında olan bir ulke, calısmalarına devam ederse en erken 20 sene sonra nukleer silaha kavusacak. Başlığı olmayan füzeyi atsan ne olur, ağaca isabet etse ağaç devrilmez. Zaten ABD eğer iran'a saldıracak olursa saldırıdan önce nato tarafından Türkiye ye patriot bölge savunma sistemi gönderilir, ırak savasında oldugu gibi. Özellikle belirtmeme rağmen hala anlaşılmamış, orta doğunun en güçlü Ordusu Mısır ordusudur, ardından TSK ve onun ardından suud silahlı kuvvetleri gelir. Bu ulkelerin orduları arasında iran şoparının latifesi bile yapılamaz. Olurda iran Türkiye sınırından iceri sapanla taş bile atarsa ABD hava kuvvetleri tek başına 1 haftada dümdüz edeceğine THK nın da bizzat savasa girmesiyle gece gunduz 24 saat suren bombardımanla max. 3 gun icerisinde dümdüz olur. Ha belki adamların düşüncesi şudur, madem zikecekler ne kadar cabuk biterse okadar iyi ozaman THK da girsin kurtulalım gitsin.
ya nükleer silah la alkalı değil,haklısın üretim aşamasında,ama nie boşu boşuna amerika için savaşa girelim,al işte a.q amerikası her yönden s*kio hayatımızı,sadece bu anlaşmazlıktan dolayı orta doğu karışabilir -
O konuda bişey demiyorum hocam elbette ABD için savaşmamızı kimse istemez, ama iran tarafından topraklarımıza herhangi bir saldırı olursa o iş ABD için olmaktan çıkar, bu dünyanın her yerinde 1. derece savaş sebebidir.
-
o değilde
2 müslüman ülke savaş yapar mı?
-
DkN bunu yazdı:
onur35 bunu yazdı:
-----------------------------hacı nasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsun anlamıyorum adamlar götüne güvenmese böyle şeyler yazmaz.bu arada savaş stratejine hayran kaldım 3 günde koca ülkeyi yok ettin :D ayrıca hacı senin düşüncedene ters düşüyor diye kimsey kalın kafalı deme hakkın yok.
iranın elinde bence çok güçlü nükleer var diye düşünüyorum böyle olmasa bu şekilde kafa tutmazdı abd de bu kadar baskı yapmazdı.Ayrıca çocuk oyuncağı değil bu iş Türkiyenin menfaati nerede olursa o tarafa kayacaktır en doğal olarak siz ne derseniz diyin ama tabiki gönlümüz irandan yana...
"İran silahlı kuvvetleri İsrail'in kalbini ve bölgedeki 32 Amerikan üssünü, bu saldırının tek bir kumu yere düşmeden hedefleyecektir" bu lafı blöf olsun diyede söyleyeceğini hiç sanmıyorum
-
Sisarp bunu yazdı:
-----------------------------o değilde
-----------------------------yani abi
-
Sisarp bunu yazdı:
-----------------------------türkiye müslüman bi ülkeye karşı amerikan piçoılarına üssünü seve seve verirse tabki iki müslüman ülke vurur bırbırını ben bu durumda irana hak veririm valla
-
Sisarp bunu yazdı:
-----------------------------Öyle bi yaparkı hemde kan gövdeyı götürür. Defalarca savaştılar zaten
-
müslüman iki mezhep ( şii ve sünni) hemde aynı ülkede (ırak) savaş yapıyorken 2 ülke arasında neden olmayacak ?