İrc Kanal Açalımmı ?
-
Arkadaşlar bişey düşündüm gizli olarak bi Mirc sitesinde yabancı bi yerde kanal açsak tbt li üyeler orda takılsa hem daha makara olur :D genelden sohpetleşiriz vs istermisiniz gırgır olur :)
-
sikindirik serverlarla olmaz bu iş ebesinin şeyi gibi saldırı oluyo bize.
eskiden vardı irc daha sonra kaldırıldır/kapatıldı tekrar açılması düşünülmüyor.
ha yok biz kendi aramızda takılcaz diosan bi server da kendi kanalımız olur belli başlı adamlara @ % fln verilir o zaman kendi aramızda takılırız
-
Evet kendi aramızda takılsak güzel olur yani sonuçta başkasının serverda açarız istediği kadar saldırı gelsin :D ordan yazışmak bi başka oluyo msn gibi deel :D bana farklı bir has veriyo :D
-
bana uyar..
-
aynen fakat genel olarak destek görmesi ve görüş birliği lazım
-
Ircin kaldırılma nedeni saldırı fln değil, nedenleri;
Sürüsüne bereket kavga olması,Aktif üyelerin alayının sadece chat yapması siteyi unutması(konu açan olmuyor - aktif konular azalıyor) vb gibi nedenlerdendir. IRC temelli kapalı gibi duruyor ama arada açabiliriz nabza göre şerbet bakarız hala eskisi gibi bu sefer açılmamak üzere kaparız. Yoksa beş dakikalık işi var -
Deca.Yada Rene Hocalar isteseler Hem Cr. Server Hem Dinlemek icin Radyo +Oyun Sorucevap Botlari +. Applet Dahi Kendim VerebiLirim Benimde Bi katkim oLur BöLELiklen tahribat.com icin
-
deca hocam siz acın biz bi kaç tane c/p'ci adam bulur paylasım yapar bi kaç yorumcu arkadas bulup yorum yazdırırız :D ama harbiden acılsa waryaa dehset bişi olur kesin :D
-
decameron bunu yazdı:
-----------------------------
Ircin kaldırılma nedeni saldırı fln değil, nedenleri;
Sürüsüne bereket kavga olması,Aktif üyelerin alayının sadece chat yapması siteyi unutması(konu açan olmuyor - aktif konular azalıyor) vb gibi nedenlerdendir. IRC temelli kapalı gibi duruyor ama arada açabiliriz nabza göre şerbet bakarız hala eskisi gibi bu sefer açılmamak üzere kaparız. Yoksa beş dakikalık işi var
-----------------------------zaten bu site iki seyden cekti,
1- irc den
2- bulusmalardan
ikisi oldugu zaman forumda konular hareket bile etmiyordu
-
amca sözlüğü unuttun :D
-
msn neyimize yetmiyo sallayın irci :)