İrc. Server Kapama..
-
ya millet benim elimde bi komut var ama ircop luk istio servisleri falan aşagıya alıo walla ben bu kadarını buldum elimden bu geldi !
-
adamların ugrastıkları seye bak hele
-
ya arkadaşLar 1 komutLa server çökertmek inandırıcı geLmio ama siz yaparsınız eminim buna bide sohbetci.com die bi server war. deneyin bakaLım ne yapabilecekSiniz:)
-
millet o sohbetci.com u bende bilioms acayip gıcığım bana eğer biliosanız herhangi bi komut program falan verin isimini söleyinde orayı uçuram ordaki adminlere operlere sop lara aoplara oplara hatta voice lere bile acayip gıcığım adamın birini yolda görsem yani tekme tokat dalacam o derce yardım ederseniz sevinirim oke holy abi sende şöle güzel bi ırc hack programı yaz da kurtulak programlardan hadi gözünü seveyim yağ bişeyler
-
arkadaslar bildiğiniz komutları bizedev söyleyinde bizde yararlanalım be yaWW
-
arkadaşlar ben biraz alçak gönüllüyüm server deilde de kanal kapama komutu biliyosanız yazarsanız sevinirim yada öyle bir komut var mıj?
-
unreal bu herşey beklenir. Ama o açık çok eski bi açık. artık kimse kullanmıyo.
Bi arada Unreal 3.1.1 ve 3.1.2 çok yaygın oldugu bi donemde Bu serverlarda bi açık bulunmuştu, Olay oluyodu az kalsın.
servera giriyosunuz boş bi kanalda op oluyosunuz(önemli bu)
sonra servera
/mode #KANALADI -asdfghhjklllkjhgfdsasdgjkhjreworıqğwetoerpttyoyuıpoxzxcxvbcvbbnvmöçm bnjfsdkaoasdasdasdsasdasdasdas ddfdfadsadsdaasd
Şeklinde bi msj gönderiyosunuz ve hepsi bukadar.
deneyin belki hala çalışıyodur.
-
şimdi Unreal3.2-beta18. bu serverı tek komutla işini bitirdiginimi soyluyorsun.bi ara bana bi guzellik yapsan olmaz mi¿ takildigim server versiyonu Unreal3.2-beta18. admilerine kIL oluyorum onlarda bana su ana kadar nerden baksan bi 30 tane nickimi suspendedladilar intikam zamani geldi diye dusunuyorum ve yardimini bekliyorum :))
-
ya millet bu komut [ /mode #kanal -asdfghhjklllkjhgfdsasdgjkhjreworıqğwetoerpttyoyuıpoxzxcxvbcvbbnvmöçm bnjfsdkaoasdasdasdsasdasdasdas ddfdfadsadsdaasd ] işe yarıyor ama her yerde degil CR lerde falanda yarıyor ama beta 1.8 de bazı yerlerde olmuyor bi açıklama bekliyorum :))
-
>>No_MeRCy<<< !!!!!!!!!
Tebrikler diyorum !!!
Hhhhahahah
Bak simdi yavas yavas gözüme girmeye basladin bile haaaah
Bende (ircnet) teki >>>IRCnet: EU, DE, BerlinSERVER:irc.fu-berlin.de:6665-6669GROUP:IRCnet
Kanallar var , Bu kanallara saldiriyorum ne zamandir .
Bak hazir elin degmisken , [#TURKS - #BiZimkanal - #Gülüm ] Bu kanallarida benimle birlikte SIK SIK kapativer be haydi kardesim bakayim .
Ben #turks kanalina bir kac sefer ceza verdim ama tabiii bu yetmiyor.
Bu kanaldaki Operacilar acayip insanlarki , Hele olmuslar operatör .
Biz operatörüz diye kendi vatandaslarini kendi kardeslerinine bile kanalda küfür edip sucsuz yere attiklarini kendi gözlerimle gördüm .
Benimle olan elini kaldirsin ve bu servere hücum etsin .
Size yesil isigi yaktim !!!!
kazzaniz mübarek olsun arkdaslar !
Bu kanallar adam olana kadar saldirim hep olacaktir !!!!!
Sizlerinde katilmanizi cani gönülden isterim !!.
Toplam Hit: 23076 Toplam Mesaj: 50