IRC"De IP Değiştirmek (*!*@Domain.Com) Nasıl ???
-
Merhaba arkadaslar... bu olayı anlamadım nasıl oluyor bu yapılıyor adam irc"ye giriyor ident taman nick"de tamam abi IP "sini adam bir tane domainname"in ismini yaziyo ornek adamin sanane.com domain"i var bunu hoop.biip.boom.SANANE.COM olarak yapıo bunu IRC için diyorum bu konu hakkında bilgisi olan arakdaslar varsa yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim. kolay gelsin...
-
abi IP "sini adam bir tane domainname"in ismini
yaziyo ornek adamin sanane.com domain"i
: )) Çok Tuhaf cümleler kuruyosun..
Birazdah açıklayıcı ve sade bi dille anlat.. Pls.. -
muahah :o)) arkadasım haklısın arkanda bir sürü iş olursa nereye ne yazdığını kontrol etmeden yollarsın neyse benim istediğim irc "de whois çektiğimde bazılarının bilgileri değişik gözüküyo. örnek
Nick : DaLLaMa
Ident : deli
Hostname : Deliyim.Delisin.Deliler.com
DaLLaMa deli@Deliyim.Delisin.Deliler.com
anlatabildimmi bunu nasıl yapıyorlar ???
-
muhehehhe arkadaşı o senin baktıgın kişilerin whoisleri var ya işte o kişiler
admin veya ircop olduklarındn dolayı öyle yazıyordurki komutuda çok basit zaten :) /sethost IRC "deki adminler bunu yaparklar
bir yerde adminolursan dene o zaman anlarsın ama acemiysen bu işte sana ne diyebilirimki valla:) -
Server eğer UnreaL, PTLink ise Bunu /Sethost Yazarak Yapabılırsın. Yanı Bunu Yapabılmen Icın Oper yada Admın Olman Gereklıdır. Operler /ChgHost Usernick Yaparak Senın Hostunuda Değişebilir. Yalnız Bu Olay CR ( ConferanceROOM da Olmaz ) Yanı Olay BouLe...
-
hahaah abi öle diil yaa undernet te diyorum ben orada yapıyorlar shell diyolar öle yaparsın anca diyorlar ama bir sürü şey sölediler admin madmin alakası yok yani onu söleyim başka türlü yapıyorlar wingate> gibi bişi ama wingate de diil o çok zor bişi olduğunuda hiç sanmıyorum yanii :o(((
-
bazi serverlarda da /vhost numara sifre tarzında yapılıyor
örnek: rekor.net te /vhost 3 rekor yazıyorsun. O serverdaki şifre rekor, şifreyi bulamıyorsan yapan birine sorarsın söyler -
vhostla yapılır genelde bnc lerde kullanılır..
-
Bahsettigin sekilde ip ile gozukmek istiyorsan cesitli alternatif yollarda var; sheel sahibi olmak yahut vhost destekli bnc kullanmak gibi.
Sen domainden bahsetmissin. Ayni sekilde bende giriyorum nameserver destegi olan domaini ezbncye yonlendirerek.
Nasil dersen ? Free Ezbnc kurdum. Daha sonra sahip oldugum nameserveri bncye yonlendirdim.
http://druglord.freelsd.org/ezbounce -
hojucuk teşekkür ederim bi deneyecem onu sağolsın arkadasım...
-
eyvallah.
Daha once bu tip bir girisimde bulunmadiysan;
o kurdugun makinada etc/hosts a ve host.conf a yazip nameserver ile yonlendireceksin.
Toplam Hit: 18549 Toplam Mesaj: 18