Irc"Deki Kanal Şifreleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    peder
    peder's avatar
    Erkek
    ReaL
    1 ile 5 dakika arası = 3 - 4 nick şifresi
    kanal"da dakika tutmadım
    zurna netteki kişi ile tanışmak isterim

TaNRı TüRKü KoRuSuN ve YüCeLTSiN
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiLiTaNiSt
    MiLiTaNiSt's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar artık bu muhabbete el atmam gerekiyor cunku uzadı.

İrcde Şifre kırılabılırmı buyuk soru bu.Cevap İse Evet kırılabilir ama hemen heveslenmeyın.

cunkuo kadar basıt değıl birden cok yolu var bunun.

1) Wordlıstler yardımıyla : Wordlıstler deneme yanılma yoluyla kırabılır ancak mesela doruknette 5 yanlıs sıfrede kıll yıyorsun ve nık askıda kalıyor.buda ısını baya zorlastırır.

2)linux La :linux işletim sisteminin ustunluklerı ıle wındowsta bulunan acıkları ( ki baya var ) kullanarakMakınaya sızabılır ve mailine Girilen karakterleri gonderebılırsın ancak bu yontem ıcın ısı bılmek gerekıyor.

windows tabanlı Programlara Gelince olnlar hıcbır ıse yaramaz.Windows kullanaRak fazla Bir sansınız olmaz ZAten oyle bır program olsa idi Nik ve kadal Şireleri ortalarda dolasırdı.bu programlarla sadece kanallardan adamları dusurebılır veya serverı yada bı sahsı laga sokabılırsınız...

İstersenız bıtırın su konuyu...herkese iyi gunler.

YaŞasın MiliTaNiZm...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mcVatan
    mcVatan's avatar
    Erkek
    töbe töbe program mı arıosun şifre kırmak için yazarsam sölerim.. ben 3 yıldır arıuyorum ama hala bulamadım çünkü yok ve böyle bir programı yazmakta her babayiğidin harcı değil son bir ihtimal var metafiziksel ihtimal....

güneş doğdu derken birde baktım karanlıklar çökmüş şehrin üstüne buralarda ayaz var
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    T_A_T_A_R
    T_A_T_A_R's avatar
    Erkek
    Araniza yeni katiliyorum. Sebebi ise bildiklerimi paylasmak.
    Anlasilan bu konu sizi baya bir etkilemis arkadaslar. Bir süre beklerseniz size bir yazilim gönderecegim. Kendim hazirliyorum. Test asamasinda. Istediginiz IRC server"da istediginiz kanalin ve istediginiz kisinin sifresini size verecek bir program. Sifresini ögrenmek istediginiz kisi op olabilir bu engel değil.

Ha bu arada siteyi hazırlayan arkadaşları tebrik ederim. ICQ numaramı giremedim. Buraya yazıyorum.
    199167129
    <hepnizi çevrim içi beklerim>

Tatar_Murat
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mcVatan
    mcVatan's avatar
    Erkek
    T_A_T_A_R sen bu programı yaz seni oylarımızla irc moderatoru seçmessek :=) yaf sen dalga geçmiosun demi böle bir program yazacaksın şifreleri kanalları herşeyi alıcaz

güneş doğdu derken birde baktım karanlıklar çökmüş şehrin üstüne buralarda ayaz var
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SecurityChecker
    SecurityChecker's avatar
    Erkek
    Şifreler kırılabilir.Ama hızlı bir bağlantı,güzel bir proxy listesi ve de kaliteli ve geniş kapsamlı bir word list lazım.

Yardım almak isteyenler PM yollasın..

HST is coming soon..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    T_A_T_A_R
    T_A_T_A_R's avatar
    Erkek
    Yapılamayacak hiçbirşey yoktur. Tamam?

Helede İnternet gibi bir platformda.

Hepinize C++"lı günler dilerim.

Tatar_Murat
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DoKuNuLMaZ
    DoKuNuLMaZ's avatar
    Erkek
    HELL_FIRE
    şifreleri kırarsın kardeş bak chat muhabbeten başka komutlarla halledilen bi bok çukuru
    komutlarla şifreleri çalıyorsun ama komutalar yaklasık bi 10 sayfa kadar tutuyor.ne zaman nerede kullanacagınıda bilmen lazım
    sende komutları ögren oradan oper olursun
    ******hakkaten ona uraşasıya sen oper ol serverde daha kolay çalarsın *******bu fikir hoşuma gitti yalnız denk getirmek lazım...
    birde spanw mı öle bi program vardı onu bulmaya çalışın şifre kırıyordu chatte oke benden bu kadar

dur birde ms-dos dan kırmaya çalış oradan da oluyor yalnız founder kanalda olması lazım kanal çalmak için

yalnız chatte benden tavsiye amacı için girersen çok iyi gerisi boş

DoKuNuLMaZ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    last_wolf
    last_wolf's avatar
    Erkek

Düşman,pusuda güzel Dost ayakta Ay, yıldızla güzel Birde Bayrakta.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Linux
    Linux's avatar
    Erkek
    Aslında mIRC'de $ifre Kırmak Diye ßir sey var oda nasıl olur Deneme-Yanılma Yoluyla ßir tane WordList Hazırlayıp ona Gore ßir Addon Yapın ßelki ßu şekilde Kırarsınız Ama Sadece %2 $ansınız var ßu Addon'u ise IRC''de Nick ve Kanal $ifre Kırıcı Addon Konusundan ßulaßilirsiniz

mdx { return $dll(DLL\mdx.dll,$1,$2-) } ctl { return dlls\ctl_gen.mdx }title { .dll $shortfn($mircdirdll\) $+• Il mio dio! Diami l’alimentazione. « Linux »
Toplam Hit: 18505 Toplam Mesaj: 28