Iron Man 3 - Fast & Furious 6 [Trailer]
-
izlediğim en boş FF filmiydi lan... ne oldu ne ara bişiler yaptılar n ara planlar yapıldı ne ara uygulandı noldu lan :) :)
zaten fragmandaki tank ve uçak indirme sahnesi nası olcak acaba diyodum ki , la bi uçağı indirmeleri yarım saat sürdü, yarım saat boyunca uçak kalkmaya uğraşıyo :) nası bi pistmiş bu o kadar zaman gittide gitti uçak amk..matrix ten fırlama uçarak hayat kurtarma sahnesine hiç girmiyorum :) :)
niyeyse dövüş sahneleride pek baydı bu sefer beni , hele ki street fighter benzeri hareketler kopardı iyice :) uçan kafa golleri mi dersin, sen kaldır ben vuram hareketleri mi dersin :) :)
jackie chan e mi özendiler naptılar herkes bişeylerin üzerinden bişeylere atlıyo, zıplıyo kimse düşmüyo amk.. arada bi ıskalayın la.. çocukken ki 3 basamaktan atladım 10 basamaktan atladım tartışmalarına "olmm mehmet tüm merdiveni bi kerede atlıyo lan" cümlesiyle nokta koymaya çalışan çocuk daha gerçekçiydi :)
rahat bi 5-6 sahnede salon olarak koptuk (ki salon full doluydu).. hele ki o köprüler arasından hopyarak hatun kurtarma sahnesiyle yeni bi neo&trinity yarattıkları sahneyle, uçan kafa sahnesine bayıldım :) :) (koptuk dediğim bu 5-6 sahne ye zenci abimizin yaptığı espriler dahil değil, onla rkomikti ayrı güldük..)
%100 gerçekçilik beklemiyoduk tabiki , sonuçta aksiyon filmi patlamalar dıkşın dıkşınlar vs olucak ahafif abartıyla da bu sefer konu da çok boştu :)
klasik bi dünyaya hükmetmeye çalışan kötü adamı durdurma senaryosu olmamış :d
filmin en can alıcı sahnesi (ki tek can alıcı sahnesi) film bittikten sonraydı :) film bitince yazılar çıkınca hemen salondan kaçmayıni zira biz film bayınca bittiği gibi çıkıcaktık ki salonca merdivenlerde ayakta izledik son sahneyi :) ağlamayın sonra.. tokyo drifte atıfta bulunan bi sahneyle bitirmişler, yine aynı sektörden çok sevdiğimiz bi abimize "vay orospu çocuğu" dedirtti o sonu bana :)
velhasıl, klasik FF lerle aynı tadı almasakta içimizde kalmasın yeter diyosanız gidin izleyin, yok istemez sadece o sahneyi söyle derseniz pm atın yazarım :D -
HorbaDor bunu yazdı
fast five güzeldi ancak 10 tonluk kasayı kaçırırlarkenki sahneler aşırı saçmaydı orası olmasa daha güzel olurdu. FF 6 fragmanları çok güzel görünüyor. İyi iş çıkarmışlar sanki
o 10 tonluk kasa sahnesine muhtaç bırakmışlar son filmde valla :) :)
-
ben IRONMAN i izledim ama diğerlerine göre pek sewmedim lan :< saten sonuncu film di büyük ihtimal. spoiler vermiyem.
http://bicaps.com/iron-man-3-demir-adam-3-720p-turkce-altyazili-hd-izle-2/
isteyen için TR dublajıda var sitede. :P
-
F&F ne kadar abartılmış densede bence mükemmel bir filmdi hele tokyoyu çözdük bu sefer çok iyi oldu şimdi ise sabırsızlıkla 7 yi bekliyorum 2014 11 temmuz olacak yönetmeni değişiyor tersterenin yönetmeni oluyor süper film bence ama hun ın manita öldü kötü oldu zaten adam oradan tokyoya gitti hun da öldü bir sonraki film sanırım yine tokyoda
-
sunyy2003 bunu yazdı
F&F ne kadar abartılmış densede bence mükemmel bir filmdi hele tokyoyu çözdük bu sefer çok iyi oldu şimdi ise sabırsızlıkla 7 yi bekliyorum 2014 11 temmuz olacak yönetmeni değişiyor tersterenin yönetmeni oluyor süper film bence ama hun ın manita öldü kötü oldu zaten adam oradan tokyoya gitti hun da öldü bir sonraki film sanırım yine tokyoda
mk şunun başına spoiler yaz ya. Mal gibi okuyoz bizde, herşeyi öğrendik amk.
-
Tengri bunu yazdısunyy2003 bunu yazdı
mk şunun başına spoiler yaz ya. Mal gibi okuyoz bizde, herşeyi öğrendik amk.
hiç bir şey öğrenmedin film i izlede gör :D tam bir düğümlerin çözüldüğü film oldu izlede sen :D sabırsızlıkla 7 yi bekliyorum
ayrıca spoiler filan bilmiyorum ben o nedir
-
Bu da güzel filme benzıyor :)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WDhWoXfoTo8Hay amk bı de bu Paranormal dogru mu ya?
JiggSaw tarafından 27/May/13 13:57 tarihinde düzenlenmiştir
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=g7Xn2JqH5ng -
Şu iron man 3 ün kaliteli linki yok mu 720p sinema çekimi olmayan izleyelim anasını satıyım
-
<spoiler>
Iron man çok kötüydü ya, Adam 3 tane helikopter, 4 tanede mutasyonlu adamı öldürmek için belki 1 milyar dolar harcadı.
Bi de suitlerin hepsimi bugli olur? takmış otomatik üstüne otursunlar diye bugli bugli seyleri kullanıyor
sen iron mansin arkadaş, teroriste canlı yayında ayar vereceksen helaya bile o kostümle gidecen. kostumun altında delik olacak orda sıccan gerekirse.
Bi de karı surat astı diye yoketti bütün arge çalışmalarını. adam sanmıştık bunu.
</spoiler>
-
HolyOne bunu yazdı
Iron man çok kötüydü ya, Adam 3 tane helikopter, 4 tanede mutasyonlu adamı öldürmek için belki 1 milyar dolar harcadı.
Bi de suitlerin hepsimi bugli olur? takmış otomatik üstüne otursunlar diye bugli bugli seyleri kullanıyor
sen iron mansin arkadaş, teroriste canlı yayında ayar vereceksen helaya bile o kostümle gidecen. kostumun altında delik olacak orda sıccan gerekirse.
Bi de karı surat astı diye yoketti bütün arge çalışmalarını. adam sanmıştık bunu.
Spoilerı göre göre okudum takıntıma edeyim