İron Man 3

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

görüntülerden anladığım kadarıyla zırhı bi başkasının ele geçirme durumu var. henüz batmani de izlemedim fakat yine anladığım kadarıyla orda da buna benzer bir durum oluyormuş. bunu farkedince biraz soğur gibi oldum. yine de iyi olsun kötü olsun sırf görselliği için izlenir.

ironman ve batman hakkında spoiler vermeyin la daha izlemedim.

Hocam çaldırma durumu derken gece gelen iron manı diyorsan bence tony'nin rüyası o.

طדṮ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

dizi biriktirir gibi bazı filmleri biriktiriyorum amk :D serinin son filmi yayınlansın izlicem toptan :d

edit : o ev yıkılır mı la.. gitti güzelim ev..

MaviGozluDev tarafından 23/Eki/12 22:14 tarihinde düzenlenmiştir

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı
    yanak bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı

görüntülerden anladığım kadarıyla zırhı bi başkasının ele geçirme durumu var. henüz batmani de izlemedim fakat yine anladığım kadarıyla orda da buna benzer bir durum oluyormuş. bunu farkedince biraz soğur gibi oldum. yine de iyi olsun kötü olsun sırf görselliği için izlenir.

ironman ve batman hakkında spoiler vermeyin la daha izlemedim.

Batman'da öyle bi durum mu var hocam Dark Knight serisinde yoktu kostüm kaptırma olayı..Yoksa çekilecek serisinde mi var?

bilmiyorum da zırh değil, arabasını alet edevatını falan kaptırıyordu galiba. birkaç resimde buna dair birşeyler gördüm. şimdi konusunu da açmak istemiyorum spoiler olacak, ben de izlemedim daha. batmanin arabasıyla ironman zırhını özdeşleştirdim ben. yoksa kıyafeti ne işe yarar ki?

fake batmanler türemişti ya devletin adamları onu kastediyor heral ? filmin başında hiç birşey yapamıyorlardı sonra orji batman geliyordu :D

N7HpQ.jpg%20%28450×300%29

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Paso dayakmı yiyo amk bu sefer ya

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek