folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder İş & Müşteri Telefon Trafiğinizi Nasıl Yönetiyorsunuz?

İş & Müşteri Telefon Trafiğinizi Nasıl Yönetiyorsunuz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Arkadaşlar toplamda 650 ye yakın müşterim var ve bunların patron takımıyla birebir telefon ve teklif trafiğim oluyor. Bu insanların telefon trafiğindeki notlarımı, önemli şeyleri hep defterime not alırım yıllardır.

Bunu takip edebileceğim, notlarımı alabileceğim, müşteri ile ilgili hatırlatmalar koyabileceğim bir script arıyorum. yerli yabancı fark etmez. yerli aylık ödemeli falan sistemler ile ilgilenmiyorumm. Codecanyonda 60 dolara rise crm var yerlilerden daha iyi. aradığım her özellik olmadığından dolayı almadım.

Belki bilen, bu özellikleri karşılayan crm script bilen vardır diye sormak istedim. Fikirlerinizi bekliyorum.

"bea"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    samato
    samato's avatar
    Erkek

Hubspot'a bir bak hocam. Belirli kisi sayisina  kadar ücretsiz.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Yani ne kadar detayli birsey istedigine bagli ama ben kisisel is takibim icin SuperProductivity diye bi uygulamayi kullaniyorum. Mobil ve masaustu destekli. Gdrive'a yedek aliyor. Tasklara deadline vs atayabiliyorsun. Tam senin ihtiyacina yonelik mi bilemiyorum ama uzun zamandir kullaniyorum memnunum.

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek
    NmC bunu yazdı

Yani ne kadar detayli birsey istedigine bagli ama ben kisisel is takibim icin SuperProductivity diye bi uygulamayi kullaniyorum. Mobil ve masaustu destekli. Gdrive'a yedek aliyor. Tasklara deadline vs atayabiliyorsun. Tam senin ihtiyacina yonelik mi bilemiyorum ama uzun zamandir kullaniyorum memnunum.

Ya aslında istediğim

Şehir şehir kategori ile tüm müşterilerim için sekmeler olsun. 

Balıkesir ili 3 nolu x müşterisinin sekmesine geldim diyelim, telefon ettim şunu konuştuk şu tarihe kadar haber vericekmiş dediğimde otarihi de not alayım. tarih yaklaşınca haber versin bana falan gibi şeyler istiyorum.

"bea"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    ExpirE bunu yazdı
    NmC bunu yazdı

Ya aslında istediğim

Balıkesir ili 3 nolu x müşterisinin sekmesine geldim diyelim, telefon ettim şunu konuştuk şu tarihe kadar haber vericekmiş dediğimde otarihi de not alayım. tarih yaklaşınca haber versin bana falan gibi şeyler istiyorum.

"haber versin" kısmın kadar notion diyecektim.

notion'da alarm kurma var mı bilmiyorum

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PowerfuL
    PowerfuL's avatar
    Erkek

Hocam selamlar, fatura hatırlatmalarım ve teklif için kullanıyorum. Open source https://www.dolibarr.org/ adresindeki crm var incele bir istersen.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    romeo
    romeo's avatar
    Erkek
    PowerfuL bunu yazdı

Hocam selamlar, fatura hatırlatmalarım ve teklif için kullanıyorum. Open source https://www.dolibarr.org/ adresindeki crm var incele bir istersen.

teklif nasıl gönderiyorsun

Aerial Film & Photography / Hava Çekimi http://www.vimeo.com/flyturk http://www.youtube.com/flyturknet http://instagram.com/flyturknet http://www.flyturk.com.tr/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    ExpirE bunu yazdı
    NmC bunu yazdı

Ya aslında istediğim

clickup kullanabilirsin. her musteri icin task acar deadline atarsin arayacagin gune. sonra deadline yaklasanlara falan bakarsin.

kafana gore her turlu field da ekleyebilirsin. atiyorum sehir, bolge, satis olma ihtimali vs diye fieldlar atar "adanadaki satis olma ihtimali yuksek olanlar" diye bakarsin.

her bokla da entegrasyonu var , muhtemelen google takvime falan da atiliyodur clickuptan

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Ben de arıyorum böyle birşey, aramaların/bilgilendirmelerin takibini yapsın

Private cloud olsun, birden fazla kişi aynı anda kullanabilsin. Bedava olsun

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Yaz da faydalanalım şeyhim..

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    sir bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

Yaz da faydalanalım şeyhim..

😅😅😅

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
Toplam Hit: 1658 Toplam Mesaj: 12
crm tag