İş & Müşteri Telefon Trafiğinizi Nasıl Yönetiyorsunuz?
-
Arkadaşlar toplamda 650 ye yakın müşterim var ve bunların patron takımıyla birebir telefon ve teklif trafiğim oluyor. Bu insanların telefon trafiğindeki notlarımı, önemli şeyleri hep defterime not alırım yıllardır.
Bunu takip edebileceğim, notlarımı alabileceğim, müşteri ile ilgili hatırlatmalar koyabileceğim bir script arıyorum. yerli yabancı fark etmez. yerli aylık ödemeli falan sistemler ile ilgilenmiyorumm. Codecanyonda 60 dolara rise crm var yerlilerden daha iyi. aradığım her özellik olmadığından dolayı almadım.
Belki bilen, bu özellikleri karşılayan crm script bilen vardır diye sormak istedim. Fikirlerinizi bekliyorum.
-
Hubspot'a bir bak hocam. Belirli kisi sayisina kadar ücretsiz.
-
Yani ne kadar detayli birsey istedigine bagli ama ben kisisel is takibim icin SuperProductivity diye bi uygulamayi kullaniyorum. Mobil ve masaustu destekli. Gdrive'a yedek aliyor. Tasklara deadline vs atayabiliyorsun. Tam senin ihtiyacina yonelik mi bilemiyorum ama uzun zamandir kullaniyorum memnunum.
-
NmC bunu yazdı
Yani ne kadar detayli birsey istedigine bagli ama ben kisisel is takibim icin SuperProductivity diye bi uygulamayi kullaniyorum. Mobil ve masaustu destekli. Gdrive'a yedek aliyor. Tasklara deadline vs atayabiliyorsun. Tam senin ihtiyacina yonelik mi bilemiyorum ama uzun zamandir kullaniyorum memnunum.
Ya aslında istediğim
Şehir şehir kategori ile tüm müşterilerim için sekmeler olsun.
Balıkesir ili 3 nolu x müşterisinin sekmesine geldim diyelim, telefon ettim şunu konuştuk şu tarihe kadar haber vericekmiş dediğimde otarihi de not alayım. tarih yaklaşınca haber versin bana falan gibi şeyler istiyorum.
-
ExpirE bunu yazdıNmC bunu yazdı
Ya aslında istediğim
Balıkesir ili 3 nolu x müşterisinin sekmesine geldim diyelim, telefon ettim şunu konuştuk şu tarihe kadar haber vericekmiş dediğimde otarihi de not alayım. tarih yaklaşınca haber versin bana falan gibi şeyler istiyorum.
"haber versin" kısmın kadar notion diyecektim.
notion'da alarm kurma var mı bilmiyorum
-
Hocam selamlar, fatura hatırlatmalarım ve teklif için kullanıyorum. Open source https://www.dolibarr.org/ adresindeki crm var incele bir istersen.
-
PowerfuL bunu yazdı
Hocam selamlar, fatura hatırlatmalarım ve teklif için kullanıyorum. Open source https://www.dolibarr.org/ adresindeki crm var incele bir istersen.
teklif nasıl gönderiyorsun
-
ExpirE bunu yazdıNmC bunu yazdı
Ya aslında istediğim
clickup kullanabilirsin. her musteri icin task acar deadline atarsin arayacagin gune. sonra deadline yaklasanlara falan bakarsin.
kafana gore her turlu field da ekleyebilirsin. atiyorum sehir, bolge, satis olma ihtimali vs diye fieldlar atar "adanadaki satis olma ihtimali yuksek olanlar" diye bakarsin.
her bokla da entegrasyonu var , muhtemelen google takvime falan da atiliyodur clickuptan
-
Ben de arıyorum böyle birşey, aramaların/bilgilendirmelerin takibini yapsın
Private cloud olsun, birden fazla kişi aynı anda kullanabilsin. Bedava olsun
-
HolyOne bunu yazdı
Yaz da faydalanalım şeyhim..
-
sir bunu yazdıHolyOne bunu yazdı