İş Arayışım
-
Sevgili Kardeşlerim,
Çalıştığım bankanın çağrı merkezin çıkıp iş arayışına girdim. Yine enerji şirketlerinin çağrı merkezinde çalışmayı düşünüyorum veya müşteri hizmetleri de olursa iyi olur.
Böyle yerlerde çalışan yada tanıdığı olan var mı? Varsa cv göndermek istiyorum.
Marmara Üniversitesi Türkiyat Araştırmaları Ens Türk Dünyası Coğrafyası Abd yüksek lisans öğrencisiyim ve tez dönemindeyim. İki ay içerisinde de tez savunmasını vereceğim yani okul bitecek.
Pikacu tarafından 31/Oca/16 19:52 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam tika'ya yunus emre enstitusu'ne filan basvursana niye cagri merkezinde calismak istiyorsun?
AMpul tarafından 31/Oca/16 21:52 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam Tika'ya başvuru yaptık ama adamlar mülakata bile çagirmadılar.
Yunus Emre Ens. için başvuru yapmadım.
-
İlla çağrı merkezi diyorsan ingilizcen iyiyse Apple'a başvur. Maaşları çok iyi ve 3.Apple Store açılacağı için kesin alım yaparlar.
-
herrero bunu yazdı
İlla çağrı merkezi diyorsan ingilizcen iyiyse Apple'a başvur. Maaşları çok iyi ve 3.Apple Store açılacağı için kesin alım yaparlar.
maasları cok ıyı dedıgın 3 bın lıra fılan verıyorlardı bı haberde yazana gore bılgın var mı
-
İngilizcem o kadar iyi değil.
Müşteri hizmetleri bölümde arıyorum. İlla çağrı merkezinde olacak demiyorum.
Yada herhangi bir enerji şirketinde çalışmak istiyorum. Bunların müşteri hizmetleri yada çağrı merkezleri de olur.
-
Hocam İzmirde Callus var,
http://www.callus.com.tr/tr/1bize-katilin.aspx
Buraya bir bak. Dünya kadar adam çalışıyor illaki giren çıkan çok oluyordur.
Elimden geleni yapmaya çalışırım.
Ne yapabilirsin dersen senin adına adamlarla görüşürüm yakın çalıştığım yere.
-
hipokondriyak bunu yazdıherrero bunu yazdı
maasları cok ıyı dedıgın 3 bın lıra fılan verıyorlardı bı haberde yazana gore bılgın var mı
Çağrı merkezi çalışanına göre 3.000 TL çok az galiba senin için.
Kaç xx.xxx tl maaş alıyorsun merak ettim doğrusu.
-
CEO bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdıherrero bunu yazdı
benım ıcın az bır rakam.sabıt maas yok ne kadar ekmek o kadar köfte .
bir haber gordum
http://www.hurriyet.com.tr/iste-apple-calisanlarinin-aldigi-maas-26153666
bunuda gunumuze 3bın olarak uyarladım,apple store maasları için düşük.
anlamam cagrı merkezı fılan hele kı ıstanbulda 3 bınlıra dusuk bır rakam
hipokondriyak tarafından 01/Şub/16 00:17 tarihinde düzenlenmiştir -
hipokondriyak bunu yazdıCEO bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdıherrero bunu yazdı
bir haber gordum
+1 suan bi satış danışmanı bile net eline gecene para 1300 maas +120 agi + 180 yol + 250 civarı prim + 400 lira multinet = 2250 lira yani lise mezunu vasıfsız bir kişi bu maası kazanıyor istanbulda bu para apple gibi bir markaya yakısan bir miktar bencede degil yani mahalle lokantasında calısssan yine 3000 lira kazanıyorsun zaten
-
logas bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdıCEO bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdıherrero bunu yazdı
bir haber gordum
+1 suan bi satış danışmanı bile net eline gecene para 1300 maas +120 agi + 180 yol + 250 civarı prim + 400 lira multinet = 2250 lira yani lise mezunu vasıfsız bir kişi bu maası kazanıyor istanbulda bu para apple gibi bir markaya yakısan bir miktar bencede degil yani mahalle lokantasında calısssan yine 3000 lira kazanıyorsun zaten
lokantanın adresini verin cv bırakıp şansımı deneyeyim:D:D
Hocam zaten bu apple ın şirket politikası değil mi? verirken gramla verip alırken kepçeyle almak. Bir kulaklığa 100-200 tl isteyen bir telefonununu 3000 tl den satan bir firmadan bahsediyorsun. Tek politikaları var çooookkkkk para kazanmak o yüzden apple için gerçekten çılgın maaşmış.
clogu tarafından 01/Şub/16 08:15 tarihinde düzenlenmiştir