İş Arıyorum..
-
Bene İst dayım avrupa kıtasındaki bütün ilçelere gelebilirim 17 yaşındayım okullar açılana kadar Banada iş lazım :| getir götür işleri vs vs gibi şeyleride yaparım yeterki harçlık çıksın :| Yardımcı olursanız sevinirim...
-
giresun yada orduya git fındık topla günlük en az 30 lira alırsın yerine göre 40 da olur nasıl çalıştığına bağlı ama bu sene ramazanda fındık sezonuna geliyor bunuda söyliyeyim.yapabilirm diyosan yap bence :)
yada fırıncılara bak mutlaka elemana ihtiyaçları olur haftalık veriyolar bide parayı bence fırınlara bakmalısın..
-
Özeleştiri (kırıcı olursam kusura bakma)
Ben üniversite okuduğum halde kendim ne şartlar olursa olsun sonunda elime geçecek para için kendimi yırtmaya hazırım.
Öneri
Gel benim babamın parası var oki yorucu olmayan bi iş arıyosun sana beleşten burs versin.
-
rize sahilde yeni efes pub acılıyor eleman arıyorlar guzel ıs tavsiye ederim öz balık restorantın karşısı
-
istanbulda iş varmı daha önce
Garsonluk
Döner, Tost, Sosisli, Sandeviç çeşitleri hertürlü büfe işlerinden anlarım meşrubat yapımıda dahil (Doğal!!)
Teknik Servis
Kasiyerlik
Maskotluk
DVD-CD satışı (Elimde Film vAr)
Öğrencilik
Gözlükçülük
Fotoğrafçılık
Taşımacılık (Paket Teslimi)
Fln Fıstık yaptım :Ç
İngilizce bilirem Orta Seviye
-
Mr_Dark bunu yazdı:
-----------------------------istanbulda iş varmı daha önce
Garsonluk
Teknik Servis
Kasiyerlik
Maskotluk
DVD-CD satışı (Elimde Film vAr)
Öğrencilik
Gözlükçülük
Fotoğrafçılık
Taşımacılık (Paket Teslimi)
Fln Fıstık yaptım :Ç
İngilizce bilirem Orta Seviye
-----------------------------dönercilik nerde :W
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------unuttum olm şimdi ekledim
-
bu konuda bende madurum bende iş arıyorum ..
normalde meslek lisesi mezunuyum yakında ehliyet alıyorum üni yi bu sene kazanamazsam uzun soluklu bi iş bulmam lazim eger kazanirsam üni ler acilana kadar her türlü işi garsonluk büfe vs. ne iş olursa yaparım sadece çok fazla ağir kaldirma sorunu olmasın yeter sağlik sorunu var biraz
eleman ihtiyaci olan tanıdık eş dost warsa güzel olur
istanbul avrupa yakasında her yere gelebilirm bilgilere sunulur ...
-
Piyasa gercekten de bu kadar kötü mü..?
Is arayan arkadaslar nasil ariyorlar acaba..? Internet uzerinden mi..?
Disip cevrede bakiniyorlar mi acaba..?
Turkiye'de ortalama (asgari) ucretli calisacak olanlara her zaman is olabilecegini dusunuyorum..
Tabi ki biraz da is arayan arkadaslarin seciciligi onemli..(Isin agirligi,yol durumu,ucret,ssk vs.)
Allah kolaylik versin..Turkiye zorlasiyor gittikce ve yoruyor insani..
Gonlunuzce olsun..