İş Arıyorum Arkadaşlar
-
ASP.Net (Orta Düzey)
ASP (İleri Düzey)
Mobil Arayüz Kodlama (Orta)
ACTIONSCRIPT 3 (Orta - İleri)
HTML (İleri Düzey)
HTML5 (Orta)
CSS3 (Orta)
CSS (İleri Düzey)
JQUERY (Orta - İleri)
JAVASCRIPT (Orta - İleri)
C# (Orta),
SQL (Orta)Word (Orta)
Excell (Orta)22 ekimde askerden geldim. Ankara'da vasıflarıma uygun iş arıyorum.
İsteyene ayrıntılı özgeçmişimi gönderebilirim (Daha önce çalıştığım firmalar, yaptığım işler vs..). -
Yaptığım işlerin, çalışmaların bir kısmı...
http://www.ontedi.com/portfolyo
ontedi tarafından 26/Kas/14 19:51 tarihinde düzenlenmiştir -
Burayı ben alayım, ekleme/düzeltme için.
-
Evvelinden çalışmışlığımız var gayet sağlam iş yapan ahlak sahibi ve yardımsever biridir kendisi.
-
Siteni aktif et güzelce Donat hocam cw ekle bence olumlu olur
-
hocam eğer askerden geldiysen işkur'a başvurup bellir bir süre maaş alabilirsin.ama ona da başvurma süresi vardı galiba bi bak istersen.
-
Hocam böyle vasıfların varda iş bulamadında mı konuyu açtın yoksa teklifler falan varda daha iyisini mi arıyorsun ?
-
Keşke konuyu gizleseydin, Dışarıdan gören bilgisayar müh, yada bunlarla ilgilenen arkadaşlar üzülecekler.
-
İşkur'a başvuracam, lakin bununla ilgili bir sıkıntı var çözmeye çalışıyorum.
Çok yere başvurdum, bir aydır yanıt gelmedi hiçbir yerden.
Kariyer, yenibiris, eleman sayfalarında çok yere başvurdum.
Not: Sitemin en son yedeği elimde yok, onu bulup aktif edeceğim.
ontedi tarafından 23/Kas/14 13:05 tarihinde düzenlenmiştir -
abi askerde miydin sen ya? bende ortalıkta görünmüyorsun diye bıraktın tbtyi sanmıştım (:
Konu ile ilgili olarak; ne yazıkki yenibiris ti kariyer.net ti pek cacık çıkmıyor buralardan. İllaki dayı lazım oluyor.
-
bilişimde eleman net elemanonline comtr bu ikisinde çok ilan oluyo ama son 3 aydır sürekli aynı 5 ilan dolanıyo ben anlayamadım piyasada b sıkıntı var heralde