İş Arıyorum..Burasi Kariyer Sitesi Degil Biliyorum Ama.))
-
kotusirine bunu yazdı:
-----------------------------İstanbulda olsaydınız çırak olarak eczaneye alırdım sizi (:
-----------------------------Beni alırmısın işe:D
-
İstanbulda olsaydınız çırak olarak eczaneye alırdım sizi (:
------------------------------------------------------------------------
aplam beni çırak olarak alsana yanınaa ciddiyim haaa ama şimdi deeL , öss'den sonra he dersen geliriz :) -
Tek işsiz ben değilmişim..:)
Eczanede ciraklar kac lira aliyor ki.)) Galfe de olabilecek miyim..))
-
DawnOfDarkness bunu yazdı:
-----------------------------Tek işsiz ben değilmişim..:)
Eczanede ciraklar kac lira aliyor ki.)) Galfe de olabilecek miyim..))
-----------------------------asgari ücrettir muhtemelen.
aslanım bu işler kısmet işi. nasibin nerden geleceği belli olmaz. her işi yaparım mantığıyla gitme.
yazılım pc donanımla ilgili birsürü işyeri mevcut gidip soracaksın onlarda seni arar. tabi dayın varsa daha iyi olur:)
-
Amcam var olma mi..? .))
-
Tayyip amcanın a.q.
Millet ne hale düştü.
Yalnız üniversite diplomanın olması lazım hoca.
Olsa bile yinede iş bulmak kolay değil ya hadi neyse. Mynet kariyer gibi web servisleri var oralara ilan ver istersen.
-
Farkli bir sehre gitmeyi dusunuyorum..Bakalim nasip kismet..Ama oralarda da sıfırdan bir hayat..Nasıl olabilir ki..
-
Bende arıyorum:D
-
Her arayan bulamazmis..Ama bulanlarda arayanlarmis..)) 3 secenek var sanirim.. Kıprıs,Alanya-Antalya,Istanbul..
-
DawnOfDarkness bunu yazdı:
-----------------------------Daha değil...Vakti var..
Meslegim bilgisayar uzerine ve iletisim uzerine calistim surekli..Yani ahım şahım bir meslegim yok.. Ama her iş'e uyum saglar,kisa zamanda ustesinden gelirim..O konularda sorunum yoktur yani..
-----------------------------
Ynlş anlamada ne gelirse bu her işi yaparım lafından geliyo.İşsizliğin sebebi bile bu biyerde.Neyi iyi biliyosan onu yapacan.Adam gidiyo işe başvuruyo abi ne olsa yaparım ben diıo.