folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder İş Bankası Euro Hesabından Para Çekimi

İş Bankası Euro Hesabından Para Çekimi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Hocam tam anlamadım ama euro bozdurup tl olarak çeksen ( yurtiçinde olduğunu varsayıyorum ) Online işlemlerden rahatlıkla yapabilirsin.

watervay tarafından 04/Tem/16 22:18 tarihinde düzenlenmiştir

Syntax error..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    watervay bunu yazdı

Hocam tam anlamadım ama euro bozdurup tl olarak çeksen ( yurtiçinde olduğunu varsayıyorum ) Online işlemlerden rahatlıkla yapabilirsin.

hocam bak şimdi amaç cebe euro atmak.serbest piyasa yerine bankadan alalım dedik ucuza yakaladık cebe 50 tl karda olacaktık.Piyasada 3.4 den 3.38 den satıyolardı iş bankası 3.28 den di ben naptım 1300 küsür tl karşılığında 400 euro aldım.Vadesiz dövize attım.dedim ki gideyim çekeyim şu 400 u.Naptık gittik şubenin içindeki atmye atmden 400 euro yazınca verir dedik vermedi.

1 2 3 4 5 6 atm derken tüm atmler bitti şehir içindeki.olay bu yani.Ben niye gidip zaten döviz alırken zarara girdim sonra bir daha zarara gireyim ki mantık o yani.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Anladım hocam bende bu dediğine benzer bir olay yaşadım. Atm lere döviz koydularsa bol miktarda şansın var belki bulursun...

Syntax error..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    watervay bunu yazdı

Anladım hocam bende bu dediğine benzer bir olay yaşadım. Atm lere döviz koydularsa bol miktarda şansın var belki bulursun...

hocam işte atmlere gidip denedim ilçede atm kalmadı deneyecek.önümde millet çekiyor euro dolar sıkıntı yok bana gelince var.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

müşteri hizmetlerine sordunmu hocam. burası Türkiye unutma saçma sapan bi kuralları olabilir . ne bilim döviz hesaba 24 saat sonra geçer falan gibi bi durum yok tur ?

Minimalist Değilim Tembelim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

müşteri hizmetlerine sordunmu hocam. burası Türkiye unutma saçma sapan bi kuralları olabilir . ne bilim döviz hesaba 24 saat sonra geçer falan gibi bi durum yok tur ?

yaklaşık 8-9 görüşmemiz oldu.ancak sonuç yok :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerot
    kerot's avatar
    Erkek

hocam derdine çarem yok da meraktan soruyorum hangi şehirdesin. 3.38 ne ya. 3.23dü bugün 1euro'da 15kuruş fark mı olur yav.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

İstanbuldaysan eminönü sirkeci subesinden dene hocam hatta bir atm si sadece döviz veriyor. tl seceneği yok. 

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Adam dediği üzere sorun ATM'de Euro olmaması değil.. Bir bloke durumu var ama sebebi mechul..

Kendine İyi Bak ..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek
    kerot bunu yazdı

hocam derdine çarem yok da meraktan soruyorum hangi şehirdesin. 3.38 ne ya. 3.23dü bugün 1euro'da 15kuruş fark mı olur yav.

İşlem saatleri dışinda makas  40 krs bile cikar ac bak enparaya 30krs tan fazladir makasi

Minimalist Değilim Tembelim
Toplam Hit: 2608 Toplam Mesaj: 27
iş bankası rezalet.