İş Bankası Kart Şifresi Bloke
-
kartla alışveriş yapmak istediğimde önceden 3 kez yalnış girdiğim için bloke olduğunu söyledi market. 2 gündür iş bankasını arayıp müşteri hizmetlerine bağlanmaya çalışıyorum ama bitürlü bağlanamadım. 2 dk bekle diyor 10 dk bekliyorum bağlanmıyor sonra da kapanıyor. internet bankacılığından falan düzeltemez miyim bunu ?
-
Hocam dün 6:40 gibi aradım 6 dakikakada bağlandım bi yanlışın var. Müşteri temsilcisinden başka yardım eden çıkar mı bilmiyorum.
-
Eğer şifreni atm de yanlış girdiysen bloke olmuştur.Banka dışında açtıramazsın.
-
Musteri numarasi ve sifreyle giris yapinca hemen baglaniyor.
-
gkhn759 bunu yazdı
hocam bunların bana mı garazıvar bilmiyorum az önce aradım 7 dk dedi direk kapattım. mn ve mş yle giriş yapıyorum ben de zaten.
-
nurulmac11 bunu yazdıgkhn759 bunu yazdı
hocam bunların bana mı garazıvar bilmiyorum az önce aradım 7 dk dedi direk kapattım. mn ve mş yle giriş yapıyorum ben de zaten.
bunlar kadar sorumsuz ve umursamaz m.temsilciliğini ben görmedim daha önce. TTnet bile daha iyidir o derece. Şifre değişikliği için 20 dakika boyunca beklediğimi biliyorum.
Ve aynı olay benimde başıma geldi, m.hizmetlerine bi şekilde bağlanıp halletmiştim.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdınurulmac11 bunu yazdıgkhn759 bunu yazdı
bunlar kadar sorumsuz ve umursamaz m.temsilciliğini ben görmedim daha önce. TTnet bile daha iyidir o derece. Şifre değişikliği için 20 dakika boyunca beklediğimi biliyorum.
Ve aynı olay benimde başıma geldi, m.hizmetlerine bi şekilde bağlanıp halletmiştim.
gece 3 4 gibi arasam olur mu acaba ? en olmadı şubeye gidecem de şubede de yaparlar mı emin değilim.
-
Kayıp çalıntıyı tuşla oradan da anlat elemana o da seni bağlar ilgiliye her müşteri hizmetleri arayışımda bunu yapıyorum.1 dakika da bağlanıyorum.
-
rapidhacker550 bunu yazdı
Kayıp çalıntıyı tuşla oradan da anlat elemana o da seni bağlar ilgiliye her müşteri hizmetleri arayışımda bunu yapıyorum.1 dakika da bağlanıyorum.
haha komedi ya :D gülmemek için kendimi zor tuttum bağlandı direk lan :D eyvallah hocam ya
nurulmac11 tarafından 12/Kas/14 21:31 tarihinde düzenlenmiştir -
Ise yarar hocam her zaman :D
-
akıllı telefonunda işbank yüklü ise oradanda arama yapabiliyorsun hemde daha hızlı