İş Bankası Kart Şifresi Bloke

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

kartla alışveriş yapmak istediğimde önceden 3 kez yalnış girdiğim için bloke olduğunu söyledi market. 2 gündür iş bankasını arayıp müşteri hizmetlerine bağlanmaya çalışıyorum ama bitürlü bağlanamadım. 2 dk bekle diyor 10 dk bekliyorum bağlanmıyor sonra da kapanıyor. internet bankacılığından falan düzeltemez miyim bunu ?

black implies white, self implies other, life implies death.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ar0fer
    Ar0fer's avatar
    Erkek

Hocam dün 6:40 gibi aradım 6 dakikakada bağlandım bi yanlışın var. Müşteri temsilcisinden başka yardım eden çıkar mı bilmiyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hellaven
    Hellaven's avatar
    Erkek

Eğer şifreni atm de yanlış girdiysen bloke olmuştur.Banka dışında açtıramazsın.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Musteri numarasi ve sifreyle giris yapinca hemen baglaniyor.

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek
    gkhn759 bunu yazdı

hocam bunların bana mı garazıvar bilmiyorum az önce aradım 7 dk dedi direk kapattım. mn ve mş yle giriş yapıyorum ben de zaten.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    nurulmac11 bunu yazdı
    gkhn759 bunu yazdı

hocam bunların bana mı garazıvar bilmiyorum az önce aradım 7 dk dedi direk kapattım. mn ve mş yle giriş yapıyorum ben de zaten.

bunlar kadar sorumsuz ve umursamaz m.temsilciliğini ben görmedim daha önce. TTnet bile daha iyidir o derece. Şifre değişikliği için 20 dakika boyunca beklediğimi biliyorum.

Ve aynı olay benimde başıma geldi, m.hizmetlerine bi şekilde bağlanıp halletmiştim.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı
    nurulmac11 bunu yazdı
    gkhn759 bunu yazdı

bunlar kadar sorumsuz ve umursamaz m.temsilciliğini ben görmedim daha önce. TTnet bile daha iyidir o derece. Şifre değişikliği için 20 dakika boyunca beklediğimi biliyorum.

Ve aynı olay benimde başıma geldi, m.hizmetlerine bi şekilde bağlanıp halletmiştim.

gece 3 4 gibi arasam olur mu acaba ? en olmadı şubeye gidecem de şubede de yaparlar mı emin değilim.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Kayıp çalıntıyı tuşla oradan da anlat elemana o da seni bağlar ilgiliye her müşteri hizmetleri arayışımda bunu yapıyorum.1 dakika da bağlanıyorum.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı

Kayıp çalıntıyı tuşla oradan da anlat elemana o da seni bağlar ilgiliye her müşteri hizmetleri arayışımda bunu yapıyorum.1 dakika da bağlanıyorum.

haha komedi ya :D gülmemek için kendimi zor tuttum bağlandı direk lan :D eyvallah hocam ya

nurulmac11 tarafından 12/Kas/14 21:31 tarihinde düzenlenmiştir

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Ise yarar hocam her zaman :D

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CooLSTuFF
    CooLSTuFF's avatar
    Erkek

akıllı telefonunda işbank yüklü ise oradanda arama yapabiliyorsun hemde daha hızlı

bir kere veren orospu olur.
Toplam Hit: 1505 Toplam Mesaj: 12