folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İş Bankası Senede 60 Lira Kesiyor

İş Bankası Senede 60 Lira Kesiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    destanition
    destanition's avatar
    Erkek

ben hesap açtırırken sözleşme imzaladım işletme masrafı çekmeyeceklerine dair yine de 45 tl kesmişler ne yapabilirim şimdi ?

gülme gidenin arkasından. gün gelir, elveda bile diyemezsin giderken... | Hayat fani, Ölüm ani....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

sunyy2003 bunu yazdı:
    -----------------------------

irwa sana bir soru sormuştum pm ne bakarmısın

ben senin konuna yazmıştım :S 

dewdim dewrildim geldim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

öğrenciysen öğrenci belgesi tarzı bişeyle git geri yüklüyolar.

(:
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

1,5-2 sene önce bendende hesap işletim ücreti altında 30,00 TL para kesmişlerdi şubeye uğramadan direk genel müdürlüğe yazılı faks çekerek şikayet ettim. o günden bu yana bir kuruş para kesemediler.. şikayet dilekçesinde 5464 sayılı banka kartları ve kredi kartları kanunun 24. maddesinde "Kart hamilinin yaptığı işlemler nedeniyle, sözleşmede yer almayan faiz, komisyon veya masraf gibi adlar altında hiçbir şekil ve surette ödeme talep edilemez ve kart hamilinin hesabından kesinti yapılamaz. Sözleşmede kart hamilinin haklarını zedeleyici ve kart çıkaran kuruluş lehine tek taraflı haksız şartlar sağlayan hükümlere yer verilemez."  şeklinde dilekçe yazıp genel müdürlüğe faksladım ve banka beni aramadan 2 gün sonra parayı banka hesabıma iade ettiler :) itiraz etmezsen iade etmiyorlar, itiraz edersen iade ediyorlar hocam.. birde dilekçeyi yazarken son cümleye gelirken iade edilmediği takdirde hukuk süreci başlatacağımı doğacak hukuk masraflarından da tarafınızın sorumlu olacağını ihtar ederim diye cümle uyarla dilekçenin altına adres bilgilerinide yaz genel müdürlüğe faksla ve dilekçeyide iade edene kadar sakla.. etmezlerse tüketici haklarına başvurmaktan başka çaren yok.. aynı şekilde kredi kartlarımdanda kesemiyorlar 1-2 tanesinden kesmişlerdi onlarada aynı şekilde itiraz ettim geri çektiler :)

bkn.: http://www.bddk.org.tr/websitesi/turkce/Mevzuat/Banka_Kartlari_Kredi_Kartlari_Kanunu/15375464%20i%C5%9Flenmi%C5%9F.pdf

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek

yapı kredi kk bu yuzden kapattım

bonusum vardı ıstersenız onu kullanalım paranızı ıade edelım   yok dedım kapat

o zaman en azından bonusu kullanın   yok kapat ıstemem sızın paranızı pulunuzu

ertesı gun gene aradılar yok ıstemem kart mart :D

sadece pc alıcam dıye kk bulastım 3-4 sene kullandım

cebınde para olsada kk olmasa da kk

her turlu kundeye gelıyoruz

ve yemın ederım buyuk rahatlık kk olmaması gene aynı paraya calısıyorum fakat cebımde para kalıyor

kk varken maasın buyuk kısmını ona yatırıyordum gerı kalanları da fatura falan tam bır hayal kırıklıgı idi

simdi misss

sanal ıslemler ıcın de maas kartında para tutuyorum off bende ıyısı yok

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

garanti bankasından iki faturamı otomatik ödüyorum böylelikle benden hiçbir ücret kesmiyorlar :))

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:

sunyy2003 bunu yazdı:

irwa sana bir soru sormuştum pm ne bakarmısın

ben senin konuna yazmıştım :S 

pardon bakıyorum

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    West
    West's avatar
    Erkek

En az ücret alan ziraat bildiğim kadarıyla. Akbank iş vs 50-60 liradan aşağı almaz :|

west[at]tahribat.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

ziraat 6 ayda 6tl mi ne kesio tabi otomatik ödeme verince kurtuluyosunuz.hesapta 0tl bile olsa yeni havale geldiği anda kesiyolar her bankada bildiğim kadarıyla.Tabi mesela 3 sene para gelmedi hesaba bi geldi hepsini alamıyolar sadece son dönemin

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

bu kart ücretleri yasal değil itiraz edersen ödedigin tüm parayı geri alırsın.tüketici haklarına başvur.dava parasıda ödemezsin..kim uğraşacak diyorsan ptt den şifre al netten tüketici haklarına başvur..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
Toplam Hit: 8080 Toplam Mesaj: 58