İş Bankası Üniversite Kredi Kartlarından Yıllık Ücret Kesecekmiş.
-
garantiden değil kredi kartı, sadece banka kartım var. senelik 70 lira kesiyor. bir de kredi kartı olsa ne olacağı belli değil.
-
Bosluk bunu yazdı:
-----------------------------Bugun akbank hesabımdan 64 lıra kesılmış ıtıraz etsem alırmıyım acaba normal vadesız hesap
-----------------------------İşbankası için söylüyorum her sene ücret kesiliyor önce daha sonra banka şubesine öğrenci belgesi (bazı okulların kimlikleride oluyor) ile gidip iade formunu dolduruyorsun 3 işgünü içinde hesabına geri yatırıyorlar.
-
dur bi bizim gelin işbankasında çalışıyo..onu bi arıyıp sorayım..eğer kaçarı yok ödicen derse ben de iptal ettircem..giderim başka karttan alırım ücretsiz bilmemnesiz
-
kısacası genel olarak ;
"Bir banka soymak, bir banka açmaktan daha büyük bir suç değildir."
Bertolt Brechtne zaman kredi kartlarıyla ilgili bi sıkıntıya urasam ya da bankalardan arayıp insanları ayak üstü s.kmeye calısan elemanların telefonda ki düzenbaz kılıklara bürünüşlerine rast gelsem direk şu cümle gelıyo aklıma ..
-
garanti bu ulkenin gorup gorebilecegi en adi bankadir.
-
Garantidede var,
benden almışlardı, mahkemeye verdim, artık almıyor isbank
-
e ozaman
herbanka alıyor bunu anladık da en az alan hangisi?
benim iş bankasından bankamatik vardı 30 kestiler aldım onu.. kredi kartım var ancak ondan kesseler haberim olmaz çünkü borçlarımı takip edemiyorum borcuma bakıyorum sonra 50- 60 neyse ödüyorum aylık iptal mi etsek.. edersek ne alsak bilemedim la şimdi?
-
Arkadaşalar bu tür kart aidatları ve hesap işletim ücreti adı altında kesilen paraları ilinizde bulunnan tüketici hakları na dilekçe ile bildirin geri ödemesini yapıyolar. ben akbank ın kestiği 48 tl hesap işletim ücretini tüketici haklarına dilekçeyle bildirdim 1 ay sonra itirazoımın kabul edildiğine geri öedemesinin yapılacağına dair bi yazı geldi 1 ay sonra da geri iadesini yaptılar. ben sadece bi dilekce verdim o kadar başka hiç bi şeyle uğtraşmadım sizde bu şekilde yapabilirsiniz.
-
ziraat ten al
-
herkes "bankalar yoluyo" diyo ama ben insanlar bunu dedikçe uyuz oluyorum.benimde kredi kartım var.adamlar bana belli bi limit veriyo istediğim zaman istediğim şekilde harcıyorum adamın parasını, söz verdiğim günde ödediğimdede benden hiçbişey istemiyo.her tarafta atm leri var taksit yapıyo ıvır zıvır birsürü hizmeti var bu adamlar kart ücretini sonuna kadar hakediyo kanımca.
bankalar yoluyo, şerefsizler, benden onu kestiler, benden bunu kestiler diye sağa sola küfredenleri çok görüyorum.bazı bankalardaki elemanlar yüzünden ibnelikler olabiliyo ki genelde düzeltiyolar.onun dışında bu tür şeylere itiraz edenler çok pinti geliyo bana. yılda 20 lira ver nolcak amnk? ben her yıl garantiye 50 lira ödüyorum.ama ayda verdiği hizmet 50 lirayla siksen ödenmez bence.
burayıda okuyun önemli:
biçok bankanın(ki gördüklerimin hepsinde vardı) siz ücret ödemeseniz bile kredi kartı müşterisi olduğunuz için size sunduğu asistanlık hizmetleri var
çekici, çilingir, evdeki su tesisatı problemleri gibi şeyleri belli limitler dahilinde ücretsiz karşılıyolar.bi daha bankanızı aradığınızda sorun anlatsınlar yararlanın amnk.geçenlerde çilingir lazım oldu aradım garantiyi gönderdiler beş kuruşta para ödemedim.