İş Bankasında Hesabı Olanlar ?
-
iş bnakaısnda hızlı para çekme olayı sizin belirlediğiniz para miktarında olur bu sadece direk plarak para çekme olayı oluyor belli miktarıda siz belirlersiniz ve çektiğin parada hesabına işler :=)
-
Hesabında yoksa çekemezsin boşuna uğraşma
-
denizbankta benzeri bir durum gördüm internet şubesinde banka hesabım olmamasına rağmen hesabım diye birşey yapmışlar 250 tl para çekebiliyorum ama %61 faizle :)
-
@enes sen ne ara yurtdisina gidip geldin :) en son hatirladigim kadariyla yurtdisina cikmakla ilgili konular aciyordun ve vize cikmisti..
Nasil dil kursu yaradimi isine?
-
BiUyeOlamadim bunu yazdı:
-----------------------------O buton sizin daha önceden tanımladığınız miktarı çekmenizi kolaylaştırmak için orada. Orada 550 yazması, hesabınızda 550 lira olduğu anlamına gelmemektedir. Şöyle bir güzelliği var, hesabınızda 550lira var ise, o butona basarak tek hamlede 550lirayı çekebilirsiniz.
-----------------------------Hoca anlatmıs zaten. Benim eskiden 10 tl idi sonra 70 yaptım. Yani onu sen değiştirebilyorsun babasının hayrına İşBankası niye bize para versin ki :s
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------hoca negatife düşürmüyor bildiğim kadarıyla iş bankası ziraat yapıyo o olayıda
çekersen giren kazık büyük olur
-----------------------------
iş bankasında da var eksi hesap hizmeti.