İş Başvuruları Hak.
-
Kariyer.net'deki özgeçmişi doldururken mümkünse stajlarda yaptığınız işleri kısa kısa anlatın mesela elektronik devre mi çizdiniz ?
- Altium Designer ile şu şu elektronik devre dizaynı
- STM32XX mikrodenetleyicisinin programlanması vb. gibi kendi sektörünüze uyarlayabileceğiniz anahtar kelimeleri buralarda yazmaya çalışın. Ve gerçekten CV'nizi özenli doldurun, en küçük ayrıntıları düzgün bir şekilde yazın. Mümkünse üniversitenin konferans salonunda 1 saatlik süre boyunca verilen kişisel gelişimsi zımbırtılara katıldım sertifikam var olaylarına girmeyin derim, komik duruyor. İnsan kaynakları çalışan arkadaşlarım da hemfikir. Yukarıda antivir-US arkadaşın da dediği gibi şov yapmak çok önemli, fakat dozunda. Kibirlilik ile mütevaziliğin sınırını iyi bilmeniz lazım, yoksa insan kaynakları sorumlusu ajandasına olumsuz şeyler yazıp ilgili birimin teknik müdürüne bu konuda geribildirim verebiliyor. Haziran'dan beri yaklaşık 15-20 firma ile görüşmüşümdür, Bunun içerisinde Türk Telekom, Roketsan, Sabancı Holding'e bağlı firmalarda var, ingilizce sınavları, psikoloji testleri, vaka analizleri vb. her türlü testi yaptılar, sınavlardan geçtim fakat çoğu askerliği bahane ettiler, Madem askerlik sizin için sıkıntı neden görüşmeye devam ediyorsunuz diye de soramadım tabi.. Yüksek lisans'tan 3 yıl tecilim olmasına rağmen :) Çok kurumsal diye bildiğimiz yerlerden biri de referansın var mı diye sordu hiçbir şey sormadan, malesef durum böyle. Şu an bir start-up'a girdim durumlar fena değil, tavsiyem öncelikle kurumsal'a kapağı atmaya çalışma, donanımsal olarak kendini geliştirebilmen için start-up'larda biraz takılman iyi olacaktır.. -
Pikacu Bunu Yazdı
Ülkede kriz mi var?
Starbakslar dolup dolup taşıyor. İnsanların ceplerinde para olmasa orada nasıl içip konuşacaklar.
Şimdiye kadar hangi starbaksın boş olduğunu gördünüz? İstanbul Cevahir'de 3 tane starbaks var, hepside dolu.
Güldürmeyin adamı.
Sen büyük ihtimalle iş bulupta beğenmeyen grupdansınızdır.
http://www.tahribat.com/forum/beyler-isler-nasil-223014?SearchUser=Pikacu#msg2769309
Sonra insanlar geri donus yapmiyorlar diye aglanirsin
hipokondriyak tarafından 02/Ara/16 14:26 tarihinde düzenlenmiştir -
hipokondriyak bunu yazdı
Ülkede kriz mi var?
Starbakslar dolup dolup taşıyor. İnsanların ceplerinde para olmasa orada nasıl içip konuşacaklar.
Şimdiye kadar hangi starbaksın boş olduğunu gördünüz? İstanbul Cevahir'de 3 tane starbaks var, hepside dolu.
Güldürmeyin adamı.
Türkiye Cumhuriyeti kimliğine sahip insanların kredi veya kredi kartı ürünlerine olan borçtan haberin var mı peki hocam?
-
hipokondriyak bunu yazdı
Ülkede kriz mi var?
Güldürmeyin adamı.
Insallah tassak gecmek icin boyle bir yorum yapmissindir hocam yoksa ben seni akli basinda is bilir adam olarak biliyordum.
-
Absolut bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdı
Pikacu Bunu Yazdı
Ülkede kriz mi var?Starbakslar dolup dolup taşıyor. İnsanların ceplerinde para olmasa orada nasıl içip konuşacaklar.
Güldürmeyin adamı.
Insallah tassak gecmek icin boyle bir yorum yapmissindir hocam yoksa ben seni akli basinda is bilir adam olarak biliyordum.
@absolut kızmayın yaw hemen :)
http://www.tahribat.com/forum/beyler-isler-nasil-223014?SearchUser=Pikacu
2 ay önce bunu yazan kendısı ıdı ne oldugunu gosterdı ben de boyle konu acınca dırekt yapıstırdım buraya
@yazilimci var yavrum hepsınden ulkenın kıcınca acılan delık ozon tabakasındakı delıgı aştı aşacak .lınke bakarsın sen de.
hipokondriyak tarafından 02/Ara/16 14:28 tarihinde düzenlenmiştir -
Eylül 'de tam anlamıyla mezun oldum ondan önce de iş arayışım vardı hala da var, en fazla mülakatlara gidiyorum.
-
hipokondriyak bunu yazdıAbsolut bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdı
Pikacu Bunu Yazdı
Ülkede kriz mi var?Starbakslar dolup dolup taşıyor. İnsanların ceplerinde para olmasa orada nasıl içip konuşacaklar.
Güldürmeyin adamı.
@absolut kızmayın yaw hemen :)
http://www.tahribat.com/forum/beyler-isler-nasil-223014?SearchUser=Pikacu
2 ay önce bunu yazan kendısı ıdı ne oldugunu gosterdı ben de boyle konu acınca dırekt yapıstırdım buraya
@yazilimci var yavrum hepsınden ulkenın kıcınca acılan delık ozon tabakasındakı delıgı aştı aşacak .lınke bakarsın sen de.
Evet Hipocum yazdıklarımın arkasındayım.
Allaha çok şükür işim var ve çalışıyorum, o zamanda çalışıyordum. Ama hep aynı işte çalışmak istemiyorum. Onun için iş arayışına girdim. Başvuru yaptıklarımda yine de geri dönüş yapmıyor.
-
ünideykende degişiktin hala öylesin ne diyim bilemedim