İş Bulma
-
Bu sene Balıkesir üniversitesi bilgisayar programcılığından mezun oldum,belki günde 20 ilana başvuruyorum ama kimse aramıyor =) bende evde oturmaktansa ücretsiz bir yerlerde çalışayım dedim,hem deneyim kazanmış hemde kendime birşeyler katmış olurum dedim,İstanbul Kartal'da ikamet ediyorum,ücret talep etmediğim için tek vasıta olabilecek yer arıyorum bir bakıma,yada kolay gidip gelebileceğim bir yer,hocalarımızın arasında çalıştıkları yada bildikleri birşeyler ögrenebilecegim bir yer varsa ve yardımcı olurlarsa sevinirim.
Konuyu umarım doğru yere açmışımdır. -
hacı burayı da bi dene geri dönüş oranı çok yüksek
cann tarafından 25/Eyl/12 18:03 tarihinde düzenlenmiştir -
eyv hocam açıyorum bi üyelik
-
hacı firmaları ara,
cv'ni faks çek..
bak bizim firmaya günde 500 başvuru oluyor, nerde bakacam tek tek hepsine..
adrese göre filtreliyorum, en yakınlardaki 3-5 kişiyi arıyorum..(ik ya da firma sahibi değilim)
dediğim gibi yap, ciddiyetin belli olur.
-
Bilgisayar programcısı olman sana bir iş bulmana yardımcı olmaz. Ücretsiz çalışmakda pek mantıklı değil. Önerim bir kursa gitmen yönünde olacaktır.
İş kur - Bahçeşehir Ünv ve alman bir firma iştiraklı wissen akademie nin ücretsiz sistem, networ, yazılım ve grafik kurslarına katılabilirsin.
Kurs boyunca bilgeadam standartlarında güzel bir eğitim alıyorsun ve aylık 400 TL harçlık. Elbetteki ücertsiz bunlar.
Edit: Ücretsiz kitaplar ve 42 ay boyunca senin bi işe girmen dahilinde sigortanı devlet karşıladığı için işe girmen daha kolay oluyor.
Bir tanıdığım 6 ay eğitim aldı ve şuan çok iyi bir firmada sistem uzmanı olarak çalışıyor. Tavsiye ederim.
http://www.wissenakademie.com/sayfa/egitim
RaKBeNaDaM tarafından 25/Eyl/12 18:29 tarihinde düzenlenmiştir -
bilg programciligindan mezun olup is bulamiomusun hocam?
sana tavsiyem bu muhasebe programciligina fln bak.onlarda deli para var.ax spss gibi selere bak...ax ogrenirsen kasarsan cok rahat is bulursun
-
kaanstain bunu yazdı
hacı firmaları ara,
cv'ni faks çek..
bak bizim firmaya günde 500 başvuru oluyor, nerde bakacam tek tek hepsine..
adrese göre filtreliyorum, en yakınlardaki 3-5 kişiyi arıyorum..(ik ya da firma sahibi değilim)
dediğim gibi yap, ciddiyetin belli olur.
eyv hocam uyarını dikkate alıcam
-
RaKBeNaDaM bunu yazdı
Bilgisayar programcısı olman sana bir iş bulmana yardımcı olmaz. Ücretsiz çalışmakda pek mantıklı değil. Önerim bir kursa gitmen yönünde olacaktır.
İş kur - Bahçeşehir Ünv ve alman bir firma iştiraklı wissen akademie nin ücretsiz sistem, networ, yazılım ve grafik kurslarına katılabilirsin.
Kurs boyunca bilgeadam standartlarında güzel bir eğitim alıyorsun ve aylık 400 TL harçlık. Elbetteki ücertsiz bunlar.
Edit: Ücretsiz kitaplar ve 42 ay boyunca senin bi işe girmen dahilinde sigortanı devlet karşıladığı için işe girmen daha kolay oluyor.
Bir tanıdığım 6 ay eğitim aldı ve şuan çok iyi bir firmada sistem uzmanı olarak çalışıyor. Tavsiye ederim.
Hocam araştırıyorum hemen sağolasın eyv.Peki bu kurs tamamen ücretsiz mi?Tam olarak anlamak için soruyorum
onparlak tarafından 25/Eyl/12 18:44 tarihinde düzenlenmiştir -
onparlak bunu yazdıRaKBeNaDaM bunu yazdı
Hocam araştırıyorum hemen sağolasın eyv.Peki bu kurs tamamen ücretsiz mi?Tam olarak anlamak için soruyorum
Tamamen ücretsizdir. Hatta üstüne para alıyorsun. Kurs yeri şişili bahçeşehir üniversitesi kampüsüdür.
-
http://www.wissenakademie.com/sayfa/yitp
acayip gaza geldim sadece istanbulda mı bu yer bilen ya da almanya için başvuran var mı
-
sahinka bunu yazdı
http://www.wissenakademie.com/sayfa/yitp
acayip gaza geldim sadece istanbulda mı bu yer bilen ya da almanya için başvuran var mı
Almanya için, kesinlikle ön şartları almanca olması. Öğrendiğim kadarıyla kurs bitiminde almanyadan yetkiller gelmiş. Teknik bilgi ve ingilizcenin yeterli olmayacağını kesinlikle almanaca da istediklerini belirtmişler.
Sadece ist da var. Normalde 7-8 bin liralık eğitim, düşünün birde üste para alıyorsunuz. Kesinlikle kaçırılmaması gerekiyor.