İş Fantazisi - Önümüzdeki 8 12 Ay İçin Önerilere Açığım...
-
@retret eyt li oldun mu kankim sen
Tekne,kayık gibi başla bence
En buyuk hayalim basic te olsa yat, katamaran, gulet yapabilmek.
Ticareti de tatlı olur.
-
Alezsian bunu yazdı
Bencede marangozluk hatta japon işi vida çivi geçirmeden yapılan bir teknik vardı o çok kıymetliymiş işçilik ve emek isteyen bir iş
Saşimono, ayrıca askeri anlamda samurayların sırtlarına taktığı tanıtıcı bayrağa da deniyor (sasu) fiilinden yerleştirmek, işaretlemek, takmak anlamında.
Çivisiz birbirine geçmeli modeller en sevdiğim mobilyacılık sistemi. -
Hocam motorsiklet tamir felan düşünüyorsan, şöyle custom bisikletler düşünebilirsin bence. Çok havalı görünüyor. Zamanım olsa kendime de yapmak istiyorum.

m3m0 tarafından 16/Ara/24 16:05 tarihinde düzenlenmiştir -
futurist bunu yazdı
Ev yenileme isine gir para ya para demezsin
fayans döseme, boya badana,
balkon veya bahçeye çiz yapma kaynakcilik
kapı pencere takma, dusakabin,
kartinpiyer ...
Halıcılık
al bir kasnak otur . el dokumasi hali yap.
ipek böceği yetistir
ipek ip ürer...
Deniz kenarindasin Kayık yapmayı öğren.
ev yenileme işi tr de olmaz denedim onu :D uzaktan göründüğü gibi değil.
fayans, laminant, parke olayını çok güzel yapıyorum, ama yavaş yapıyorum. kapı pencere takıyorum öğrendim onları. tinyhouse yaparken mutfak dolaplarının montajlarını da öğrendim.
kaynak zaten yapıyorum, rutil elektrot kaynağı, bazik elektrot kaynağı, özlü tel kaynağı, gazaltı kaynağı yapabildiğim şeyler bir ara ferforje yaptım bükme aparatlarım hâla duruyor.
kartonpiyere girmedim hiç. bunu kayda alıyorum.
halıcılık bana gelmez sıkıntılı insanım ben.
ipek böceği üretimi bana göre değil onların canlı kaynatılması gerekiyor yemeyeceğim bir canlının öldürülmesine karşıyım.
kayık yapma fikri güzel bunu kayda alıyorum.
boya badana işinde master seviyedeyim diyebilirim.
-
Zeytun-i bunu yazdıAlezsian bunu yazdı
Bencede marangozluk hatta japon işi vida çivi geçirmeden yapılan bir teknik vardı o çok kıymetliymiş işçilik ve emek isteyen bir iş
Saşimono, ayrıca askeri anlamda samurayların sırtlarına taktığı tanıtıcı bayrağa da deniyor (sasu) fiilinden yerleştirmek, işaretlemek, takmak anlamında.
Çivisiz birbirine geçmeli modeller en sevdiğim mobilyacılık sistemi.hocam bizde kaliteli ağaç çok pahalı, marangozluğa o yüzden hevesim söndü. sibirya çamından başka bir halt yok. yoksa marangoz takımım amatör tezgahım daire ve şerit testerem var. tavla, okey tahtası, katlanır masa sandalye, sandalye merdiven, duvardan açılır yatak gibi şeyler yaptım kerestenin pahalılığından ötürü devam ettirmedim.
-
LaNCeLoT bunu yazdı
Ticareti de tatlı olur.
bende 2 tane el konulmuş şirket var, bağkurum yatmıyor, emekli olmam imkansız benim.
neyse bir kaç tane şey çıktı yine :D alçı duvar ve kartonpiyere bakacam öncelikle...
-
RETRET bunu yazdıLaNCeLoT bunu yazdı
Ticareti de tatlı olur.
bende 2 tane el konulmuş şirket var, bağkurum yatmıyor, emekli olmam imkansız benim.
neyse bir kaç tane şey çıktı yine :D alçı duvar ve kartonpiyere bakacam öncelikle...
butce cık 3d baskıdan ev yapalım , yapılack ıs vs var.
prınadan derı yapımı
-
hayatına heyecan stres sıkıntı ve aşırı sevgi sığdırabilirsen koyun al 20 30 tane 3 5 sene dağ bayır dolaştır
-
xxjokerxx bunu yazdı
hayatına heyecan stres sıkıntı ve aşırı sevgi sığdırabilirsen koyun al 20 30 tane 3 5 sene dağ bayır dolaştır
hayvan işi bana ters, bırakıp gitmek sorun oluyor, benim canım sıkıldığında motora atlayıp herşeyi bırakıp üç beş şehir gezip ikinci sınıf bir otelde takılıp bir kaç müridle buluşup zaman öldürüp saçma başka bir şehirde yatılı bir kaç ay takıldıktan sonra geri dönme gibi durumlarım olabiliyor. şu sıra muğlaya doğru bir gitsemmi diye düşünmüyor değilim...