folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İş Fantazisi - Önümüzdeki 8 12 Ay İçin Önerilere Açığım...

İş Fantazisi - Önümüzdeki 8 12 Ay İçin Önerilere Açığım...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

@retret eyt li oldun mu kankim sen

Tekne,kayık gibi başla bence

En buyuk hayalim basic te olsa yat, katamaran, gulet yapabilmek.

Ticareti de tatlı olur.

Kurtlar tasma takmaz....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek
    Alezsian bunu yazdı

Bencede marangozluk hatta japon işi vida çivi geçirmeden yapılan bir teknik vardı o çok kıymetliymiş işçilik ve emek isteyen bir iş

Saşimono, ayrıca  askeri anlamda samurayların sırtlarına taktığı tanıtıcı bayrağa da deniyor  (sasu) fiilinden yerleştirmek, işaretlemek, takmak anlamında. 

Çivisiz birbirine geçmeli modeller en sevdiğim mobilyacılık sistemi.

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    m3m0
    m3m0's avatar
    Erkek

Hocam motorsiklet tamir felan düşünüyorsan, şöyle custom bisikletler düşünebilirsin bence. Çok havalı görünüyor. Zamanım olsa kendime de yapmak istiyorum. 

m3m0 tarafından 16/Ara/24 16:05 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

Ev yenileme isine gir para ya para demezsin

fayans döseme, boya badana,

balkon veya bahçeye çiz yapma kaynakcilik

kapı pencere takma,  dusakabin,

kartinpiyer ...

Halıcılık

al bir kasnak otur . el dokumasi hali yap. 

ipek böceği yetistir

ipek ip ürer...

Deniz kenarindasin  Kayık yapmayı öğren. 

ev yenileme işi tr de olmaz denedim onu :D uzaktan göründüğü gibi değil.

fayans, laminant, parke olayını çok güzel yapıyorum, ama yavaş yapıyorum. kapı pencere takıyorum öğrendim onları. tinyhouse yaparken mutfak dolaplarının montajlarını da öğrendim.

kaynak zaten yapıyorum, rutil elektrot kaynağı, bazik elektrot kaynağı, özlü tel kaynağı, gazaltı kaynağı yapabildiğim şeyler bir ara ferforje yaptım bükme aparatlarım hâla duruyor.

kartonpiyere girmedim hiç. bunu kayda alıyorum.

halıcılık bana gelmez sıkıntılı insanım ben.

ipek böceği üretimi bana göre değil onların canlı kaynatılması gerekiyor yemeyeceğim bir canlının öldürülmesine karşıyım.

kayık yapma fikri güzel bunu kayda alıyorum.

boya badana işinde master seviyedeyim diyebilirim.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    Zeytun-i bunu yazdı
    Alezsian bunu yazdı

Bencede marangozluk hatta japon işi vida çivi geçirmeden yapılan bir teknik vardı o çok kıymetliymiş işçilik ve emek isteyen bir iş

Saşimono, ayrıca  askeri anlamda samurayların sırtlarına taktığı tanıtıcı bayrağa da deniyor  (sasu) fiilinden yerleştirmek, işaretlemek, takmak anlamında. 

Çivisiz birbirine geçmeli modeller en sevdiğim mobilyacılık sistemi.

hocam bizde kaliteli ağaç çok pahalı, marangozluğa o yüzden hevesim söndü. sibirya çamından başka bir halt yok. yoksa marangoz takımım amatör tezgahım daire ve şerit testerem var. tavla, okey tahtası, katlanır masa sandalye, sandalye merdiven, duvardan açılır yatak gibi şeyler yaptım kerestenin pahalılığından ötürü devam ettirmedim. 

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı

Ticareti de tatlı olur.

bende 2 tane el konulmuş şirket var, bağkurum yatmıyor, emekli olmam imkansız benim.

neyse bir kaç tane şey çıktı yine :D alçı duvar ve kartonpiyere bakacam öncelikle...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    LaNCeLoT bunu yazdı

Ticareti de tatlı olur.

bende 2 tane el konulmuş şirket var, bağkurum yatmıyor, emekli olmam imkansız benim.

neyse bir kaç tane şey çıktı yine :D alçı duvar ve kartonpiyere bakacam öncelikle...

butce cık 3d baskıdan ev yapalım , yapılack ıs vs var. 

prınadan derı yapımı 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

hayatına heyecan stres sıkıntı ve aşırı sevgi sığdırabilirsen koyun al 20 30 tane 3 5 sene dağ bayır dolaştır

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    xxjokerxx bunu yazdı

hayatına heyecan stres sıkıntı ve aşırı sevgi sığdırabilirsen koyun al 20 30 tane 3 5 sene dağ bayır dolaştır

hayvan işi bana ters, bırakıp gitmek sorun oluyor, benim canım sıkıldığında motora atlayıp herşeyi bırakıp üç beş şehir gezip ikinci sınıf bir otelde takılıp bir kaç müridle buluşup zaman öldürüp saçma başka bir şehirde yatılı bir kaç ay takıldıktan sonra geri dönme gibi durumlarım olabiliyor. şu sıra muğlaya doğru bir gitsemmi diye düşünmüyor değilim...

Toplam Hit: 1779 Toplam Mesaj: 20
yeni iş fikirleri.