İş Fikri Olan?
-
ulan bende mi part time baksam geçim sıkıntısı benide vurmaya başladı ...
-
Bende acil part time iş arıyorum
-
Part time iş arıyorsanız ve bulundugunuz yerde Burger Kıng varsa :) gıdın hemen basvurun derım.
Istanbulda 20 tane magzaya basvuru yaptım tepeustu Natıulus de 3 tanesı gorumeye cagırdı 1 ıle(Lc waıkıkı) gorusme yaptım maasım yuksek geldı sanırsam dahada gorusemedık :)
Sonra burger da yemek yerken aklıma geldı,elemana dedım mudurunuz nerde geldı konustuk,elemana ıhtıyacımız var 10 kusur eleman alıaz dedı,hemen aldı ıse o an,bence 1 hafta sonra basladım calısmaya,ortam ıyı eger ısıde cabucak ogrenırsen zor bısey yok.
Yorucuda deıl zevk alarak yaparsan...Yanı tavsıye ederım ama bazen anlasamadıgın mudurler cıkınca kotu oluyor :(
Part tıme calısan arkadaslar vardı sadece hafta sonu calısıyolardı 400 cıvarı maas alıyordu mesela bı tanesı...
Ben memlekete(Giresune) donmek zorunda kaldıgım ıcın unıv terıhlerı ıcn ısten cıkmıstım,gerıye cagırdılar ama gıdemedık ıste :S kısmet...
Sımdı bende 300 Lıra para kaldı burgerın hatırası,onla bırlıkte ufak bıseye baslamk ıstıyorum,tıcarete atılasım var,bırazda bankadan cekerım olmazsa 200-300 adam gıbı bı yerden baslamak gerekıyor bu hayat ıcın.
Eger 500 Cıvarı sermaye ıle veya 300 tl sermaye ıle yapılabılecek bır ıs varsa ınt uzerındende olabılır hıc farketmez.Bu tur tavsıyelerınız varsa arkadaslar Lutfen yardımcı olun...Bu aralar durumlarım cok sıkısık aıleden zaten maddı destekte yok :( Son elımde kalan parayı ıyı degerlendırmek ıstıyorum... :(
-
Okulun kütüphanesine başvur agha. Az çalıştırırlar az para verirler. Yahu bu devirde devam zorunluluğu mu var iktisadi idari bilimler fakültesine*
-
sezo önerine ben açığım 8mbit net var
-
sezoo o öenriyi bizede yapabilirmisin. 15 mb download 15 mb upload var işimize yarasın
-
Bu arada aklıma bır ıs geldı,acaba bu mıdye yı pılavla doldurup satıyorlar ya,bu ısı Gıresunde yapsam tutar mı? pek bu ısı yapan gormedım de :( kendım de hıc yemedım mıdye dolmasından,gorunce mıgdem bulandı o gun bu gun agzıma surmedım,ama cogu ınsan sevıyor...
Cok bu malıyetede gerek yok sanırım ne dersınız arkadaslar?