İş Fikri Yardım
-
Bak abi, fiziksel ve kimyasal deney araçları var. Onları üniversiteler kullanıyor genelde. Satın almak zorundalar. Son yasaya göre:
Bi üniversite bu aletleri satın alamıyor! (Yani direkt yurtdışı firmasından)
İlla bi taşeron olmak zorunda. Sermaye de çok istemiyor. Yani önce parayı alıp sonra yurtdışından aleti getirtip teslim ediyorsun. Olay bu. üstüne %50yi aşmayacak kadar kâr koyabiliyorsun ki zaten %100 de koysan üniv. senden almak zorunda :) 60.000 tl de ilk cihazlar için uygun olur. Hızlıca iş yaparsın. Sonra yavaş yavaş reklam olayına girersin. Bireysel olarak üniversitelerdeki hocaları (proje geliştirecek olanları) ara, mail at vs. Sonrası kolay. :)
-
network diyorsa dursun abi köşede
-
Mantar uretebililrsiniz talebi epey cok ve sermayeniz de yeterli.
-
Önce Nasıl bir yeteneğe sahipsin onu belirle. Sonra o yetenek üzrinde yol çık. Sonra sektör belirle ve olanada işi bilen adamları belirle ağını kur.Derim
-
Halkın kalabalık olduğu noktalara 60 tane adamı yerleştir buz dolu kova birde minibüs dolusu maden suyu , su , meşrubat satışı yap paran 2 katı garanti sonra toptancılık :)
-
Selamünaleykum
Benim Fikrim Bu Sıralar bir işe kalkışmanı tavsiye etmem. Seçimler yaklaşıyor ortalık fena halde kızışmış. Herkes birbirinin açığını yakalamaya çalışıyor. Ben ortalık biraz durulsun.
Eğere Bir işte ustayasan bildiğin işi yap derim.
Yok eğer değilsen bilen birisi ile işe giriş derim.
Projen varsa üret derim. En iyi kazanç yeni bir fikirdir.