İş Güvenliği Uzmanlığı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek
    kont239 bunu yazdı
    seadog bunu yazdı

Arkadaşlar 21 aralık sınavında başarılı olarak C sınıfı uzman belgesi almaya hak kazandım. Şimdi bu sertifikayı kullanarak Risk Değerlendirmesi ve Acil Çıkış Planı yapmak istiyorum piyasada. Bu konuda daha önceden çalışmış veya bilen birisi varsa bu konuda tecrübelerini paylaşmasını rica ediyorum. Bu konuda dokümanada ihtiyacım var.

Şimdiden Teşekkürler

Saygılar

Mürit

seadog

Hocam bende almak istiyorum o sertifikayı.Netten araştırdım ama biraz karışık bilgiler çıkıyor.Sen alırken illaki tecrübelerin vardır.Adım adım anlatabilir misin.Hatasız vakit kaybetmeden halledeyim  :)

Kursa gitmen lazım bu konuda en iyisi de kalite akademi buraya kayıt olursan hiç bir türlü sıkıntı çekmezsin

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uye1500
    uye1500's avatar
    Erkek

Yakın bir zamanda çalıştığım yerin, OSGB nin birine hazırlattığı, risk analizi,acil durum planı,kurul toplantı tutanakları,iç tüzük,yıllık değerlendirme raporları,yıllık eylem planları,yıllık eğitim planları gibi şirketin sahip olması gereken evrakları inceleme fırsatı buldum. Fakat anladığım kadarıyla bir iş yeri hekiminin onayı gerekiyor gerek kurul gerek risk analizinde bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bolvadinli
    Bolvadinli's avatar
    Erkek
    seadog bunu yazdı

Arkadaşlar 21 aralık sınavında başarılı olarak C sınıfı uzman belgesi almaya hak kazandım. Şimdi bu sertifikayı kullanarak Risk Değerlendirmesi ve Acil Çıkış Planı yapmak istiyorum piyasada. Bu konuda daha önceden çalışmış veya bilen birisi varsa bu konuda tecrübelerini paylaşmasını rica ediyorum. Bu konuda dokümanada ihtiyacım var.

Şimdiden Teşekkürler

Saygılar

Mürit

seadog

Hocam risk değerlendirmesi yapmak için iş güvenlik uzmanı olmana gerek yok.

Toplam Hit: 1686 Toplam Mesaj: 14