folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Is İlani [Part-Time, Proje Bazli] - Veri Anlamlandirma Ve Veri Girisi (Parlakbirgelecek.Com) (V1.0)

Is İlani [Part-Time, Proje Bazli] - Veri Anlamlandirma Ve Veri Girisi (Parlakbirgelecek.Com) (V1.0)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Bende yapabilirim, öğrenciyim, Türkçeyi düzgün kullanıyorum. Paraya ihtiyacım var. Bol bol da zamanım var :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

Hocam şimdi ben doğru mu anlamışım. Sen bize soru yolluyorsun, biz onları istediğin formatta word'e aktarıyoruz ve soru başına 25 kuruş alıyoruz. Yani günde ortalama 80 soru yazsak 20 tl yapıyor. 

Ne kadar sürecek peki bu proje ve aradığın kriteler sadece soruları istenilen şekilde mi yazılması?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ferit
    ferit's avatar
    Erkek
    bykamu bunu yazdı

Hocam şimdi ben doğru mu anlamışım. Sen bize soru yolluyorsun, biz onları istediğin formatta word'e aktarıyoruz ve soru başına 25 kuruş alıyoruz. Yani günde ortalama 80 soru yazsak 20 tl yapıyor. 

Ne kadar sürecek peki bu proje ve aradığın kriteler sadece soruları istenilen şekilde mi yazılması?

Aynen öyle, göndereceğim soruları istenilen formatta ve yazım kurallarına uygun bir şekilde yazmak. Burada önemli olan sorunun düzgün bir şekilde yazılmış olması.

Bu işle ilgilenen arkadaşlar bana direk mesaj atarlarsa daha detaylı anlatabilirim.

Fındık kadar dost > Dünya kadar mal
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arslan25
    Arslan25's avatar
    Erkek

bende yapabılırım hocam

Asıl Güç Zeka, Sevgi ve Kararlılıktır. Bu Üç Etken İle Yenemeyeceğiniz Kimse Yoktur
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    ferr_t__ bunu yazdı
    bykamu bunu yazdı

Aynen öyle, göndereceğim soruları istenilen formatta ve yazım kurallarına uygun bir şekilde yazmak. Burada önemli olan sorunun düzgün bir şekilde yazılmış olması.

Bu işle ilgilenen arkadaşlar bana direk mesaj atarlarsa daha detaylı anlatabilirim.

Direkt msj attım hocam sana. İlgilenirsen sevinirim. Hemen başlayabilirim.

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ferit
    ferit's avatar
    Erkek

Arkadaşlar ilgi için çok teşekkür ederim. Lütfen maillerinizi kontrol edin ve bana geri dönüş yapın. Bu arada ilgilendiğiniz konu ile ilgili bilgi de vermeyi unutmayın.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

Beyler ben şu anda ufaktan yazmaya başladım. Kendi karşılaştığım birkaç sorunu söyliyim size yardımım dokunur belki

Ben master dosyası muhabbetini anlamamıştım ona yazdığımız soruları ve diğer bilgileri ekliyoruz, her soru için ayrı bir boş sayfa açıyoruz ve şu şekilde oluyor ; 

Yazdığımız her soruyu tabi ki .doc ve .pdf şeklinde kayıt ediyoruz.Her soru için yeni bir word belgesi açıyoruz. isimlendirmeyi yaptıktan sonra son görüntü şu şekilde oluyor; t_snv_0021_kd_v1(bu türkçe sorusu olduğu için t ile başlıyor zaten mürid gerekli dökümanları göndermiştir ordada var bu bilgi)

Birde en çok sağa hizalama işlemini unutuyordum. Bunu soru bittikten sonra yapın diyorum ben, soru bitince en son

bunları yapın tamamdır. Ben en çok bunlarda hata yaptım, işi alan müridler bi göz atsınlar onlarada yardımcı olmuştur umarım

ekleme : Tıklama işlemini yaparken A) şıkkının hemen yan tarafına tıklarsanız gerekli kısmı seçmiş olursunuz

bykamu tarafından 20/Kas/13 21:15 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ferit
    ferit's avatar
    Erkek

Dosyalarını gönderdiğim arkadaşlar lütfen bana geri dönüş yapın. Başalayan arkadaşlardan şuanda bitirenler var sizler ne durumdasınız?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

bende yapabilirim, ygsye lys ye baya deneyimliyim.

memento mori.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    ferr_t__ bunu yazdı

Örnek vereyim: böyle bir soruyu word'e yazman karşılığında 0,25 lira alacaksın. (soru yazma kurallarına uyman şartı ile).

bunu okuyana kadar iyi gidiyodu hocam :D

ben 2 liradan yazıyodum az diye bıraktıydım yazmayı :)

hayırlı işler..

Toplam Hit: 3643 Toplam Mesaj: 29