İş İşten Geçer Mi?
-
Bir kek en fazla ne kadar güzel olabilir ?
ki
-
aşkta gurur olmaz oLursa iki tarafta Göte Gelir
-
Ben dün ayrıldım aynı sekilde seni istemeyeni sende isteme fazla değer verip kendi değerini düşürme derim hoca dönerse döner dönmezse sal gitsin 1 saat kadar önce kötüydüm pasiflora iç 2 ölcek sinir stres kıskançlık hiç bişey kalmıyo..
-
sokoban bunu yazdı:
-----------------------------
bu ne biçim yazı arkadaş pop şarkı sözleri gibi.
-----------------------------cepten açmıştım konuyu o sebepten öyleler,
anasayfaya çıksın biraz daha cevaplara bakınalım, şu ana kadarkiler ve gelecek yeni cevaplar için teşekkürler..
Paradox21 bunu yazdı:
Ben dün ayrıldım aynı sekilde seni istemeyeni sende isteme fazla değer verip kendi değerini düşürme derim hoca dönerse döner dönmezse sal gitsin 1 saat kadar önce kötüydüm pasiflora iç 2 ölcek sinir stres kıskançlık hiç bişey kalmıyo..
-----------------------------yok dostum, iki taraf da istiyor ama çevrenin çok etkisinde kalıyorum sanki... bazı yaşanmışlıklardan dolayı..
-
olursa olur olmaz ise olmaz , kasmaya gerek yok , önce mantık abi duygu sonra.
-
karakutu bunu yazdı:
-----------------------------(ilişkide)mantık her yaşta gerekir mi dersin, yoksa ilişkilerde mantık evlilik çağında başlasa yetmez mi?
-
Noneyim bunu yazdı:
karakutu bunu yazdı:
-----------------------------(ilişkide)mantık her yaşta gerekir mi dersin, yoksa ilişkilerde mantık evlilik çağında başlasa yetmez mi?
-----------------------------şimdi zaten liseli dönemini saymıyorum orada mantık yoktur ama ciddi bir ilişki içindeyseniz eğer mantıklı düşünmez lazım. Eğer her iki tarafta huzursuz olacak ise bu ilişkinin bir anlamı olmaz, ilişkiler huzur için ve mutlu olmak için kurulur... Aşık olduğunuz için değil.