İş Konusunda En İyi Marka?
-
MeTiN_7 bunu yazdı:
-----------------------------
buyuttugumu kım söyledıkı sana? ayrıca ben sadece bilgi paylaşıyorum kımın imkanları daha ıyı dıye
-----------------------------Hacı sana bişey diyen oldumu şimdi, heycanlanma, bilgi paylaşımına kimsenin bişey dediğide yok.
-
herkez bırsey dıyecek dıye bır kaide yok kii ben sadece sordum bılenler yorum yapar benım bıldıgım..
-
arkadaslar bana ısım verın? su marka bu marka ıyıdır fln dıyın..
-
Girebilirsen Zara'ya gir.
-
ülker :D
-
Fabrika network'e gir.eğer girebilirsen onlar güvendikleri elemanları uzun zaman bünyelerinde barındırıyorlar.bütün giyimini sağlıyorlar.biraz kibarm ve işten anlarm diyorsan buraya girmeye çalış derim.
-
Zara, Fabraki, Vakko bunlardan birine girmeye bak. Eğer bu işi devam ettiricem ben hayatımı bu iş ile kazanıcam diyosan, Vakko'ya gir eğer seçme imkanın varsa tabi. Bol şans hacı
-
Lc Waikiki'ye gir gerisine karışma.. paranda iyi olur part girersin fulla geçersin.. ohh.
-
teknosa
-
Klasik erkek giyim firmalarını tercih et bence. çünkü arzı ve talebi genişleyen bir sektör. Bayan giyim de kalite çoktur da
erkek giyim de kaliteyi bulmak zordur ;) Böylesi bir sektörde başarılı olduğunu da düşünürsek iyi bir kazanç ve kariyer
sahibi olma fırsatın olacaktır diye düşünüyorum. Tabi senin de iş için uygun bir karaktere sahip olman gerekiyor. Senin
soruna tatmin edici cevap alamamanın sebebi iş sahibi olmanın tek kriteri para pul değildir. İş bulmak değil, kalıcı
olabilmek meseledir. Yoksa bana göre iş bulmak zor değildir.
Toplam Hit: 2387 Toplam Mesaj: 21