İş Kurmalıyım
-
Hocalar merhaba,kısaca yazayım açıklamamı.. 10 - 12.000 TL ile ne işi yapabilirim.İstediğim iş dükkan içinde günlük para getiren bir iş..Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim :)
-
sucu aç
-
gsm . satıs .
yada pc satıs bakım .
tabi anlıyosan yap derim .
-
sağlam biyerde iddia bayi yada öğrencinin bol olduğu biyerlerdeyse çamaşır yıkama+kurutma işine gir hocam
-
Valla iddaa bayii kafamdan geçti ama henüz araştırmadım bir bakacağım ona da hocam.Bir de evim Erenköy Kız Lisesi'nin sokağında :D Yani öğrenci bol ^^
-
int cafe işine de girebilirsin tabi oldugun yere baglı .
-
GodLife bunu yazdı:
-----------------------------
int cafe işine de girebilirsin tabi oldugun yere baglı .
İstanbul'da internet cafe olayı bence bitti hocam..Adım başı internet cafe var yani.. -
15-20 masa atacak kadar bi mekan bul, artistik biçimde dekor et bide loş ışık. 25 kuruşluk çay oluyor 1.5 TL çayın sana maliyeti 10 kr kâra bak sen
-
http://www.sahibinden.com/bagdat_caddesi_uzerinde_-_yeni_cafe_-_hazir_kurulu_is-17WQQaXQQ23020013WQQpXQQdisplayitem?source=promotion_topl
bağdat caddesinde devren cafe :) 7binTL :)
-
Focal bunu yazdı:
bağdat caddesinde devren cafe :) 7binTL :)
-----------------------------AYLIK KİRASI 5,750 TL + STOPAJ İLE BERABER 7,000 TL'DİR.
-
hocam şu adıyamanlı meşhur çiğ köfteci ömer usta yada komagene olayına gir.10 milyar isim parası veriyorsun adamlara
bizim bi tanıdık vardı adamlar dükkanlarında 2 defa iş değiştirdi tutmadı en son bu çiğ köfte olayına girdiler şimdi yüzleri gülüyor.