folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İş Ortağı Arıyorum [ Web Master ] [ Dota ]

İş Ortağı Arıyorum [ Web Master ] [ Dota ]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

Arkadaşlarlar öncelikle kafamdaki fikirleri anlatmaya çalışıyım.

2010 yılında facebookta açmış olduğum Dota sayfası 1 milyona yaklaştı. Buzamana kadar sayfayı almak için 3000 euro'yu geçen teklifler oldu ilk önce sayfayı satmayı düşündüm ama daha sonra vazgeçtim çünkü gördüğüm kadarıyla bu sayfayı kullanarak daha iyi paralar kazanılabilir. Ama asıl soru burada geliyor Nasıl ? Kafamda bikaçtane fikir var bu fikir website açmak ve dota kullanıcılarını çekecek projeler geliştirmek. Birsürü dota ile alakası web sitesi var, yapıcağın sitenin tutucağını nasıl biliyorsunuz diye soracak olursanız cevabım bilmiyorum. Ama şunu iyi biliyorumki Dota adındaki oyunun en büyük fan kitlesi bana ayip 1 milyon beğenisi olan dota sayfası http://www.facebook.com/Defense0fTheAncients

Gelelim nası bir iş olucağına. Öncelikle aradığım kişi kesinlikle dota hakkında bilgisi olan, düzenli olarak dota oynayan veya oynamış birisi, nedeni ise. Yapacağımız web sitenin nasıl olacağı ? nasıl işleyeceği ? ne tür yeniliklerin site açısından iyi olacağına dayir fikir yürütebilmeli ve yeni projeler geliştirebilmeli ( Çok sofistike bi istek gibi duruyor ama dota oynunu oynamış ve oyunu oynarken gerçekten zevk almış birisi bunu kolaylıkla yapabilir).

İkinci önemli faktör ingilizce. Site tamamen ingilizce olacak ve sitedeki üyelerin ne hakkında konuştuğu, ne istediği, forumda yazılan ingilizce metinleri anlayabilecek seviyede ingilizce bilmesi lazım. Burada sorun çıkabilir çünkü biliyorum bu kıstas biraz fazla ama eminim açılalcak sitenin gelişebilmesi için ingiizce bilen iş ortağına ihtiyacım var.

Üçüncü olarak web tasarımından ve yazılımdan anlamalı, Bunun anlamı web siteyi aradığım elemana yaptıracak deyilim ama yapılmış olan sitede değişiklik yapabilecek, seo çalışması yapabilecek birini arıyorum. Kısacası site kurulduktan sonra çıkacak problemleri düzeltebilecek veya yenilikleri hayata geçirebilecek birisi.

İsteklerim tamamen bukadar çok bişey istediğimi düşünmüyürum eğer seve seve bu işi yapabilecek varsa beraber çalışabiliriz.

Ve en önemli kısım iş nasıl işliycek.

Öncelikle sitenin nasıl birşey olacağı aralık 1 den önce kararlaştırılmalı. Ne demek bu ? Siteyi yaptıracağımız elemana herşeyi, nerenin nasıl olacağı tasarımın nasıl olacağı, ne tarz bi site istediğimizi belirtmemiz lazım. Bunun için ortak olacak kişi için yangel yat osman yok, 1 ay güzel fikirler bulmaya çalışacağız :)

Son aşama: nasıl bi site olacağını kafamızda oluşturduktan sonra, siteyi yaptırmak için webmaster'la anlaşmak. Bütcem 500 lira, ortak olacak kişiden web site yapımı için para talep etmiyorum.Ama host ve domain ücretine ortak olmak zorunda ( %30 )

Gelelim en önemli kısma ortak olacak kişinin çıkarı: Ortak olacak kişi bütün sitenin %30'una sahip olur. Bu sadece para kazanmak deyil. Eğer ilk aylarda para kazanamaz isek host ve domain ücretlerinin %30 unu karşılamak zorunda. Kar zarar herşey

Not: Güvenilirlik açısından; 22 Ocak 2006 tarihinde tahribat.com a üye oldum. Şuana kadar kimseye bi yanlışım olmadı. Az çok beni bilen bilir ondan dolayı güvenilirlik açısından hiçbi tereddütünüz olmasın. Amacım beraber güzel bişeyler yapıp bunu paraya dönüştürmek. Ama açgözlü ortağa ihtiyacım yok. Şartlarımdada belirttiğim gibi site yapım aşamasında para talep etmiyorum buda güvenilirlik açısından yeterli sanırım.

Son olarak: İş ortağı olmayı düşünmeyipde fikir verebilecek veya eleştri yapmak isteyen olursa seve seve dinlerim :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

Ortak olmak isteyen; Lütfen neler yapabileceğini, neler bildiğini kısa bi mesajla konuya cevaplarsa makbüle geçer.

Dota hakkında bilgisi;

İngilizce seviyesi ;

Web master olabileceği hakkındaki detaylar ;

manhyak tarafından 23/Eki/12 17:52 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

hiç anlamam dota dan felan ama dota cı arkadaşlar vardı bölümden , bi iletelim bakalım. hayırlı olsun tutar inşllh

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

sakın mahvetme .. sayfayı da çaldırmada :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoJetski
    whoJetski's avatar
    Erkek

valla dota ve dota 2 yı iyi bilirim ama diğerlerinden yok hocam bende de:( ama ortak olarak değilde mürid olarak yardımcı olmaya çalışırım.

Hayat bir denklem...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam düzenli olarak sayfana reklam al. Ama çok değil. Dozunda olsun herşey. Bence daha fazla kazanırsın.

Edit: Hocam site tasarımı yapmak yerine öncelikle facebook sayfanın tasarımı farklı hale getir. Sonra alanında iyi olan birisiyle facebook için uygulama yap. O uygulama sayfana bağlı olsun. Benzer örnekleri var...

Bence daha işe yarar bişey olur.

opusdei tarafından 23/Eki/12 18:15 tarihinde düzenlenmiştir

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    opusdei bunu yazdı

Hocam düzenli olarak sayfana reklam al. Ama çok değil. Dozunda olsun herşey. Bence daha fazla kazanırsın.

Edit: Hocam site tasarımı yapmak yerine öncelikle facebook sayfanın tasarımı farklı hale getir. Sonra alanında iyi olan birisiyle facebook için uygulama yap. O uygulama sayfana bağlı olsun. Benzer örnekleri var...

Bence daha işe yarar bişey olur.

Hocam sayfaya reklam almak yerine kendi reklamımı yapmak daha karlı olur gibime geliyor. Ayrıca dediğin örneklerin linklerini yollayabilirmisin ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

Dota'yı eskiden çok oynardık ama 4 yıl önce bıraktım. 

İngilizce seviyem gayet iyi.

Web tasarım yazılım seodan anlarım. Yapılmış olan sitede değşiklik yapabilirim vs. 

---

Gel gör ki bu işlere girmek istemiyorum :) Up olsun konu.

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Domain,hosting ve yazılım ortağı olabiliriz. Detaylı bi inceleme yapmamız lazım. Aklındaki fikirleri ve tasarımı anlatabilirsen bütçen cebinde kalır. Tasarım ve yazılım konusunda sıkıntın olmaz. Seo konusunda zaten kurumsal firmalara hizmet vermekteyiz. Hosting sorun olmaz. 2 adet reseller hesabım var. İstediğin kadar alan alınır sorun olmaz. Domain dediğin yıllık en fazla 20 TL.

Alt yapı için sponsor olabiliriz. Ancak site yönetimine katılamayız. Dota oynamadık.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    interfector bunu yazdı

Domain,hosting ve yazılım ortağı olabiliriz. Detaylı bi inceleme yapmamız lazım. Aklındaki fikirleri ve tasarımı anlatabilirsen bütçen cebinde kalır. Tasarım ve yazılım konusunda sıkıntın olmaz. Seo konusunda zaten kurumsal firmalara hizmet vermekteyiz. Hosting sorun olmaz. 2 adet reseller hesabım var. İstediğin kadar alan alınır sorun olmaz. Domain dediğin yıllık en fazla 20 TL.

Alt yapı için sponsor olabiliriz. Ancak site yönetimine katılamayız. Dota oynamadık.

Tamam hocam iletişimde olalım. Tasarım ve projeler tam otursun oturur konuşuruz.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

Dota sayfasına post attım ve gerçekten güzel fikirler yollamaya başladılar.

What do you want to see in a web-site about dota ? We need your idea. If you have any idea about that, send us an email and if we decide to make your idea real, you can be admin on our web-site with gift money.

Dota ile alakalı bir web sitesinde ne görmek istersiniz? Fikirlerinize ihtiyacımız var. Eğer bir fikrin var ise, bize e-mail gönder ve eğer gerçekleştirmeye karar verir isek, sitemizde para hediyesi ile birlikte admin olabilirsin.

Last date : 01.12.2012

E-mail : idea.dota@gmail.com

We will do our best to answer your e-mail as soon as possible. Thank you

Mesajlarınızı cevaplamak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Teşekkürler

Toplam Hit: 2677 Toplam Mesaj: 22