İs Yeri Acacam?
-
eğer etrafta esnaf çoksa ve kahvaltılık yeri yoksa acabilirsin iyi iş yapar
zira bizim burda o kdr esnaf var bi kahvaltı salonu yok hergun tost yada ekmek pynire talimiz
-
bigwave bunu yazdı:
-----------------------------
ne kadar sermayen var?
sermaye onemli deyıl hocam sermaye cok sukur var -
ilower bunu yazdı:
bigwave bunu yazdı:
ne kadar sermayen var?
sermaye onemli deyıl hocam sermaye cok sukur var
şimdi kuyumcu aç diyesim geldi :Daslına bakarsan tezgah işlerini biliyorsan az çok veya bi konfeksyon mağazında çalışmışlığın varsa giysi mağazası açman
iyi olabilir..görünüşte çok kazandırmıyor gibi görünebilir. fakat işi bilirsen biraz da dikkatli olursan(ürün seçmede-satmada)
çok güzel paralar kazanabilirsin..şu an eğitimimi tamamlamış olsam yapmayı tasarladığım şey bu.zira bayan giysileri satış
konusunda güzel para dönüyor..tabi yine ben mardinin bir yer old. bilmiyorum oranın pozisyonuna göre hareket et.
arkadaşların internet cafe tavsiyelerine bi bak derim..civarlarda okul fln var mı ?
-
bigwave bunu yazdı:
-----------------------------ilower bunu yazdı:
bigwave bunu yazdı:
ne kadar sermayen var?
sermaye onemli deyıl hocam sermaye cok sukur var
şimdi kuyumcu aç diyesim geldi :D
kardes cok guzel soledın benim abim kuyumcu bende ordayım zaten ..!yıllık kıra getırısı 8,000 dolar dır . arkadaslar sağolsun net cafe diyorlar ama guzel bı mekan işlek bi mekan deymezz yanı... net cafeye
-
tekel bayii
-
anladım..:D ya şöyle güzel değişik tasarımlı bi kafe falan süper olur :) ama aylık 700-800 tl getirisi olur mu blmem onun
da :) mehmet ali birand ın tabiriyle "madrit in midyat ilçesinde" işler nasıldır bunu sen daha iyi bilirsin :) Allah kolaylıklar
versin ne diyim..
-
sorry_13 bunu yazdı:
-----------------------------tekel bayii
Bence En iyi Yatırım Bu Olur 2 Katlı Bir Birane Çok Süper Olur Bi kaç da Bayan Garson bölgedeki Abazalar Akar Hemen -
Kuru temizlemeci :|
-
AciyaGulmek bunu yazdı:
sorry_13 bunu yazdı:
-----------------------------tekel bayi
Bence En iyi Yatırım Bu Olur 2 Katlı Bir Birane Çok Süper Olur Bi kaç da Bayan Garson bölgedeki Abazalar Akar Hemen
haklısın bizim burası ole akar hemen abazalar :)))))) -
HolyReform bunu yazdı:
bence bi kısmı net cafe bi kısmı normal cafe olsun.
+1