folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder İş Yerinde Lisanssız Program Kullanmakla İlgili

İş Yerinde Lisanssız Program Kullanmakla İlgili

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo
    unbalanced bunu yazdı

hocam şöyle bi çözüm önereyim. 

evdeki bilgilsayarına uzak masaüstü ile bağlan (bilgisayarına bir server kur oradan windowsun kendi uzak masaüstü bağlantı aracını kullanabilirsin, server kur dememin sebebi birden fazla kişi bağlanacaksa, eğer sadece sen kullanacaksan normal windows yeterlidir) ve bağlantı sağladıktan sonra programını öyle çalıştır. kontrole gelseler dahi, programlar firma bilgisayarında olmayacağı için sıkıntı olmayacaktır.. bu yöntemi bizim hoca anlatmıştı üniversitede. hatta çoklu lisans isteyen yerlerde, yazılımı servera kurup, o servera ağ içindeki herkesin bağlanılmasına olanarak vererek tek lisans ile programı çok kişnin kullanılabileceğini anlatmıştı.. yararlı bilgi

hamachi + teamviewer bile yeter :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    Daft bunu yazdı

usta ne uğraşıyosun kur Oracle Virtualbox'a xp, keyfine bak ?

VDI dosyalarını da arayacak halleri yok ya.

ha işimi şansa bırakmam diyorsan VDI dosyasını usb hdd'de tutarsın :)

Evet hocam bunu da soracaktım ama virtualbox ücretli mi değil mi kullanamdığımdan hiçbir bilgim de yok henüz ama özellikle bunu araştıracağım.

Ayrıca arkadaşlar söylemiş çok mantıklı aslında evdeki bilgisayara bağlantı kurmayı ama evde internetim biraz sıkıntılı yani bilgisayarı açık bırakmam pek doğru olmayabilir.

antivir-US tarafından 13/Tem/13 21:46 tarihinde düzenlenmiştir

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
Toplam Hit: 3062 Toplam Mesaj: 13