folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder İş Yerindeki Kedileri Beslemem Sorun Oldu

İş Yerindeki Kedileri Beslemem Sorun Oldu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek
    Nikoteen bunu yazdı

@yolbulucu Yaratıcı :D

@italyan aslında dediğin gibi yaparsam her yere azar azar, cidden o kadar dikkat çekmez amirimin bana kıl olduğunu sanmıyorum genel olarak kıllıcalardan birisi ayrıca ağır sanayii de çalışıyoruz o yüzden kimsenin kediden korktuğunu da sanmıyorum burada insanlar vinç ile havada taşınan tonajlık çeliklerin altında yürüyor, 300 derecelik malzemeleri sapanla bağlıyor falan o yüzden pek mümkün gelmedi ama sorun hâlâ var çünkü bir gün sağda solda mama dökerken yakalanırsam olay "amire karşı çıkma" çerçevesinde ele alınabilir mi ? Çünkü bu kedilerin burada olmasını kimse istemiyor, ben de istemiyorum ki zehirleyeceklerini sanmıyorum toplayıp bir yere salarlar diye düşünmek istiyorum neyse özetle hâlâ şunu soruyorum böyle alakasız olduğunu düşündüğüm bir emre karşı gelmek beni işten arttırabilir mi yasal olarak?? 

Adamın gözüne sokarcasına beslemek yerine oraya bi avuç buraya bi avuç kimseye farkettirmeden beslersen bişey olmaz. Sizde sendika mendika muhabbetleri varsa tutanaktı , savunmadır bu tür olaylarda vardır. Direk hadi yallah kapı dışına diyemezler. Ha adam sana gıcık olursa seni attırmak için elinden gelen herşeyi yapar orası ayrı.

"Kedi besleme dedim, o besledi. amire itaatsizlik etti" şeklinde değilde iş güvenliğini tehlikeye atacak hareketler falan diye bişey sıkar öyle yazardım.  Kedilerin, iş güvenliğini ve cihazları tehlikeye attığını , kedilere karşı önlemler alındığını , kedilerin burada beslenmemesi gerektiğini , sana bu yönde uyarıda bulunulduğunu ve senin buna riayet etmediğini söylerdim. 

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

hastayım bu tivite.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csabanci
    csabanci's avatar
    Erkek

dısarıda 10 kadar evimde 3 tane kedi besleyen 10 yıldır kedilerle içli dıslı olan biri olarak söyliyorm. yaptığın şey insanlık adına cok doğru bi hareket yanlısın yok. ama insanlar sevmedimi sevmiyolar yapabilecek bişeyin yada değiştirecek bişeylerin olamıyor bi noktadan sonra. adam istemiyosa istemiyodur sevmiyosa sevmiyodur. evlimisin coğluğun cocuğun varmıdır bilmem ama kendin dahil eminin bakman gereken düşünmen gereken insanlar vardır hayatın. yapabileceğin kadarın yapmıssın patilicanlar için. şimdi evini barıkını kendini düşünerek te davran. diğer arkadasın dediği gibi işsiz kalabilirsin her sekilde haklı olsanda bu konuda yapabileceğin hiç bişey yok.

ama bilmeden yanlıs yaptığımız bi konu var bende zamanında bu hataya düştüm. mesela kendimize ait olmayan baskalarınında kullanımında olan alanlarda sırf iyilik yapma adına hataya düşün o patilicanları alıstırıyoruz ve oraya alısıyolar sonra tabiki olmazsa olmaz sevmeyen insanlarımızda cıkıyo sonra ya uzaklastırmaya yada uzak yerrlere götürmeye calısıyoruz hatta dayak yada şiddet gören hayvancıklarımız da oluyo. risk olmayan yerde besleyip alıstırmamız gerektiğine inanıyorum ki yaptığımız iyiliğe değsin. yoksa alıstırılıp kovuluyo hayvancıklarımz. yol kenarları toplu kullanılan alanlar baskaların bağçeleri yada baskalarının kapı onleri yerine parklar okul bahçeleri nebiliyim kurum binalarının bahçeleri  gibi hem insanlara hemde cocuklara odaklı  örnek teşkil edebilecek ve sevilebilecek bakılabilecek yerlere alıstırırsak onlar için daha sağlıklı olur hemde senden görüpte baskalarıda devam edebilir..

özellikle ana cadde kenralarına yada işlek caddelerin kenarlarına alıstırmayalım acıktıklarında mama bulma adına yol ortalarında gezinmeye baslıyolar coğu eziliyo yada zarar görüyo bu sekilde.

uzun yazmıs olabilirim bu konulardan bende cok dertliyim karakolluk olduğum durumlar bile oldu devam eden davalarım bile var ama işte insan sevmeyince sevemiyo istemeyince istemiyo bunu değiştiremeyiz. sadede gelirsek bikaç gün zaman iste kıl gitmeye tartısmaya calısmak yerine baska bi yere alıstırmaya calıstığını söyle ve bunu gerçekten yap. bi noktadan sonra kendinide düşünmek zorundasın elinden geleni yapamaya calısmıssın..

Evrim içi mürit..laugh is live..
Toplam Hit: 4632 Toplam Mesaj: 34
i̇ş huku amire karşı gelme