folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder İş Yerine Kurulacak Kamera Ve İnternet Bağlantısı

İş Yerine Kurulacak Kamera Ve İnternet Bağlantısı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sibyl
    sibyl's avatar
    Dişi

Yanıtlar için çok teşekkür ederim.

Kamerayı az kullanılmış olarak kapanan bir mağazadan kızım almış, ben henüz görmedim. Ne olduğu hakkında bilgim yok. Sadece gece görüşlü olduğunu biliyorum.  Mobilyalar dükkana yerleştikten sonra bağlantı yapılacakmış.

Yeni iş yeri kuruluyor, haliyle neye baksan masraf yapman gerekiyor, o nedenle mümkün olduğunca hesaplı davranmaya çalışıyoruz.

Statik ip 2 TL farkediyor demişsiniz ama ttnetten 9 lira fark istemişler. Kamera için mecburen neyse verilecek artık. UPS aklıma gelmemişti, söylediğiniz iyi oldu. İnternet kafe çalıştırdığım dönemde ana makina için kullandığım bir tane vardı ama sonrasında ihtiyaç duymadığım için kullanmadım ve tekrar kullanmak istediğimde verimlilik süresinin çok kısaldığını gördüm. Şarja taktım, değişen bir şey olmadı. Muhtemelen aküsünün değişmesi lazım.

Kayıt için de kameraların kayıt cihazı var, pc ye kaydetmem şart değil sanırım. Bağlantı da ttnetten, ultranet limitsiz paket almayı düşünüyoruz.

Bu arada Mersin'de yaşıyorum, dükkan da burada açılıyor.

Yardımlarınız için tekrar teşekkürler, hepinize hayatınızın her alanında başarılar diliyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

IP kamera ve Milestone yazılımını öneririm(Xprotect GO versiyonu ücretsiz, diğer versiyonlarının ücretleri hk. bilgim yok).

Doğrudan kameraya bağlanarak görüntüleri izleyebilir veya milestone'un pc/mobil uygulamalarını kullanabilirsiniz.

Bağlantı için ise adsl yerine vdsl(fibernet) kullanmanız daha sağlıklı olacaktır. 24/2mbit VDSL paketleri hem daha ucuz hemde upload hızı yüksek olduğundan dışarıdan görüntüleri izlemek isterseniz sıkıntı çekmezsiniz. İnterneti TT yerine Süperonline, Türknet, Grid gibi ISP'lerden daha ucuza alabilirsiniz.

arbeit macht frei
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sibyl
    sibyl's avatar
    Dişi

İnterneti fiber alma şansımız konumdan dolayı yok. Hat bağlatma aşamasında superonline ile de bir görüşeceğim. Tuhaftır bilgi almak için başvurduğumuzda bayiler veya postane farklı şeyler söylüyor, telefonla ulaştığımda farklı bilgiler alıyorum. Işin başına getirilen elemanlar sallıyor gibime geliyor. Kamera konusunda da bir kere alınmış oldu, ip kamera alma şansımız artık yok. Yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavitutku
    mavitutku's avatar
    Erkek

şimdi hocam güvenlik sektöründeyin. cevapları okudum. aşağı yukarı herşeyi cevaplamış arkadaşlar. ip cameralar için kayıt cihazı NVR alırsın ( network video recording)  ve statik ip almna gerek kalmaz DDns ile yada yardımcı yazılımlar ile halledebilirsin.

- kullanıcı adı ve şifre koyarsın kimse izliyemez.

başka bi sorun olursa PM atabilirsin. konuyu takip edemeyebilirim. model fiyat tavsiyesi istersende haberim olsun. iyi çalışmalar.

Sabahları HeRo Akşamları MeRrO
Toplam Hit: 2072 Toplam Mesaj: 15