İşe Gircem Tercihim Doğrumu Sizce
-
Öncelikle ben makine resim konstrüksiyon mezunuyum. Bir giyim firmasında satış yapcam bildğiniz reyon yani :D
şimdi bana verilen fiyat asgari (610) ücret+110 yol+ 220 yemek+ prim sizce nasıl ???
2 gün sabah 10 akşam 10 .
2gün sabah 10 akşam 6.
2 günde öğlen 2 akşam 10
-
hangi şehir hocam?
-
archair23 bunu yazdı:
-----------------------------
Öncelikle ben makine resim konstrüksiyon mezunuyum. Bir giyim firmasında satış yapcam bildğiniz reyon yani :D
şimdi bana verilen fiyat asgari (610) ücret+110 yol+ 220 yemek+ prim sizce nasıl ???
2gün sabah 10 akşam 6.
2 günde öğlen 2 akşam 10
-----------------------------bakıcağın şey girerken aldığın maaş olmasın
işyerine bak elemanlara bak olabildiğince çok salak insan olsun içerdeki sen aralarından sıyrılıp yüksel...
giriş maasına değilde yükselme ihtimaline yükselirken kendini geliştirmeye bak
-
lalada bunu yazdı:
archair23 bunu yazdı:
2gün sabah 10 akşam 6.
2 günde öğlen 2 akşam 10
işyerine bak elemanlara bak olabildiğince çok salak insan olsun içerdeki sen aralarından sıyrılıp yüksel...
-----------------------------olm gerizekalımısın ilk mesajdan niye alıntı yapıyon?
edit: aa benmişim :P
-
mith bunu yazdı:
hangi şehir hocam?
-----------------------------İstanbul hocam
-
lalada bunu yazdı:
archair23 bunu yazdı:
2gün sabah 10 akşam 6.
2 günde öğlen 2 akşam 10
-----------------------------elbeet öyle tabiki yani ama evde durmaktanda sıkıldım yeni mezun oldum otur otur sıkılıorum evde kendimi geliştirmk için bişiler yapıyım dedim kendi dalım olmasada
-
Şartları bilmediğimiz için ne desek boş.
Paraya ihtiyacın varsa direk gir çalış ama halin vaktin yerindeyse uzun süre çalışabileceğin bir iş bakabilirsin.
-
istanbulda yaşam hakkında bi bilgim yok ama işyerinde dalavere ikiyüzlülük yalakalık vs vs vs bol olacaktır..koca koca adamlar bile birbirlerini yiyolar :)
-
kendi mesleğinde yönel bence sıradan gecici bir iş bi süre sonra sıkılırsın çünkü.
-
Kendi mesleğinle ilgili bir yerde 500 liraya çalış. Primsiz, yemeksiz, yol ücretsiz ama kendi mesleğin olsun. Bu işler genellikle gelip geçicidir. Geçici değil kalıcı bile olsan, çocukluktan beri bu işle ilgilenip bu iş alanında çalışmak isteyenlerin önünü kapama :)
-
Kendi mesleginden mezun olupta kendi meslegini yapan cok az tanidigim var..En azindan benim cevremdekiler öyle..
Secim sana kalmis hocam..Al eline kalemi kagidi + ve - lerini yaz..Ailene danis,yoluna devam et..
Alaninda is arayacagim derken eline gecen isi kaciripta sonra keske calissaydim deme..En azindan ugras olur,calisiyorum dersin,hayatina daha saglikli bakarsin..
Kolay gelsin..