İshal Salgınına Yakalanan Varmı?Yada Bağırsağı Problemli Olan?
-
Fazla vişne yedim bi sorunu mu vardı ki?
-
ZOhohahahah:D
-
ishalin en keskin ve etkili çözümü karanfildir. ben öss stresinden baya bi o zıkkımdan oldum :|
sonra öğrendimki karanfil kesiyomuş, al sende i kuru karanfil yarım su bardağı suya 2 tane karanfili küçük küçük parçalayarak at sonra dik tepene. 10 dk sonra islah mishal kalmıyor , garanti veriyorum acayip etkili bir çözüm ;)
ishal diyip geçmeyin tehlikeli bi hastalıktır aslında ;)
-
ulan yeter zorla iyileşmiştik akşam akşam yine üretim başladı... hay sizinnnnnnnnnn :D:D:D:d .... ula başka konumu yokTu :D
la burdan holyone ve rene ye sesleniyorm. allah razı olsun sizden.. allah tuttuğunuzu euro yapsın inş :) la sizin sayenizde gülüyoruz wala :D yoksa güleeceiimiz yoq :D
-
evet salgın var bundan sonra anlatıcaklarım iğrençtir sorumlu değilim ona göre :)
2 gündür ateşim var 39.8 yatıodum,halsizdim 72 saat sadece su içtim bişi yemedim iğne hariç :)
ishalim, b.kum simsiyah yani bildiğimiz metalik siyah :)
-
hocalar ben hastanede yatarken bi hastaya bagirsak icin torba takmislardi. Hani normalde mesaneye takiliyo ya idrar icin. Iste onun buyuk olani. Korkunc bisey dikkat edin derim
-
Bir tutam kuru çay yut ya da bir bardak asidi kaçmamış kola iç. Bende işe yaramıştı. Şahsi keşfimdir :Ç
-
Geçmiş Olsun ..
-
st_anger_turk bunu yazdı:
-----------------------------hocalar ben hastanede yatarken bi hastaya bagirsak icin torba takmislardi. Hani normalde mesaneye takiliyo ya idrar icin. Iste onun buyuk olani. Korkunc bisey dikkat edin derim
-----------------------------bi kaşık kahve atın ağzınıza sonra önceden sıktığınız yarım limonu ittirici özellik oalrak kullanın ağzınızdaki bittiğinde bi bardak su için kesin çözüm!!
Allahtan benim çok ilerlemedi
& martech saolasın
-
10 gun önce bende boyleydim ishal kusma filan akşam üstü bi anda karnım filan agrmaya baslamıstı sonra kusma zıçma filan derken yorgundum zaten bi şekilde ilaç(reflor +kola +haşlanmıs patates) filan uyudum sabah da bişeyim kalmamıstı