İsim Soyisimden Adres Teşhis Etme
-
arkadaşlar yardımcı olabilirseniz sevinirim isim soyisimden telefon nmarası olabilir adres olabilir fark etmez epey aradım bulamadım
-
ayni isiim ve soy isimden yuslerce insan oldugunu dusunursek isin baya zor gibi
-
sadece bir isim soyisminden adres mi bulunur 70 milyonluk ülkede.Bulunması için adamın kâhtalı mıçe gibi bir ismi olması gerek.
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------
sadece bir isim soyisminden adres mi bulunur 70 milyonluk ülkede.Bulunması için adamın kâhtalı mıçe gibi bir ismi olması gerek.
hocam tutupta 70 milyonun içinde arıcak halimiz yok ya :| ilini semtini biliyorum bi cadde sokak lazaım -
Telekom'da çalışan bir yakının varsa ip numarasindan telefon numarasini adresini tespit edebilir.
Başka türlü en fazla semti tahmini olarak verir ip whoisler.
-
babam türk telekom un sitesinden bisim çook uzakta oturan bi akrabanın adresiyle tel nosunu bulmuştu isim ve soy isimden :D
-
Facebook'a gir ara.
İsmi buldun arkadaş listesinden aynı soy isimli olanları ayır. Sonra mesaj filan at. Askerlik arkadaşıyım de... Adres telefon filan iste. Bilmiom öle bişeyler yap işte.
-
Semt'de muhtarlıga git.
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Facebook'a gir ara.
İsmi buldun arkadaş listesinden aynı soy isimli olanları ayır. Sonra mesaj filan at. Askerlik arkadaşıyım de... Adres telefon filan iste. Bilmiom öle bişeyler yap işte.
adamda dicek o askerlik yapmadı :D
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------adamda dicek o askerlik yapmadı :D
xDSenin yaratıcılığına kalmış hocam ya.
Kız adına bi üyelik açsın. Elemana hayranım filan desin. Sonra kaynaşsın bulur artık ne bilim :p
yaratıcılığına kalmış. Tabii önemli olan arananın facebook acontunun olması..
-
aSlında Ben bole Bı şeyı gercekleştırdımm ama aradıyım memurdu ))):):) Kolay oldu az