folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder İşimize Yarayacak Ufak Bilgiler (Hukuksal)

İşimize Yarayacak Ufak Bilgiler (Hukuksal)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

gözlatında en mantıklısı avukat olmadan ifade vermemek ailene çevrene telefon ettiğinde söyle onlara yanlarında bir avukatla gelsinler gözlatına alındığın yere önce avukatla konuş olay neyse anlat ona göre ifadeni ona göre vermek en mantıklısı... sen olayın vehametiyle yanlış konuşabilirsin hata yapabilirsin suçlu olmasan bile suçlu durumuna düşebilrisin gerek yok  ;) ne sorarlarsa sorsunlar tek vereceğin cevap avukatım gelsin konuşucağım olsun... 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

göz altındayken tanıdığımız tutabileceğimiz avukat yoksa devlet avukat görevlendirebiliyor mu bize?

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    kuytul bunu yazdı

göz altındayken tanıdığımız tutabileceğimiz avukat yoksa devlet avukat görevlendirebiliyor mu bize?

http://www.uzmantv.com/gozaltina-alinan-kisiler-nasil-cmk-kapsaminda-avukat-talep-edebilir

http://www.uzmantv.com/barodan-ucretsiz-avukat-hizmeti-adli-yardim-nasil-talep-edilir

SeRDaR tarafından 22/Haz/13 15:44 tarihinde düzenlenmiştir

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Yarın Taksim'e gideceğim. Polis bu sırada durdurup, çantamı arayıp ; içindeki kaskı ve gaz maskesini alabilir mi ?

Almak isterse , belge ve izin sorabilir miyim ? Nasıl bir belge olabilir ? Vermeme şansım var mı ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı

Yarın Taksim'e gideceğim. Polis bu sırada durdurup, çantamı arayıp ; içindeki kaskı ve gaz maskesini alabilir mi ?

Almak isterse , belge ve izin sorabilir miyim ? Nasıl bir belge olabilir ? Vermeme şansım var mı ?

İzin istesen ne yazarsan kıl birine denk gelirsen nezarette 1 gece geçirme piyangosu kazanırsın.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

Ücretsiz avukat talep etme hakkınız var.Karakoldayken veya Savcılıktayken barodan sizin için avukat talep edilir.1-2 saat içerisinde de avukat gelir.

Zumsuk polis isterse elindekilerle seni gözaltına alabilir ama bu savcılığa çıkarma amaçlı olmaz karakola götürmek için sadece.

karakolda savcıyla irtibata geçtiklerinde normal bi vatandaş olduğun için ifaden alınır ve serbestsin.

durdurduğu yerde seninle dalaşabilir de kamera bulunan yerse dayak yersen tazminattan yırtarsın :-)

Karakola olur da düşerseniz avukatınız gelene kadar sakin olun sakın ha diklenmeyin.

gel seni avukat odasına alıcaz derlerse o ara yandınız demektir :-)

çünkü artık karakollarda kameralar mevcut ancak avukat odalarında kamera yoktur.

avukatım gelene kadar nezarette kalmak istiyorum deyin ve nezarette bekleyin.

nezareti kamera her zaman çeker ve en güvenilir yer orasıdır avukatınız gelene kadar.

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek

Peki o baro avukatına güvenmeli miyiz? Özellikle küçük yerlerde istemediğim birini avukat olarak görevlendirirlerse, "bu değil, bu hiç değil, işte buuuu" deme hakkım var mı?

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=Bnc4ncXWHUQ

böyle bir durumda ne yapabiliriz ?

Kimliğimizi alma hakkı yok sanırım ? Sicil numaralarını falan alabilir miyiz ?

Böyle durumda kalırsak neler yapabiliriz ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı

http://www.youtube.com/watch?v=Bnc4ncXWHUQ

böyle bir durumda ne yapabiliriz ?

Kimliğimizi alma hakkı yok sanırım ? Sicil numaralarını falan alabilir miyiz ?

Böyle durumda kalırsak neler yapabiliriz ?

diyecek bişeyim yok

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Bu kadın uğraşsa o polislere dünyayı dar eder. Fakat napacaz kameraylamı gezecez haklılığımızı kanıtlamak için=) başka yolu yok bu ülkede suçsuzluğu kanıtlamanın.

Bu arada bence herkezin cep telefonunda bir avukat yada avukat arkadaşı kayıtlı olmalı hatta mümkünse 2. Bu gibi durumlarda aççan telefonu verecen polise yoksa boş yere siniri bozuluyor insanın.

HolyOne tarafından 10/Tem/13 07:55 tarihinde düzenlenmiştir

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
Toplam Hit: 3601 Toplam Mesaj: 22