folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder İsim@Soyisim.Com Maili Nasil Açiliyodu

İsim@Soyisim.Com Maili Nasil Açiliyodu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetPoLice
    NetPoLice's avatar
    Erkek
    Önce bi domain firmasından Soyismini alıyosun domain olarak, sonra webmail kuruyosun yeni bi mail hesabı olusturuyosun hepsi bu.

Osmanlı Torunu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    aldığın mailde msne login olduğunda nickinin sonunda kullanıcı adınız onaylanmadı die yazar... kaldırmak için o soyisminin domaininin sende olması ve gelen maili onaylaman gerekir...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ediz
    ediz's avatar
    Erkek
    arkadaş www.microsoft.com/turkey sitesine gir sitenin en altında profil merkezi diye bir yer var oradan kaydol ve msn ni ne isteyiorsan yaz örneğin      admin@admin.com

@G@€
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    borgo
    borgo's avatar
    Erkek
    ya bu domain olayı nasıl olacak daha açıkça anlatırmısınız benim adresimin sonunda e posta adresi doğrulanamadı yazıyor
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

BOZO bunu yazdı:

Mail adresi nasıl onaylanıyo peki

BOZO eğer aynı isimde bir mail adresin varsa sana onay linki gelir. Ama eğer aynı isimde bir mailin yoksa onaylaman imkansız. Bu bir güvenlik önlemidir. Örneğin; biri kalkıp tagext@tahribat.com diye msn alırsa ve bu alımda onaylama gibi bi engel olmazsa ortalık boka döner. Kimse kimseye güvenmez.

ben fazla uzattım galiba :D

kendinize ayığ olunuz
Toplam Hit: 4396 Toplam Mesaj: 16