folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder İsim@Soyisim.Com Şeklinde Mail Alma ?

İsim@Soyisim.Com Şeklinde Mail Alma ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı
    h2run bunu yazdı

isim soy isim olarak direk alirsinda mail onaylanmaz domaini almadigin surece.. ve mail atip mail alamazsin sadece gosteris olur ayrica bilgisayara outlook kurulunca calisirmi calismazmi onuda tam olarak bilmiyorum bu dedigim live.com veya hotmailin bir olayi eskiden cok kullandim messenger de isime yariyordu

Onu kapatmışlar hocam, olsa iyi olurdu da.. 

Konuyu halletmişsin ama yazayım:
    marka başvurusunda bulunup (aracı ile 200-250 TL arası) isim.com.tr, soyisim.com.tr'yi alabilirsin.
    Ya da isimsoyisim.com.tr'yi marka başvurusuna gerek kalmadan kolayca alabilirsin.

vatandaşa kafam girsin!..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    h2run bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı
    h2run bunu yazdı

isim soy isim olarak direk alirsinda mail onaylanmaz domaini almadigin surece.. ve mail atip mail alamazsin sadece gosteris olur ayrica bilgisayara outlook kurulunca calisirmi calismazmi onuda tam olarak bilmiyorum bu dedigim live.com veya hotmailin bir olayi eskiden cok kullandim messenger de isime yariyordu

https://signup.live.com/signup.aspx?mkt=tr-tr&ns=1&hm=1&rollrs=12&lic=1

burdan al hocam

adamı yalnış yönlendirmeyin hoca adamın elinde domain yokken o maili doğrulayamadıktan sonra nasıl mail alabilecek?

SeRDaR tarafından 05/Nis/14 23:35 tarihinde düzenlenmiştir

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Yahu neyse daha hallettim zaten sağolun, eskiden birkaç site vardı böyle istediğimiz şekilde mail adresi alabildiğimiz belki onlardan hâlâ kalmıştır ümidiyle konuyu açmıştım. Ben en iyisi messenger 7.5 dönemine geri döneyim o dönemler daha güzeldi :D

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı
    h2run bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı
    h2run bunu yazdı

https://signup.live.com/signup.aspx?mkt=tr-tr&ns=1&hm=1&rollrs=12&lic=1

burdan al hocam

adamı yalnış yönlendirmeyin hoca adamın elinde domain yokken o maili doğrulayamadıktan sonra nasıl mail alabilecek?

Baskan acık acık yazdım zaten Maili dogrulayamacagını sadece belki işine yarar dıye yazdım.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
Toplam Hit: 4953 Toplam Mesaj: 15