İsim@Soyisim.Com Şeklinde Mail Alma ?
-
BeyinAdam bunu yazdıh2run bunu yazdı
isim soy isim olarak direk alirsinda mail onaylanmaz domaini almadigin surece.. ve mail atip mail alamazsin sadece gosteris olur ayrica bilgisayara outlook kurulunca calisirmi calismazmi onuda tam olarak bilmiyorum bu dedigim live.com veya hotmailin bir olayi eskiden cok kullandim messenger de isime yariyordu
Onu kapatmışlar hocam, olsa iyi olurdu da..
Konuyu halletmişsin ama yazayım:
marka başvurusunda bulunup (aracı ile 200-250 TL arası) isim.com.tr, soyisim.com.tr'yi alabilirsin.
Ya da isimsoyisim.com.tr'yi marka başvurusuna gerek kalmadan kolayca alabilirsin. -
h2run bunu yazdıBeyinAdam bunu yazdıh2run bunu yazdı
isim soy isim olarak direk alirsinda mail onaylanmaz domaini almadigin surece.. ve mail atip mail alamazsin sadece gosteris olur ayrica bilgisayara outlook kurulunca calisirmi calismazmi onuda tam olarak bilmiyorum bu dedigim live.com veya hotmailin bir olayi eskiden cok kullandim messenger de isime yariyordu
https://signup.live.com/signup.aspx?mkt=tr-tr&ns=1&hm=1&rollrs=12&lic=1
burdan al hocam
adamı yalnış yönlendirmeyin hoca adamın elinde domain yokken o maili doğrulayamadıktan sonra nasıl mail alabilecek?
SeRDaR tarafından 05/Nis/14 23:35 tarihinde düzenlenmiştir -
Yahu neyse daha hallettim zaten sağolun, eskiden birkaç site vardı böyle istediğimiz şekilde mail adresi alabildiğimiz belki onlardan hâlâ kalmıştır ümidiyle konuyu açmıştım. Ben en iyisi messenger 7.5 dönemine geri döneyim o dönemler daha güzeldi :D
-
SeRDaR bunu yazdıh2run bunu yazdıBeyinAdam bunu yazdıh2run bunu yazdı
https://signup.live.com/signup.aspx?mkt=tr-tr&ns=1&hm=1&rollrs=12&lic=1
burdan al hocam
adamı yalnış yönlendirmeyin hoca adamın elinde domain yokken o maili doğrulayamadıktan sonra nasıl mail alabilecek?
Baskan acık acık yazdım zaten Maili dogrulayamacagını sadece belki işine yarar dıye yazdım.