İsimtescil De Sorun Mu Var?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    Amd-x bunu yazdı

red hack yaptı :O isimtecilin omurgası bozuldu elemanlardan birisi fişi çekmiş falan beyler takmayın düzelir.

"adamın götü bok yemiş "

http://img177.imageshack.us/img177/7879/adamngtbokyemipy6.jpg

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

%42 pazar payı demişler şaka heralde

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek
    PathfindeR00 bunu yazdı
    zone bunu yazdı
    PathfindeR00 bunu yazdı

Fakof ne demek ?

hocam ( bknz: fuck off )

Keşke dilimizi kullansaydınız. Aslında anlamını biliyor olmama rağmen yinede sordum. Nedeni ise Türkçe kullanılmamasına dikkat çekmekti. Güzel bir dilimiz var, olabildiğince yerli malı kullanmalıyız. Kusura bakmayın konuyu kaydırdım. Ancak düzgün Türkçe kullanımı önemlidir arkadaşlar..

:)

katılyorum onun için allturks.net i yaptım :) %100 türk malı :D isim niye yabancı diye soracaksın çünkü anlatması çok uzun ama açıklama getirmeye çalışayım %100 türk demek yabancıların girememesi demek degil ya )

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lucas
    lucas's avatar
    Erkek
    emuxa bunu yazdı
    PathfindeR00 bunu yazdı
    zone bunu yazdı
    PathfindeR00 bunu yazdı

Fakof ne demek ?

Keşke dilimizi kullansaydınız. Aslında anlamını biliyor olmama rağmen yinede sordum. Nedeni ise Türkçe kullanılmamasına dikkat çekmekti. Güzel bir dilimiz var, olabildiğince yerli malı kullanmalıyız. Kusura bakmayın konuyu kaydırdım. Ancak düzgün Türkçe kullanımı önemlidir arkadaşlar..

katılyorum onun için allturks.net i yaptım :) %100 türk malı :D isim niye yabancı diye soracaksın çünkü anlatması çok uzun ama açıklama getirmeye çalışayım %100 türk demek yabancıların girememesi demek degil ya )

konuyu upladın adama banı yedirttin :))

Ekonomisi zayıf bir ulus, yoksulluktan ve düşkünlükten kurtulamaz; güçlü bir uygarlığa, kalkınma ve mutluluğa kavuşamaz; toplumsal ve siyasal yıkımlardan kaçamaz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek
    lucas bunu yazdı
    emuxa bunu yazdı
    PathfindeR00 bunu yazdı
    zone bunu yazdı
    PathfindeR00 bunu yazdı

Fakof ne demek ?

ciddimısın hade be  kusura bakma hocam :) 

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek
    emuxa bunu yazdı
    lucas bunu yazdı
    emuxa bunu yazdı
    PathfindeR00 bunu yazdı
    zone bunu yazdı
    PathfindeR00 bunu yazdı

Fakof ne demek ?

ciddimısın hade be  kusura bakma hocam :) 

sen siteni yazıcaksın diye biz ban yedik hocam oldu mu şimdi bu he oldu mu hee söyle bana oldu mu

vurim mi kemeri sırtına he?

yarın senin siteyide fakof edeyim de gör olturk mu oll iz vell mi gör sonra  :/

ulan benimde yazasım geldi nasılsa benim konum koyyimtaaaaaamına

http://www.cetiniablog.com/    arada buluntuları paylaşıyorum burdan olsun kendi fikir ve düşüncelerim olsun :) saygılar

şaka lan ciddiye almayın :3

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek

konuyu hoplatmış gibi oluyorum ama yeni başlık açmayım dedim. Şuan SSL problemi yaşayan bir ben miyim?

yaratıcılık uçmak değil konmaktır...
Toplam Hit: 2641 Toplam Mesaj: 18