İsimtescil De Sorun Mu Var?
-
Amd-x bunu yazdı
red hack yaptı :O isimtecilin omurgası bozuldu elemanlardan birisi fişi çekmiş falan beyler takmayın düzelir.
"adamın götü bok yemiş "
http://img177.imageshack.us/img177/7879/adamngtbokyemipy6.jpg
-
%42 pazar payı demişler şaka heralde
-
PathfindeR00 bunu yazdızone bunu yazdıPathfindeR00 bunu yazdı
Fakof ne demek ?
hocam ( bknz: fuck off )
Keşke dilimizi kullansaydınız. Aslında anlamını biliyor olmama rağmen yinede sordum. Nedeni ise Türkçe kullanılmamasına dikkat çekmekti. Güzel bir dilimiz var, olabildiğince yerli malı kullanmalıyız. Kusura bakmayın konuyu kaydırdım. Ancak düzgün Türkçe kullanımı önemlidir arkadaşlar..
:)
katılyorum onun için allturks.net i yaptım :) %100 türk malı :D isim niye yabancı diye soracaksın çünkü anlatması çok uzun ama açıklama getirmeye çalışayım %100 türk demek yabancıların girememesi demek degil ya )
-
emuxa bunu yazdıPathfindeR00 bunu yazdızone bunu yazdıPathfindeR00 bunu yazdı
Fakof ne demek ?
Keşke dilimizi kullansaydınız. Aslında anlamını biliyor olmama rağmen yinede sordum. Nedeni ise Türkçe kullanılmamasına dikkat çekmekti. Güzel bir dilimiz var, olabildiğince yerli malı kullanmalıyız. Kusura bakmayın konuyu kaydırdım. Ancak düzgün Türkçe kullanımı önemlidir arkadaşlar..
katılyorum onun için allturks.net i yaptım :) %100 türk malı :D isim niye yabancı diye soracaksın çünkü anlatması çok uzun ama açıklama getirmeye çalışayım %100 türk demek yabancıların girememesi demek degil ya )
konuyu upladın adama banı yedirttin :))
-
lucas bunu yazdıemuxa bunu yazdıPathfindeR00 bunu yazdızone bunu yazdıPathfindeR00 bunu yazdı
Fakof ne demek ?
ciddimısın hade be kusura bakma hocam :)
-
emuxa bunu yazdılucas bunu yazdıemuxa bunu yazdıPathfindeR00 bunu yazdızone bunu yazdıPathfindeR00 bunu yazdı
Fakof ne demek ?
ciddimısın hade be kusura bakma hocam :)
sen siteni yazıcaksın diye biz ban yedik hocam oldu mu şimdi bu he oldu mu hee söyle bana oldu mu
vurim mi kemeri sırtına he?
yarın senin siteyide fakof edeyim de gör olturk mu oll iz vell mi gör sonra :/
ulan benimde yazasım geldi nasılsa benim konum koyyimtaaaaaamına
http://www.cetiniablog.com/ arada buluntuları paylaşıyorum burdan olsun kendi fikir ve düşüncelerim olsun :) saygılar
şaka lan ciddiye almayın :3 -
konuyu hoplatmış gibi oluyorum ama yeni başlık açmayım dedim. Şuan SSL problemi yaşayan bir ben miyim?