İsimtescil.Net‘De .Tk Domain Bedava
-
r10aldinho bunu yazdı:
-----------------------------
zaten bedavaydi ki
-----------------------------la sövdürmeyin beni kaç oldu bu papagan gibi tekrar ediyorsunuz bedavaydı bedavaydı
ben isimtescilde bedava dedim ne zaman olduğundan haberim yok yeni gördüm baktım konusu yok açtım ne mal mal yorum yapıp insanı soğutuyorsunuz aq.
-
BlacKShelD bunu yazdı:
-----------------------------yokmudur yaa yardım edicek yaa bana ismitecilden 2 adet domain aldım tk uzantılı şimdi silmem gerek silmek için yer bulamıyorum veya hesabıda kapatsam olur yeterki siliyim
-----------------------------desteğe yaz silerler.
-
.tk zaten bedava ?
dot.tk gir alanadını oluştur istedigin adrese yönlendir yada ns kaydı yap
gerek yok 3. şahıslara ha 3. şahıslardan almak istiyorsanız şöle diyim
isimtescilden bedava tk domain veriyorum alluradan 4. şahis ^^ yanlış anlaşılmasın demek istedigim dogrudan firmanın kendisinden almak daha kolayken neden daha zor olay ve güvenli olmayan 2. yoldan almak ister ki insan
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------coLin bunu yazdı:
-----------------------------İsterse com net beleş olsun. Zerre kadar güvenilmez bir site benim için.
-----------------------------fcn nin adamı var içerde kadriyediye bir telefonla hal ediyo herşeyi
-----------------------------ya sus onla beni aynı cümleye koyma :|
-
3 ay
6 ay
12 ay
bu sekil secenekleri var fakat hata veriyor
-
domain bedava olsa ne olacak host yokki.
100mb win host verebilecek olan var sa bir pm kadar yakınım :)
-
yanlız .tk ya güvenipte ciddi bi iş yada emeğinizi harcıyacak bi işe girmeyin.
ben geçenlerde teklinkfilmindir.tk yı aldım . 1 gün geçti mail geldi. domain illegal işler için kullanıcalak gibisinden.
halbuki hiç bişey atmamıştım hosta html bile atmadım. boş duruyordu o halde aldılar domain i geri.
çok güvenmeyin yani. verin 15 lira aldın mis gibi com unuzu netinizi.
-
Ustam 1 yıllık .tk uzantısı için 2,49$ istiyor...
-
en güzel cevabı r10 da okudum..
İsimtescil bedava verse almam demiştim, bedava veriyor almıyorum
-
sadece 1 tane alabildim başka domain almak için girişimlerim boşa :D