Işın Kılıcı - Lightsaber
-
shockman bunu yazdı:
-----------------------------
Vay Eline Sağlık yahu, Bunu Senmi Kurguladın. Yahu Param Bok gibi olsaydı Senlen Film Şirketi Açardık yeminlen. Sende Cevher var Vesselam.
-----------------------------haha... hoca sen buna cevher diyosan... bu after effects progrtamına başladığım 5. saatte yaptığım bişey. manyak işler yapanlar var mesela gzx var kendici hocam oldu artık:D onun sayesinde başladım:D
-
gzx hocam çok güzel dökümanlar yazdı banada çok yararı oldu :) bide aftereffects.tr.cx var burayada bakmanı öneririrm hocam :)
-
gzx ya senin pc manyak render yapıyo bi de ışın sigarası yapsanız,,uygulasanız varya süper olur haa :D
-
Hehe güzelmiş :)
-
Vay be çok sağlam olmuş cidden ya helal :|
-
hocam ellerine sağlık sana gönderdiğim present ile yap daha tatlı olur
dipnot:düzgün bi kamera bulsam daha güzel dokumanlar yazıcamda.yok iste a..
-
shockman bunu yazdı:
Vay Eline Sağlık yahu, Bunu Senmi Kurguladın. Yahu Param Bok gibi olsaydı Senlen Film Şirketi Açardık yeminlen. Sende Cevher var Vesselam.
-----------------------------dalga geçiyosun hoca heralde:D:D
-
bu ışın kılıcına bende merak saldım after effectsle nasıl yapılcak var mı elinde döküman olan.
-
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
bu ışın kılıcına bende merak saldım after effectsle nasıl yapılcak var mı elinde döküman olan.
-----------------------------hoca eğer ingilizcen varsa yoksada sorun değil aslında video çünkü youtubeda onlarca tutorial var.
ben bundan yararlandım;
http://www.youtube.com/watch?v=EwVm8LBs0Aw