folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder İşinizde Veya Evinizde Kullandıgınız Anahtar Priz Markaları?

İşinizde Veya Evinizde Kullandıgınız Anahtar Priz Markaları?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

Foxxxxxx bunu yazdı:
    -----------------------------

dayanıklılık

saglamlık

güvenli

hijyen

zaten  sigorta kıra kıra beni arayış içine sokan o durum merlingreen kullanıyorum yumuşak saglam

legrand hiç kullanmadım

vallahi hocam legranttan şaşmam sağlamlık ,dayanıklılık,kalite,kullanım kolaylığı ne ararsan var sıemens in kutuplarına 10 luk kabloyu zor sokarsın legranta istersen 25 lik gir :) anahtar priz de de viko ve günsan tercihim bizim burlarda millet tutturmuş bir elbi türküsü çığırıyor alt tarafı bi 200 liralık bosh matkap için adamlar gözü kapalı elbi çekiyorlar ama ne kalite var ne kolaylık 

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    övgüler için sağolun. Bu meslekte ne iş olsa yaparım. Yeterki altından kalkabileceğime inanayım. özetle "müşteri parasını versin, güneşe gece lambası takarım" mantığıyla hareket ederim. şükür şimdiye kadar elime yüzüme bulaştırdığım işte olmadı. özellikle zayıf akımda sıradışı çözümleri bulurum. Adım rakiplerim arasında at boku neceti ye çıktı ama olsun. (8ilmeyenler için: çok eskiden necati isminde bir esnaf varmış. Müşteri ne isterse bulurmuş. Günün birinde ahali gıcık olmuş bu adama. Rezil etmek istemişler.Bulunduğu yerde at yokmuş. Biri çıkıp yeni s.çılmış at boku siparişl vermiş. Necati 2 gün sünra getirmiş b.ku. Ahali göt olmuş) Elbi ve makel iyidir ama antibakteriyel anahtar -fiş-prizde iyidirler. Vikonun daha yeni başladığı antibakteriyel anahtar işini adamlar senelerdir yapıyor. Hastane,sağlık ocağı, okul vb.kamuya açık yerlerde kullanıyorım bu seriyi. Ortalama 1,5 tl fark ediyor. çok bir şey değil ama getirisi güzel.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

heralde legrand

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

4 5 senedir elektrikciyim legrant hiç kullanmadım neymiş bu legrand

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

biz yurt dışına ihraacat yapıyoruz elektrik malzemelerini genelde viko'yu tercih ederler daha sonra makel gelir makelden sonrada legrand biraz pahalı olduğu için pek tercih edilmesede 3. sırada legrandı tercih ederler  panel olarakta borusan tercihleridir

dipnot: Legrand fransız malıdır 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

merak ettigim konulardan birside

viko

makel

esem

bunlar hangi ülkenin malları vikonun fransız malı oldugu ile ilgili duyumlar alıyorum ben türk malı oldugunu öne sürüyorum çünkü :)

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek

evde kullandığım kaçak akım rolesi geçen yaz trofoya yıldırım düşmesinden sonra şaftı dağıttı mlsf 15 gün evde olmamdan dolayı dolabın içindekilerde gitti bu zımbırtının da böle bi huyu var  sağolsun eşyaları korudu ama  gel gelelim illa biri gelip şarteli kaldıracak :( vesselam aynı roleyi tamir ettim kullanmaya devam ediyorum ama iyi bi marka model önerirseniz değiştirmeyi düşünürüm konu açılmışken en seri(hassas ) elektriği kesen hangisiyse onu alim şuanki legrand iyi iş çıkardı şimdiya kadar inkar etmemek lazım diğer odaların sigortaları simens

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

taekwondo bunu yazdı:

evde kullandığım kaçak akım rolesi geçen yaz trofoya yıldırım düşmesinden sonra şaftı dağıttı mlsf 15 gün evde olmamdan dolayı dolabın içindekilerde gitti bu zımbırtının da böle bi huyu var  sağolsun eşyaları korudu ama  gel gelelim illa biri gelip şarteli kaldıracak :( vesselam aynı roleyi tamir ettim kullanmaya devam ediyorum ama iyi bi marka model önerirseniz değiştirmeyi düşünürüm konu açılmışken en seri(hassas ) elektriği kesen hangisiyse onu alim şuanki legrand iyi iş çıkardı şimdiya kadar inkar etmemek lazım diğer odaların sigortaları simens

pahalıdır ama korur siemens derim kaçak akım rolesinde

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dina_Kaki
    Dina_Kaki's avatar
    Erkek

Bico bunu yazdı:

heralde legrand

Sallllama Ziyaaaaaaaa

Ve blok yapılan derslerin tek güzelliği, bir sigara daha içmeyip düşünebilmek seni..A.Redif YANKI
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmedmurad
    ahmedmurad's avatar
    Erkek

viko

Toplam Hit: 4491 Toplam Mesaj: 23