İşinizde Veya Evinizde Kullandıgınız Anahtar Priz Markaları?
-
Foxxxxxx bunu yazdı:
-----------------------------dayanıklılık
saglamlık
güvenli
hijyen
zaten sigorta kıra kıra beni arayış içine sokan o durum merlingreen kullanıyorum yumuşak saglam
legrand hiç kullanmadım
-----------------------------vallahi hocam legranttan şaşmam sağlamlık ,dayanıklılık,kalite,kullanım kolaylığı ne ararsan var sıemens in kutuplarına 10 luk kabloyu zor sokarsın legranta istersen 25 lik gir :) anahtar priz de de viko ve günsan tercihim bizim burlarda millet tutturmuş bir elbi türküsü çığırıyor alt tarafı bi 200 liralık bosh matkap için adamlar gözü kapalı elbi çekiyorlar ama ne kalite var ne kolaylık
-
övgüler için sağolun. Bu meslekte ne iş olsa yaparım. Yeterki altından kalkabileceğime inanayım. özetle "müşteri parasını versin, güneşe gece lambası takarım" mantığıyla hareket ederim. şükür şimdiye kadar elime yüzüme bulaştırdığım işte olmadı. özellikle zayıf akımda sıradışı çözümleri bulurum. Adım rakiplerim arasında at boku neceti ye çıktı ama olsun. (8ilmeyenler için: çok eskiden necati isminde bir esnaf varmış. Müşteri ne isterse bulurmuş. Günün birinde ahali gıcık olmuş bu adama. Rezil etmek istemişler.Bulunduğu yerde at yokmuş. Biri çıkıp yeni s.çılmış at boku siparişl vermiş. Necati 2 gün sünra getirmiş b.ku. Ahali göt olmuş) Elbi ve makel iyidir ama antibakteriyel anahtar -fiş-prizde iyidirler. Vikonun daha yeni başladığı antibakteriyel anahtar işini adamlar senelerdir yapıyor. Hastane,sağlık ocağı, okul vb.kamuya açık yerlerde kullanıyorım bu seriyi. Ortalama 1,5 tl fark ediyor. çok bir şey değil ama getirisi güzel.
-
heralde legrand
-
4 5 senedir elektrikciyim legrant hiç kullanmadım neymiş bu legrand
-
biz yurt dışına ihraacat yapıyoruz elektrik malzemelerini genelde viko'yu tercih ederler daha sonra makel gelir makelden sonrada legrand biraz pahalı olduğu için pek tercih edilmesede 3. sırada legrandı tercih ederler panel olarakta borusan tercihleridir
dipnot: Legrand fransız malıdır
-
merak ettigim konulardan birside
viko
makel
esem
bunlar hangi ülkenin malları vikonun fransız malı oldugu ile ilgili duyumlar alıyorum ben türk malı oldugunu öne sürüyorum çünkü :)
-
evde kullandığım kaçak akım rolesi geçen yaz trofoya yıldırım düşmesinden sonra şaftı dağıttı mlsf 15 gün evde olmamdan dolayı dolabın içindekilerde gitti bu zımbırtının da böle bi huyu var sağolsun eşyaları korudu ama gel gelelim illa biri gelip şarteli kaldıracak :( vesselam aynı roleyi tamir ettim kullanmaya devam ediyorum ama iyi bi marka model önerirseniz değiştirmeyi düşünürüm konu açılmışken en seri(hassas ) elektriği kesen hangisiyse onu alim şuanki legrand iyi iş çıkardı şimdiya kadar inkar etmemek lazım diğer odaların sigortaları simens
-
taekwondo bunu yazdı:
-----------------------------evde kullandığım kaçak akım rolesi geçen yaz trofoya yıldırım düşmesinden sonra şaftı dağıttı mlsf 15 gün evde olmamdan dolayı dolabın içindekilerde gitti bu zımbırtının da böle bi huyu var sağolsun eşyaları korudu ama gel gelelim illa biri gelip şarteli kaldıracak :( vesselam aynı roleyi tamir ettim kullanmaya devam ediyorum ama iyi bi marka model önerirseniz değiştirmeyi düşünürüm konu açılmışken en seri(hassas ) elektriği kesen hangisiyse onu alim şuanki legrand iyi iş çıkardı şimdiya kadar inkar etmemek lazım diğer odaların sigortaları simens
-----------------------------
pahalıdır ama korur siemens derim kaçak akım rolesinde -
Bico bunu yazdı:
-----------------------------heralde legrand
-----------------------------
Sallllama Ziyaaaaaaaa -
viko