Isınma Yok Ama Bilgisayar Donuyor
-
joe_black bunu yazdıh2run bunu yazdıCosmic bunu yazdı
çıkardığı ses nasıl bişey ? izlediğin videolar internetten mi playerı flash mı ? normal bilgisayarına indirdiğin izlediğin zaman donma yapıyomu? yapmıyosa flashı güncelle eğer yapıyosa çıkardığı ses civk cuvk sa işlemcide olabilir sıkıntı yada codecleri güncelle
takılı kalıyor işte dırnnnnnnnnnnnn dıyee bazende durup dururken donuyor hıcbısı yokken
ram ddr2 ise oluyo eski pclerde. ramleri bi çıkar yerleştir.
laptop ya daha once hıc sokmedım nasıl yapılcanı bılmıyorum
-
modeli ne ise pcnin. youtubeye sony vaio xxx model ram change. falan yaz gösterir videodan bak hacım:) sorumluluk sana aittir sonra sövme :P
-
joe_black bunu yazdı
modeli ne ise pcnin. youtubeye sony vaio xxx model ram change. falan yaz gösterir videodan bak hacım:) sorumluluk sana aittir sonra sövme :P
onu yapamamm yaa driverlerden sorun olabilir dogru drıverın yuklu olup olmadını nasıl anlarım
-
hocam pc de vürüste yoksa driverları guncelle aynı sorun bende vardı
i7 işlemcili son model pc vardı dota 1 gibi dandik bir oyunda kasma yapıyordu.fan fln dedilerde herşey ii çalışıyordu fakat driverları bi güncelledim sorun kalktı.ha bide aygıt yöneticisinden güncellemeye kalkma hiçbir zaman güncellemez.sen bulacaksın
-
Ekerci bunu yazdı
hocam pc de vürüste yoksa driverları guncelle aynı sorun bende vardı
i7 işlemcili son model pc vardı dota 1 gibi dandik bir oyunda kasma yapıyordu.fan fln dedilerde herşey ii çalışıyordu fakat driverları bi güncelledim sorun kalktı.ha bide aygıt yöneticisinden güncellemeye kalkma hiçbir zaman güncellemez.sen bulacaksın
Driver muhabbetını nasıl yapacagız işte guncel driverleri felan dogru driverleri nasıl bulcaz
-
-
zeybekustasi bunu yazdıdarkroques61 bunu yazdı
Makina HP mi ?
+ Virüs Girmiş Olmasın...
combo yapmıs bunlar :)
-
Driverlerin cogunu guncelledım birtek bu kaldı AMD Catalyst Radeon HD 2000/3000/4000 Series Display Driver bakalım bundan sonra donma yapıcakmı.
-
ekran kartında, fanında ve ram'inde sıkıntı olabilir.
-
sonyde bazen bu hwtalar olabiliyor sorun ekran kartinin driverinda guncelle duzelir ama kendi sitesinden yukle yani amdnin sitesinden