Isınma Yok Ama Bilgisayar Donuyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    joe_black bunu yazdı
    h2run bunu yazdı
    Cosmic bunu yazdı

çıkardığı ses nasıl bişey ? izlediğin videolar internetten mi playerı flash mı ? normal bilgisayarına indirdiğin izlediğin zaman donma yapıyomu? yapmıyosa flashı güncelle eğer yapıyosa çıkardığı ses civk cuvk sa işlemcide olabilir sıkıntı yada codecleri güncelle

takılı kalıyor işte dırnnnnnnnnnnnn dıyee bazende durup dururken donuyor hıcbısı yokken 

ram ddr2 ise oluyo eski pclerde. ramleri bi çıkar yerleştir. 

laptop ya daha once hıc sokmedım nasıl yapılcanı bılmıyorum

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

modeli ne ise pcnin. youtubeye   sony vaio xxx model ram change. falan yaz gösterir videodan bak hacım:) sorumluluk sana aittir sonra sövme :P

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

modeli ne ise pcnin. youtubeye   sony vaio xxx model ram change. falan yaz gösterir videodan bak hacım:) sorumluluk sana aittir sonra sövme :P

onu yapamamm yaa driverlerden sorun olabilir dogru drıverın yuklu olup olmadını nasıl anlarım

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

hocam pc de vürüste yoksa driverları guncelle aynı sorun bende vardı

i7 işlemcili son model pc vardı dota 1 gibi dandik bir oyunda kasma yapıyordu.fan fln dedilerde herşey ii çalışıyordu fakat driverları bi güncelledim sorun kalktı.ha bide aygıt yöneticisinden güncellemeye kalkma hiçbir zaman güncellemez.sen bulacaksın

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı

hocam pc de vürüste yoksa driverları guncelle aynı sorun bende vardı

i7 işlemcili son model pc vardı dota 1 gibi dandik bir oyunda kasma yapıyordu.fan fln dedilerde herşey ii çalışıyordu fakat driverları bi güncelledim sorun kalktı.ha bide aygıt yöneticisinden güncellemeye kalkma hiçbir zaman güncellemez.sen bulacaksın

Driver muhabbetını nasıl yapacagız işte guncel driverleri felan dogru driverleri nasıl bulcaz

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LJMLJT
    LJMLJT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı
    darkroques61 bunu yazdı

Makina HP mi ?

+ Virüs Girmiş Olmasın...

combo yapmıs bunlar :) 

Angaralıyız Laa....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Driverlerin cogunu guncelledım birtek bu kaldı AMD Catalyst Radeon HD 2000/3000/4000 Series Display Driver bakalım bundan sonra donma yapıcakmı. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkparadise
    Darkparadise's avatar
    Dişi

ekran kartında, fanında ve ram'inde sıkıntı olabilir.

Dışarıda Issızlık Bensiz, Bendeyse Yalnızlık Issız...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

sonyde bazen bu hwtalar olabiliyor  sorun ekran kartinin driverinda guncelle duzelir ama kendi sitesinden yukle yani amdnin sitesinden

delimiyim ben?
Toplam Hit: 5176 Toplam Mesaj: 47