Isınmayan Akıllı Telefon
-
AllahinOglu bunu yazdı
yıl oldu 2015 halen bu ısınma sorunları devam ediyor silikon vadisi boşa çalışıyor anlaşılan
huawei al mı diyorsunuz şimdi hocalar?
huawei görüntü işlemcisi berbat (1-2 gb lık oyunlar oynuyorsan) onun dışında ısınmadan kapansın bu telefon duvara çarparım öyle saçma teknolojimi olur layn
-
DJ_Alper bunu yazdıAllahinOglu bunu yazdı
yıl oldu 2015 halen bu ısınma sorunları devam ediyor silikon vadisi boşa çalışıyor anlaşılan
huawei görüntü işlemcisi berbat (1-2 gb lık oyunlar oynuyorsan) onun dışında ısınmadan kapansın bu telefon duvara çarparım öyle saçma teknolojimi olur layn
oyun önemli değilde dediğim olay çok önemli bildiğin telefon şarj olmuyor tethering yaparken artık aşırı ısındığından mıdır anakart problemi midir ekran ışığını sürekli açık bıraktığım için midir jailbreak olduğu içinmidir apple ın yazılımsal telefonu upgrade et yenisini al komplosu mudur bilmiyorum
android böyle değildir umarım
birde telefonun mobil internetini paylaştırırken telefon neden ısınıyor hantallaşıyor anlamadım halen çözememişler bu sorunları
-
AllahinOglu bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıAllahinOglu bunu yazdı
oyun önemli değilde dediğim olay çok önemli bildiğin telefon şarj olmuyor tethering yaparken artık aşırı ısındığından mıdır anakart problemi midir ekran ışığını sürekli açık bıraktığım için midir jailbreak olduğu içinmidir apple ın yazılımsal telefonu upgrade et yenisini al komplosu mudur bilmiyorum
birde telefonun mobil internetini paylaştırırken telefon neden ısınıyor hantallaşıyor anlamadım halen çözememişler bu sorunları
Reçeten az bekle p8 giriyo :) iosdan geçiyosan çok zorlanmazsın emui arayüzü çok kullanışlı almadan önce p7 yi yorumlara baktım p6 alanların hepsi p7 almış ne mantıkdır dedim adamlar işi bulmuş sen o arayüze alışıyorsun diğer telefonları androidde olsa okadar iyi kullanamıyosun :)=
24.07 de inşallah tester olarak lolipopu indereceğim :D emui 3.1 ile birlikte sanırım trden bir ben varım
-
DJ_Alper bunu yazdıAllahinOglu bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıAllahinOglu bunu yazdı
Reçeten az bekle p8 giriyo :) iosdan geçiyosan çok zorlanmazsın emui arayüzü çok kullanışlı almadan önce p7 yi yorumlara baktım p6 alanların hepsi p7 almış ne mantıkdır dedim adamlar işi bulmuş sen o arayüze alışıyorsun diğer telefonları androidde olsa okadar iyi kullanamıyosun :)=
24.07 de inşallah tester olarak lolipopu indereceğim :D emui 3.1 ile birlikte sanırım trden bir ben varım
arayüz fln problem değil tek istediğim tethering yaptığımda ısınmadan kaynaklanıyor sanırım şarj olmama gibi bir sorun çıkartmasın
bugün itibariyle resmen iphonedan soğudum eğer yazılımsal olarak appleın yeni telefon al komplosu ise bu Allah cezalarını versin
-
bulabilirsen jiayu modellerine bak derim. abimde jiayu g5 var. makine yillardir hayvan gibi calisiyor ne isinma nede baska bisey
-
Laptop larda fan olmasına rağmen ısınıyor, sen aynı sistemdeki telefon ısınmasın diyorsun.
-
Bi abimiz yeni huawei son çıkan modelinden aldı. Büyük ekran ol modelini tam bilmiyorum. Hava acayip sıcaktı 3g full açık telefon hiç ısınmıyor. Bende iphone 5s var 3g açınca bide video felan açarsan elinde tutamıyorsun
-
https://oneplus.net/oneplus-one
bundan daha iyisini bulamazsın şuan hocam biraz beklersen 2 side aynı çıkıcak :)