Isınmayan Telefon Tavsiyesi ?
-
0x656e bunu yazdı
Ne yani note 5 alsak ısınacak mı ?
Bu arada hocam bendede lg g2 var ondada bu kronik sorun var cihaz aşırı ısınıyor sanırım snapdragon 610 mu 620 mi ne var
ekranda sarı lekeler oldu en sonda ekranın sol kısmı tamamen simsiyah şuanG2'de 800 var. LG'lerde ekran ısınmasından sararma kronik. İşlemciyi ekranın tam altına yerleştirmişler koruma olmadan. Bu hata son çıkan G5, V10 vs bile var.
-
Note 4 kullaniyorum vesileyle tekrar herkese onermis olayim cok mubarek bir telefon.
-
izzmarit bunu yazdı
Note 4 kullaniyorum vesileyle tekrar herkese onermis olayim cok mubarek bir telefon.
Telefon değil sen mübareksindir, bende de note 4 var. Isınmasına ısınıyor da, screen burn in de var, ne ararsan var
Peki ek soru ilave edeyim cihazlarınız şarjdayken adaptör ve cihazlarda ne kadar ısınma fark ediyorsunuz?
Türkiyede elektrik tesisatlarında sıkıntı var ya da standardı farklı olsa gerek, seneler önce kuzenim almanyadan tatile geldiğinde bilgisayarını şarj ederken adaptörünün aşırı ısındığını fark edip korktuğunu söylemişti. Baktığımda bizim diğer adaptörlerden daha sıcak değildi. Sonra ben de gidince gördüm ki hakikaten avrupada ısınmayan adaptör türkiyede prize takınca cayır cayır yanıyor. Frekans farkı mıdır nedir
-
G2 den a7 2016 ya gectim anlamsizca 10 gun pili dehset sonra sacma ve acayip isinma problemi yasadim
A7 2016 da ne isinma ne aarj oh mis tavsiye ederim
-
yeni aldım. HTC Desire 828 Güzel Telefon 2 GB rami var kamera 13mp ön kamera şahane 1000 TLnin altında da bulabilirsin
___
Düzelttim 828 :)
plastner tarafından 01/Eki/16 17:55 tarihinde düzenlenmiştir -
plastner bunu yazdı
yeni aldım. HTC Desire 850 Güzel Telefon 2 GB rami var kamera 13mp ön kamera şahane 1000 TLnin altında da bulabilirsin
820'dir o.
720p ppi değer düşük ekran 5.5 inç boyuta hiç olmamış. Heleki çerçeveler ile cihaz 5.7 inçlik Samsung Note serisi boyutuna gelmiş.
-
Hatunda G3 var. Ekran sorunu veriyordu. Ekrani acar açmaz bi kaç saniyede renkler bozuluyor, dokunmatik işlemiyir ve ekran kararmaya başliyordu. Telefonun işlemcilerini havya ile isitinca sorun simdilik duzeldi ama arada yine yapmaya calisiyor. Yine bozulacak yani.
NASİL TAMİR EDERİZ, VAR Mİ SAĞLAM Bİ ÖNERİSİ OLAN?
-
Max 300 tl ye satilik 2. El akıllı telefon var mi
PEAK tarafından 01/Eki/16 19:38 tarihinde düzenlenmiştir -
noname bunu yazdıizzmarit bunu yazdı
Telefon değil sen mübareksindir, bende de note 4 var. Isınmasına ısınıyor da, screen burn in de var, ne ararsan var
Peki ek soru ilave edeyim cihazlarınız şarjdayken adaptör ve cihazlarda ne kadar ısınma fark ediyorsunuz?
Türkiyede elektrik tesisatlarında sıkıntı var ya da standardı farklı olsa gerek, seneler önce kuzenim almanyadan tatile geldiğinde bilgisayarını şarj ederken adaptörünün aşırı ısındığını fark edip korktuğunu söylemişti. Baktığımda bizim diğer adaptörlerden daha sıcak değildi. Sonra ben de gidince gördüm ki hakikaten avrupada ısınmayan adaptör türkiyede prize takınca cayır cayır yanıyor. Frekans farkı mıdır nedir
Hangi seri senin? Ben cq kullaniyorum. Nasil kullandin bi de kullanici olarak kendine 10 ustunden puan versen?
-
PEAK bunu yazdı
Max 300 tl ye satilik 2. El akıllı telefon var mi
Note 2 bak hocam