Isınmayan Telefon Tavsiyesi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    0x656e bunu yazdı

Ne yani note 5 alsak ısınacak mı ? 

Bu arada hocam bendede lg g2 var ondada bu kronik sorun var cihaz aşırı ısınıyor sanırım snapdragon 610 mu 620 mi ne var 

ekranda sarı lekeler oldu en sonda ekranın sol kısmı tamamen simsiyah şuan 

G2'de 800 var. LG'lerde ekran ısınmasından sararma kronik. İşlemciyi ekranın tam altına yerleştirmişler koruma olmadan. Bu hata son çıkan G5, V10 vs bile var. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Note 4 kullaniyorum vesileyle tekrar herkese onermis olayim cok mubarek bir telefon.

sigara değil, balık olan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

Note 4 kullaniyorum vesileyle tekrar herkese onermis olayim cok mubarek bir telefon.

Telefon değil sen mübareksindir, bende de note 4 var. Isınmasına ısınıyor da, screen burn in de var, ne ararsan var

Peki ek soru ilave edeyim cihazlarınız şarjdayken adaptör ve cihazlarda ne kadar ısınma fark ediyorsunuz?

Türkiyede elektrik tesisatlarında sıkıntı var ya da standardı farklı olsa gerek, seneler önce kuzenim almanyadan tatile geldiğinde bilgisayarını şarj ederken adaptörünün aşırı ısındığını fark edip korktuğunu söylemişti. Baktığımda bizim diğer adaptörlerden daha sıcak değildi. Sonra ben de gidince gördüm ki hakikaten avrupada ısınmayan adaptör türkiyede prize takınca cayır cayır yanıyor. Frekans farkı mıdır nedir 

...said addicted.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

G2 den a7 2016 ya gectim anlamsizca 10 gun pili dehset sonra sacma ve acayip isinma problemi yasadim 

A7 2016 da ne isinma ne aarj oh mis tavsiye ederim

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    plastner
    plastner's avatar
    Erkek

yeni aldım. HTC Desire 828 Güzel Telefon 2 GB rami var kamera 13mp ön kamera şahane 1000 TLnin altında da bulabilirsin

___

Düzelttim 828 :)

plastner tarafından 01/Eki/16 17:55 tarihinde düzenlenmiştir

Busiest men find the most time....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    plastner bunu yazdı

yeni aldım. HTC Desire 850 Güzel Telefon 2 GB rami var kamera 13mp ön kamera şahane 1000 TLnin altında da bulabilirsin

820'dir o.

720p ppi değer düşük ekran 5.5 inç boyuta hiç olmamış. Heleki çerçeveler ile cihaz 5.7 inçlik Samsung Note serisi boyutuna gelmiş.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

Hatunda G3 var. Ekran sorunu veriyordu. Ekrani acar açmaz bi kaç saniyede renkler bozuluyor, dokunmatik işlemiyir ve ekran kararmaya başliyordu. Telefonun işlemcilerini havya ile isitinca sorun simdilik duzeldi ama arada yine yapmaya calisiyor. Yine bozulacak yani.

NASİL TAMİR EDERİZ, VAR Mİ SAĞLAM Bİ ÖNERİSİ OLAN?

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PEAK
    PEAK's avatar
    Erkek

Max 300 tl ye satilik 2. El akıllı telefon var mi

PEAK tarafından 01/Eki/16 19:38 tarihinde düzenlenmiştir

Sigara külü ile sirke karıştırılırsa ne olur ?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    noname bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı

Telefon değil sen mübareksindir, bende de note 4 var. Isınmasına ısınıyor da, screen burn in de var, ne ararsan var

Peki ek soru ilave edeyim cihazlarınız şarjdayken adaptör ve cihazlarda ne kadar ısınma fark ediyorsunuz?

Türkiyede elektrik tesisatlarında sıkıntı var ya da standardı farklı olsa gerek, seneler önce kuzenim almanyadan tatile geldiğinde bilgisayarını şarj ederken adaptörünün aşırı ısındığını fark edip korktuğunu söylemişti. Baktığımda bizim diğer adaptörlerden daha sıcak değildi. Sonra ben de gidince gördüm ki hakikaten avrupada ısınmayan adaptör türkiyede prize takınca cayır cayır yanıyor. Frekans farkı mıdır nedir 

Hangi seri senin? Ben cq kullaniyorum. Nasil kullandin bi de kullanici olarak kendine 10 ustunden puan versen?

sigara değil, balık olan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    PEAK bunu yazdı

Max 300 tl ye satilik 2. El akıllı telefon var mi

Note 2 bak hocam 

Toplam Hit: 2237 Toplam Mesaj: 21
telefon önerisi