İsko Yine Heyklendi :(
-
Reklam Yasak!
-
tabi wc dendi başka hangi siteden çıkabilirdiki bu sikko
zamanında zehir'in ayrılmasıyla bunların osmanlıca bi saldırı timi var onun başına sikkoyu almışlardı
s0nra bu fettoşçu ibneler bile bu sikkodan bi s2m olmayacağını anlayınca attılar :)
neyse selametle hatta selam ve dua ile (F)
xD
-
isko nun sevabı :
Bir iletim var sizlere cyber-warrior ORROSPU ÇOCUKLARINA BEKLEYİN GELİYORUM SİZİ GİDİ LAMER TOPLULUĞU ORROSPU ÇOCUKLARI TOPLULUĞU SİZİ HADİ HACKLEYİN
YETENEKSİZ ÇAPULCULAR SÜRÜSÜ ORROPSU ÇOCUKLARI YEDİ SÜLALENİZİ SİKEYİM SİZİN MUHAHAHAHAHA LAMER ÖKÜZLER SİZİ...
ahada link =) koptum la
http://img217.imageshack.us/img217/115/isoqj2.jpg
-
Buda gelir buda geçer ağllaaamaaaa
dı dı dı dıııı dı dı dı dıııı dı dııı dııı
-
Bi insan kendini anca bu kadar rezil kepaze eder, Bakın lamer ne yazmış sitesine
Bırakın hacklemeyin şu adamı ya, gece gunduz kafa patlatsak o balikci sitesinden daha kotu bişey yerlestiremeyiz o domaine. Adam zaten kendi rezil, rezil edilmeye ihtiyacı yokki.
Adam 5. domainine taşınıp bunu yazarmı lan?
hosting değişimi bekleyiniz.... Bir iletim var sizlere cyber-warrior ORROSPU ÇOCUKLARINA BEKLEYÝN GELÝYORUM SÝZÝ GÝDÝ LAMER TOPLULUÐU ORROSPU ÇOCUKLARI TOPLULUÐU SİZİ HADİ HACKLEYİN YETENEKSİZ ÇAPULCULAR SÜRÜSÜ ORROPSU ÇOCUKLARI YEDÝ SÜLALENÝZÝ SÝKEYÝM SÝZÝN MUHAHAHAHAHA LAMER ÖKÜZLER SÝZÝ... yaptýklarý lamerlik nedir? Turkticaret net de çalýþan bir eleman vasýtasýyla name serverin ns.lerini yönlendirmek ve kendilerine ait yönlendirdikleri yerde boþ domaine index atmak. Yeteneksizler! Lamerler! Yüzde Yüz server eriþimi yapamazlar. Birtek veriye dokunamamýþlardýr. Bunlar domaini ele geçireceklerde forum databasesini býrakacaklar. Forumda birtek hacked kaydý olmayacak. url.com/forum dediðinizde uyduruk bir url gelecek karþýnýza. Dahi öncede sinekli diye bir yer vardý kendileri açmýþlarý kendilerine akýllara zarar küfür ettiriyorlardý yani kendi kendilerine ve daha sonra index. Daha baþka bir olay. Ýslamý yerden yere vuran siteler, islama aðza alýnmayacak hakaret eden siteler, bunlarý kendileri yapýyorlar milleti özellikle oraya yönlendiriyorlar ve milletin sinirleri iyice gerilince kendi yaptýklarý siteye index atma zavallýðýnda bulunuyorlar. Doktoray Orrospu çocuðuna gelince onun hakkýnda ve cw hakkýnda bu zamana kadar elimde bir ton döküman olmasýna raðmen yayýnlamadým Forumda hepsi yayýnlanacak. Geçen sene biliyorsunuz Cw tarafýmdan yerle bir edilmiþti. Doktor resmen aðladý ve bana badboyu gönderdi Badboyun bana yalvarýþlarýný gösteren msn loglarý da yayýnlanacaktýr. Muhahaha. Orrospu çocuðu doktaray ve yalakalarý hakkýnda bende çok fazla log var rezil kepaze edileceklerdir. Bunlarýn sizi nasýl keriz yerine koyduklarý gayet açýk bir biçimde gözleriniz önüne sürülecektir. Onlarýn kapalý kapýlar daki konuþmalarý tarafýmdan ele geçirilmiþtir. Hepsi yayýnlanacak. Ayrýca doktarayýn bilgisayarýna girmiþtim onun bilgisayarýndan aldýðým tüm dökümanlar ziplenerek herkese daðýtýlacak. Evet hacklediðini iddia edenler mavi1.org/forum databasesi ni yayýnlamazsanýz DÜNYANIN EN BÜYÜK ORROSPU ÇOCUÐUSUNUZ VE HERKES SÝZÝN TÜRKÝYENÝN EN BÜYÜK ORROSPU ÇOCUÐU LAMER TOPLULUÐU OLDUÐUNUZU BÝR KEZ DAHA GÖRECEK!!!!!!!!!!!!!
Öncelikle belirteim bu iskorpitxi hackleyen Cyber Warrior müttefiğimiz falan değildir, Tahribatci olmayan herkez potansiyel dusmanimiz oldugu gibi bu ipnelerde düşmanımızdır ve yakaladimiz yerde oyarız.
Fakat son birkaçyılda gerçek bir O.Ç. olan Iskorpitixi tanıdık. Ondan sonra Cyber warrior gibi düsmanların degerini anlior insan, CW en azından msn konusmalarımızı fotosopda modifiye edip altına küfür geçip yayınlamıyor, cw en azından seviyeli.
Zaten Iskorpitxin bu yazısını okuduktan sonra nasıl bir kuyruk acısı içinde yazıldığını anlamak için bilgisayar uzmanı olmaya gerek yok. Ayrıca Tahribat yada CW senin databaseini napsın lan yolda usb stickte bulsam egilip almam senin database'in mi var 100 kullanicili forumunu hacklendikce sıfırlaya sıfırlaya follos oldu, adammı girio ki sitene aq.
Iskorpitx denen dürzüyü birazcık tanıdıysam şimdi Cyber warior için sahte chat logu yapıyordur yada 8 sene once birinin hacklediği databaseini bulup kendine mal edecektir, yada bunlara denk bir şerefsizlik yapacaktır.
Ama hiç önemi yok, bu salak kendi sitesine günde 20 kişi girerken 20.000 günlük tekil hit alan siteleri yalan haber ile karalama girişiminde bulunuyor. Eğer Tahribat yada CW dekilerde aynı derecede şerefsiz olsa sokağa çıkmaya yüzün olmaz allahın salağı. Şerefsiz olsak seni hacklemeye bile ugrasmadan 50 kere yerin dibine batırız. Forumda açtığımız bir topic bile senin sitenin aylık hitinden fazla kişiye ulaşıyor.yedin indexi cümle aleme rezil oldun bari sus ta unutulmasını dile bir süre sonra.
- Dikkatinizi çekiyorum bu adamın mavideniz.org sitesini başına yıktık dedi ki domain merkezinde tahribatın tanidiklari var
- siyamiozkan.com.tr yi siktik dediler nic.tr de tahribatin tanidigi var
- Cyber warrior mavi1.org ve mavideniz1.com u sikti şimdi diyorki cyberwarriorun tanıdığı var.
Derin devletmiyiz aq, ne tanıdımız olacak? şaklaban gibi lamer bulduk tokat manyagi yapioz işte. Iskorpitx gibi palyaçolar bu alemde oldugu surece tokatlayanı da çok olacaktır.
-
Bune böle ya ne akıllanmaz bir kişiliktir bu ulen ben bunun gibi 5 kere indexlensem.Bırak interneti kapatmayı bırak bilgisayarı satarım amq bu adam hala akıllanmadı ne biçim iş :)
-
Cw Pardon Wc Lamerinden.) Artık Bıkkınlık Geldi.. Amkoyim Cw Heykleniyor.) Sitede Sorun Vardı Diyolar Ezikler:D Hacklendiklerini Kabullenmiyorlar:D Ama İsko.. 1000000000000 Sayılı Kişi Kadar.) Şahsiyet İsko Balıqının Sitesine İndex Atmıştır.. Ama Adam Yine Heyklendiqini Kabul Ediyor :) Onuda Yaşına Bağllıyorum.) Yinede Fuckerz You Cw Lamerzz Bence.. Cw li Lamerler.. İsko Balıqının Sidisinden Almaları Tavsiye Edilir.. ( heyker cw heyker isko ) sanalın 1 numralı... lamerleri..) liseli gencler saymadım daha:D
-
Abiler şu resme bakmanızı rica ederim.mavi1.org la ilgili videoyu indirirken rapidsharede çıkan indirme kodu:
http://img209.imageshack.us/img209/3576/adsz2uk0.jpg
-
adamin torunlarina anlatacak hikayesi var artik,
dunyanin en cok hacklenen lameri
-
Sıçan = cw
Bok = isko
Sıçtığı boku temizleyen cw olduğu için, dramatik hikayenin linkleri editlenmiştir. -
Akil akil gel zikime takil.Ya dunya dilleri arasina yeni bir kufur ekleyelim, "isko" dedigimizde orospucocugundan daha ote bir asagilama anlamina gelsin.TDK ya mail atalim,isko yu eklesin sozluge.Bi adam orospucocuklugu sinirlarini bu kadar zorlar ya...