İskoooo Kooooş :D:D (Bu Sefer Forum)
-
Removed...
-
ewt öle oldu biras dghn :D ama olsun bu isko yine açar forumu yine saldırırız :D
-
BY-PCkopat bunu yazdı
7/13/2006 12:57:00 AM
Web City
beyler ne istiyosunuz adamdan hep tahribatın arkadasına sığınıp iş yapıyosunuz adamın sitesi belli sıkıyosa sallayın indexi artık bırakın bu işleri flood la hack mi olur adam siler panelden o portlaı yenisini atar sizin uğraş boşuna gider dimi hal verin banada..
-----------------------------------------------------------------------------
zevkine kardeşim indexte aynı adam portalı atar biz index basamayız ki bizim puanlarımız daha çalınmadı a.q ne zaman o şans banada gülecek biri puanlarımı çalsın :( bende heykır olcam bende puanlarımı çalın lütfen :D
-
maynette okkey oynarken elime verdiler bende elimdekini kurcalarken hacker oldum :D
-
herif forumu kapado db gidince. bi dahaki saldırı olursa bende katılcam. haber vermediniz amk.İpleri gizler dalarız
-
BEYLER VARMISINIZ TARİKATÇA TAVLAYA BAŞLAYAK?
-
abi bana uyar mynette puanlarımız çalındı diye gaza gelir heykır oluruz sonra myneti heykleriz :D
-
ya yeeter bu kadar isko muhabbeti... holye anca laf atan onda biri olmayan bi adam(!) için bu kadar değmez...
icraatlerinizi gizli ve derinden yapın..
şu ana bu başlıa yazdıınız msjlara zmn harcamak yerine mvideniz falan filan da açık arasydınız çok daha faydalı olurdu düşüncesindeyim -
iskooooooooo nerdesin lemm :)))
-
biliom bu isko muhabbetinin boku cıktı ama
bu adam harbi şizofren falan ciddi sölüorum kesinlikle tedaviye ihtiyacı var olmamıs seyleri olmus gibi görüor veya yapamadığı şeyleri yapmıs gibi görüor
alın bakın
isko harikalar diyarında:
Lamer forumları listemizde spymastersnake.org de vardı. Kısaca şunu demek istiyorum. Ben bu hack site ve forumu diye geçinen lamer forumlarını çok iyi biliyorum. Al birini vur ötekine. Hiç bir şeyden anlamazlar, icraatları yoktur bu ezikliklerini ona buna sataşarak gidermeye çalışan zavallılar topluluğudur. Daha öncede dediğim gibi Lamer forumu olan tahribat.com tarafımdan iki kez hacklendi. Spymasterskane.org bir kez hacklendi. Cyber-warrior org ise tüm hostuyla berabar tarafımdan hacklendi. Bu lamer forumlarına dedim artık bırakın bu pis kokmuş ayakları, ya kendinize gelin ya da bu alemden çekin gidin. Lamerler eninde sonunda lamerliklerini ama öyle ama böyle belli ederler. Bu hackı yapan arkadaşı kutluyorum. Adam gibi forum sayfasına yazısını yazmış. Lamer forumu olan tahribat şapşalları gibi eline trojanlı sözde flood aletiyle üye yaratma, küfürlü msg atma gibi lamer işlerle uğraşmadan index ini atmış. Spymastersnake yede geçmiş olsun diyorum. Spymastersnake lamer geyiğinin boynuzları 5 misli uzadı. Tam Geyik oldu kerata. Büyümesi gerektiğini söylemiştim. Aklı olanın gerçek hackingle uğraşanlarla uğraşmaması gerektiğini başlarına tam bir bela alacaklarını söylemiştim, ama dinletemedim. Şekilde görüldüğü gibi yamulturlar.
kaynak:http://www.mavideniz.org/forum/viewtopic.php?t=13246&sid=422a12d240e2e9503f1fbadaa86706ae
ne dielim.. isko harikalar diyarında
Toplam Hit: 37630 Toplam Mesaj: 177